IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стърганият се справя много добре, но това все още нищо не значи - ако не беше филе миньонът в първите 2 кръга си правехте по един Х, а победата ви над манчестър е просто защото те са безумно слаби тази година (не съм сигурен дали изобщо щяха да вкарат гол на палас, ако не беше дузпата, която беше 50/50 дали е дузпа, или е симулация на Йънг, за която пък трябваше да получи втори жълт картон и тогава вече ставаше весело). Челси пъ, както и Сити, все още не могат да напипат правилната форма, а и челси имат крещяща нужда от нападател+че събраха прекалено много полузащитници, което няма как да не разбие микроклимата, но да не му се бъркам на жозе. Арсенал са много приличен отбор и (тук Колеца е на 100% прав) единственият им проблем е, че нямат резервна скамейка (сега чакам феновете на топчето да ми обяснят как половината им отбор бил в лазарета). Ако мога да ги сравня с фентъзито, то биха стояли така:
    - Челси и Сити - много скъпи отбори, при които обаче основният проблем е да уцелиш 11-те на терена - твърде често резервите са от дрийм тима, а титулярите дават по 2 точки
    - Юнайтед - тук имаме прекалено много пари дадени за капитана, съответно липсва качество в ниво полузащит, за да компенсира. Мениджъра на отбора е слаб (тип Колеца), но му връзва прекалено много - я съдията ще да де нещо, я противниците му ще объркат състава
    - Арсенал - стегнат отбор за 100 милки, много добре балансиран и идеален за лигата без смени, като има 11 твърди титуляри, а осналите 4 играча са възможно най-евтиния пълнеж. Контузи ли се някой, заминават на кино
    - Ливера - късмета на новобранеца - много силно начало, което едва ли ще бъде задържано, като не по-късно от Коледа тенденцията ще се пречупи. примери от лигата - колкото си искаш

Прогноза за шампион - Чукотките - когато качество срещне цената, в въпрос на време да се получи колекционерски уникат

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Абе говорихте, че без Суарез няма кой да вкарва.Че без него ще се бориме за оставане в лигата.А се вижда, че печелиме и без него.Сега песента е без Суарез и без Стъридж Скоро ще почнете да включвате и други играчи в списъка за пожелания да се контузят.
    Колкото до шансовете за това или онова е много рано след едва 4 кръга да се дават толкова авантюристични прогнози.Още две-три победа пък макар и с 1:0 и сме си осигурили мястото във Висшата лига и догодина.После ще мислиме и за нещо повече
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Еееее, това понеделнишки хумУр ле е ?
      Коко е ?
      ... Мисля, че таа година, Мойс ща докара Манчо до максимум трето местО...
      Жозето шампион, Арабите втори ...
      Та така...
      Да ни е честита тръгващата утре Чемпеонска лига !
      Колче ти гледай как Пепчо ще ви "оттърве" от нея...може и от сребърната салатиера, ако си мислите, че всички ще падат ей така само като Ви срещнат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Ако се контузят и двамата едновременно за дълъг период от време