IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
    Браво на ЦСКА!!! Бързи и с отговорна позиция към българският футбол. Благодарение на което сме с един отбор по-малко в турнирите.
    Ама как беше : Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле.
    Как да не им кажеш после, че са ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ?
    "В" група за тях и 5-годишно изхвърляне от евротурнирите поне!

Коментар

• Браво на ЦСКА!!! Бързи и с отговорна позиция към българският футбол. Благодарение на което сме с един отбор по-малко в турнирите.
      Ама как беше : Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Левскар съм, но днес Христо Стоичков ми се издигна в очите като един истински европеец от БарЦелона!

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1105059
        Ицата е голям!
        входни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Левскар съм, но днес Христо Стоичков ми се издигна в очите като един истински европеец от БарЦелона!

На мен пък ми е много тъпо, че се опитват да е*ат дявола във въздуха и накрая страната да загуби едно място в евротурнирите заради техните простотии:

ЦСКА ще направи подарък на един съперник в Лига Европа
          novsport 24.06.2013 8:15

"ЦСКА ще фигурира в ур*ните по време на жребия за турнира Лига Европа, който ще се тегли днес. Заради заявения устно от Стоичков отказ на черве*ните да участват в надп*реварата поради финан*сови проблеми изтеглени*ят срещу името на ЦСКА съперник ще спечели слу*жебно и двете срещи."

Обаче май тяхната няма да стане:

Ботев замества ЦСКА в жребия на Лига Европа
          гонг 24 юни 2013 09:52

"Въпреки че до този момент от ЦСКА не е постъпил официален документ за отказ от Лига Европа, президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов е предприел светкавични действия България да не остане с три отбора в евротурнирите този сезон. Легендарният вратар е разпоредил на служителите в централата бързо да изпратят писмо до УЕФА, в което да бъде обяснено, че ЦСКА няма да участва във втория по сила европейски турнир и ще бъде заместен от Ботев."

Коментар

• Левскар съм, но днес Христо Стоичков ми се издигна в очите като един истински европеец от БарЦелона!

Коментар

• Колко ли парцала ще нагнетят днес кариоките на жабите?

Коментар

• платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
                  Испанците се оказаха много щедри хора. На всеки полеви играч на Таити подариха по един гол. Това дасега никой не его е правил в купата на конфедерациите. Браво!
                  Така е , но мисля че Урогвай няма да им прости. Резултата ще е мног сериозен!
                  vrati входни врати

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    ...
                    6.Tahiti 10's

Испанците се оказаха много щедри хора. На всеки полеви играч на Таити подариха по един гол. Това дасега никой не его е правил в купата на конфедерациите. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      FIFA WORLD RANKINGS:

1. Spain
                      2. Spain U21's
                      3. Spain U19's
                      4. Spain U16's
                      5. Spain U10's

...
                      6.Tahiti 10's

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        FIFA WORLD RANKINGS:

1. Spain
                        2. Spain U21's
                        3. Spain U19's
                        4. Spain U16's
                        5. Spain U10's

ххаха това не съм го знаел. Смятайте какво школа имат тия психопати!
                        блиндирани врати vrati

Коментар

• FIFA WORLD RANKINGS:

1. Spain
                          2. Spain U21's
                          3. Spain U19's
                          4. Spain U16's
                          5. Spain U10's

Коментар

• полки, сега съм във виена, брат, като се върна, ще ти отговоря, че явно ти знаея повече в юридическата материя от мен
                            Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            1. много ми е интересно да прочета от теб кои неща при БОТЕВ са фалшиви и защо БОТЕВ не е стария БОТЕВ ........................ изобщо запознат ли си с фактологията около БОТЕВ, че си позволяваш да даваш мнение?

2. изобщо ми е много любопитно какво си завършил и на каква база се пишеш, че си юрист и твърдиш, че имаш имаш юридическа грамотност, и се правиш, че разбираш материята в този анонимен форум като хал-хабер си нямаш от елементарни положения...

по-нататък ще напиша още някои неща, но на първо време ще изчакам да видя двата ти отговора
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              и двете формули (и на Ботев, и на Цска, ако изобщо се случи) са фалшиви. Юридически нещата ще са издържани, но нито Ботев са стария Ботев, нито Локо Пд, - от всичките все пак Ботев е най-малко омърсен...
                              1. много ми е интересно да прочета от теб кои неща при БОТЕВ са фалшиви и защо БОТЕВ не е стария БОТЕВ ........................ изобщо запознат ли си с фактологията около БОТЕВ, че си позволяваш да даваш мнение?

2. изобщо ми е много любопитно какво си завършил и на каква база се пишеш, че си юрист и твърдиш, че имаш имаш юридическа грамотност, и се правиш, че разбираш материята в този анонимен форум като хал-хабер си нямаш от елементарни положения...

по-нататък ще напиша още някои неща, но на първо време ще изчакам да видя двата ти отговора

Коментар

• Първоначално изпратено от pepitnn Разгледай мнение
                                Аз се надявам дано да не си прави и формулата да успее!
                                Зависи какво имаш предвид формулата да успее.Ако значи ЦСКА да се бори за титлата и да я печели - сигурно ще успее.Но няма да е същия ЦСКА юридически.История не се купува или прехвърля все едно е вещ.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X