IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Аз лично не се радвам, защото "новото" ЦСКА ми се струва, че няма да е много-много старото ЦСКА. Тая формула е по-фалшива и от това, което направиха от Ботев.
    Аз се надявам дано да не си прави и формулата да успее!
    решетки врати

Коментар

Аз лично не се радвам, защото "новото" ЦСКА ми се струва, че няма да е много-много старото ЦСКА. Тая формула е по-фалшива и от това, което направиха от Ботев.
      и двете формули (и на Ботев, и на Цска, ако изобщо се случи) са фалшиви. Звучи, като да рева на чужд гроб, но Цска е структуроопределящ отбор за Бг и като такъв е важно да е максимално силен (но по-слаб от Левски, естествено). Юридически нещата ще са издържани, а ако не са - е, какво толкова, държавата ще си затвори очите. И все пак гадният вкус ще остане. Не знам под каква форма ше стане това ново дружество, но нито Ботев са стария Ботев, нито Локо Пд, нито Берое - от всичките все пак Ботев е най-малко омърсен.
      истината е една - Глазгоу Рейнджърс и този отбор заслужава пак да печели всичко в Шотландия, просто защото си извървя Голготата, другото е мишкуване, но различни държави, различни стандарти....
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
        някак ми става мъчно когато гледам, че има хора които се радват, че титаните и ганчевия гриша ще "изпързалят" всички и няма да се разплатят с 30-40 млн. дългове
        после същите тези които сега се радват, ще реват, че други бандити ги прекарват на БФБ .................. а и през последните години пак са ревали по форумите, че тях са ги прекарвали...
        мъчно ми е за тези вечно прекараните как се радват, че този път и други ще бъдат "прекарани"
        нане: "не е важно аз да съм добре -> важно е и вуте да го прекарат като мен..."
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Явно целта е хем вълка да е сит, хем агнето цяло!
          Ганчев беше собственик на Литекс и не може да има два отбора, ...явно трябва време да ги остави тотално и тогава да може да стане собственик на ЦСКАту!
          Не мога да разбера как му е далаверата да дойде в ЦСКА?
          пощенски кутии за входове решетки

Коментар

• някак ми става мъчно когато гледам, че има хора които се радват, че титаните и ганчевия гриша ще "изпързалят" всички и няма да се разплатят с 30-40 млн. дългове

после същите тези които сега се радват, ще реват, че други бандити ги прекарват на БФБ .................. а и през последните години пак са ревали по форумите, че тях са ги прекарвали...

мъчно ми е за тези вечно прекараните как се радват, че този път и други ще бъдат "прекарани"

нане: "не е важно аз да съм добре -> важно е и вуте да го прекарат като мен..."
            fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Toчно.Формално не се нарушават правилниците.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                При положение,че няма да играят в евротурнирите тази година не виждам смисъл да се протака с Ганчев...
                Явно целта е хем вълка да е сит, хем агнето цяло!
                Ганчев беше собственик на Литекс и не може да има два отбора, ...явно трябва време да ги остави тотално и тогава да може да стане собственик на ЦСКАту!

Коментар

E това ще е временно и формално докато Ганчев поеме отбора.
                  При положение,че няма да играят в евротурнирите тази година не виждам смисъл да се протака с Ганчев...
                  Only God Can Judge me...

Коментар

Стоичков е сочен за новия собственик на ЦСКА

Христо Стоичков ще бъде новият собственик и президент на ЦСКА, твърди "Тема Спорт" в електронното си издание. Информацията липсваше в днешния брой на вестника. Изглежда, че тя е станала известна след редакционното приключване на броя.

Иначе със Стоичков вече е проведен разговор и от този момент нататък той ще бъде лицето на червения клуб. Зад новия проект на ЦСКА ще стоят група бизнесмени, а армейците ще започнат новия сезон на чисто. Без задължения и в А група, но няма да участват в евротурнирите. Бюджетът на ЦСКА за новия сезон ще бъде около 10 милиона лева. Той вече е обезпечен. Предвид коренно променената ситуация при червените, днес ще се реши кой да води отбора през новия сезон. Много е вероятно още едно голямо име след Стоичков да се завърне на "Българска Армия". Това обаче със сигурност няма да бъде Стойчо Младенов. Аспарух Никодимов остава спортен директор. Всички останали са аут.

Още днес най-добрите футболисти на Литекс ще се присъединят към подготовката на ЦСКА в Етрополе. В близките часове новината ще бъде обявена официално. Името на новото дружество ще бъде ЦСКА София 1923. Литекс също ще продължи участието си в А група. В първия кръг от новото първенство червените няма да бъдат домакини на Локомотив Пловдив, както е по програма, а ще имат съвсем друг съперник и дестинация!?

Едно вече е ясно - феновете на ЦСКА могат да отварят шампанското.

http://www.novsport.com/news635541_1003.html
                    E това ще е временно и формално докато Ганчев поеме отбора.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• НОВО 20 !!!!!!!!!!!

Стоичков е сочен за новия собственик на ЦСКА

Христо Стоичков ще бъде новият собственик и президент на ЦСКА, твърди "Тема Спорт" в електронното си издание. Информацията липсваше в днешния брой на вестника. Изглежда, че тя е станала известна след редакционното приключване на броя.

Иначе със Стоичков вече е проведен разговор и от този момент нататък той ще бъде лицето на червения клуб. Зад новия проект на ЦСКА ще стоят група бизнесмени, а армейците ще започнат новия сезон на чисто. Без задължения и в А група, но няма да участват в евротурнирите. Бюджетът на ЦСКА за новия сезон ще бъде около 10 милиона лева. Той вече е обезпечен. Предвид коренно променената ситуация при червените, днес ще се реши кой да води отбора през новия сезон. Много е вероятно още едно голямо име след Стоичков да се завърне на "Българска Армия". Това обаче със сигурност няма да бъде Стойчо Младенов. Аспарух Никодимов остава спортен директор. Всички останали са аут.

Още днес най-добрите футболисти на Литекс ще се присъединят към подготовката на ЦСКА в Етрополе. В близките часове новината ще бъде обявена официално. Името на новото дружество ще бъде ЦСКА София 1923. Литекс също ще продължи участието си в А група. В първия кръг от новото първенство червените няма да бъдат домакини на Локомотив Пловдив, както е по програма, а ще имат съвсем друг съперник и дестинация!?

Едно вече е ясно - феновете на ЦСКА могат да отварят шампанското.

http://www.novsport.com/news635541_1003.html
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• преди десетина години Орешарски беше издигнат за кандидат кмет на софия от СДС и с личната благословия на Надежда Михайлова ....................... още в началото Орешарски имаше нерегламентирани връзки с олигарха Васил Божков - Черепа и след като нещата се размирисаха кандидатурата на Орешарски беше оттеглена

след това олигарха Васил Божков прехвърли своята пионка Орешарски при комунистите и го сложиха за финансов министър и още тогава започнаха напъните да се забрани достъпа на българите до сайтове за залагане

сега още с встъпването си на власт и само след 20 дни начело на правителството едно от първите неща на Орешарски беше да спре достъпа на българите до 21 сайта за залагания като повечето от тези сайтове извършват своята на територията на ЕС вместо да се ударят наистина хилядите незаконни сайтове ситуирани по цял свят

тази забрана за достъп до тези сайтове е едно от първите неща които прави правителството на България .................... с тези ли обещания излезнаха сега управляващата тройна коалиция в предизборната си агитация преди месец и това ли е най-наболелия въпрос в държавата ни???

не случайно Орешарски е наречен Олигарски и е сложен за министър председател за да защитава интересите на олигарсите...

груйчо, има ли още нещо неясно при теб???
                        Last edited by 2012; 18.06.2013, 19:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          у наше село се казва: тъп ли си или главата ти расте - какво общо имат комунетата със съдебната система (щото това е решение на съда, а той по конституция е независим), която сега е излязла с решение по казуса?
                          имах малко повече надежда в теб, че има нещо в комуноидната ти тиква, но уви...

и имаш претенции, че си юрист

и на теб ли съдебната система ти е виновна за решението на Държавната комисия по хазарта???

явно, че си далеч от юридическите науки, но поне не прочете ли, че изпълнението на решението на ДКХ влиза в сила дори и да се обжалва в съда..

http://www.dkh.minfin.bg/bg/pubs/4/546 --- изтегли си решението на ДКХ и го прочети като се помъчиш да асимилираш написаното...

по-нататък няма да чета поста ти защото си те знам, че пишеш без да се замисляш дори...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            ти явно си комунист, бе, груйчо???

от къде да знаят сайтовете какво ще предприемат твоите хора от триглавата коалиция в услуга на олигарха 4ерепов

има хиляди начини да имаш достъп до въпросните сайтове и не е проблем нито да вкараш, нито да изтеглиш средства...
                            у наше село се казва: тъп ли си или главата ти расте - какво общо имат комунетата със съдебната система (щото това е решение на съда, а той по конституция е независим), която сега е излязла с решение по казуса? Факт е, че сайтовете са некоретни, като не внасят данъци, факт е и че черепахата е монополист с ултра ниски коефициенти и решението до голяма степен е правилно. Сайтовете са наясно с тази подготвяна промяна от доста време, но не им се плащаше - е, черепахате си е платил и всички са доволни и щастливи, че даже и аз - сега няма да има къде да се набутвам Смеех се едно време на моите колеги пушачи, които подкрепяха забраната за тютюмопушенето в заведенията, защото така ги ограничават силово да не пушат, нещо, което не биха могли да направят сами, но сега ги разбирам
                            П.С. Апропо най-голямата ми печалба е била от черепахата (странно, но беше дал по-висок коеф от всички сайтове - некъв бъг предполагам), а най-голямата ми загуба е била от сайт Кофтито е, че печалбата беше 3 пъти по-малка от загубата
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              аз предвидливо ги загубих миналата седмица, че да не са зян, още на 14 вечерта, когато разбрах за решението. Странното е, че сайтът е доста некоректен, като не обяви по никакъв начин, че има подобен казус, а с неделя ми позволи да депозирам 9и отново да загубя) още малко кинти
                              ти явно си комунист, бе, груйчо???

от къде да знаят сайтовете какво ще предприемат твоите хора от триглавата коалиция в услуга на олигарха 4ерепов

има хиляди начини да имаш достъп до въпросните сайтове и не е проблем нито да вкараш, нито да изтеглиш средства...

Коментар

Така е
                                Има пункт на Еврофутбол до офиса ми и ходя там да пускам ... на куците коефициенти...
                                Апропо... имам останали някакви пари в БЕТ365 - какво става с тях?
                                аз предвидливо ги загубих миналата седмица, че да не са зян, още на 14 вечерта, когато разбрах за решението. Странното е, че сайтът е доста некоректен, като не обяви по никакъв начин, че има подобен казус, а с неделя ми позволи да депозирам 9и отново да загубя) още малко кинти

Коментар

Working...
                                X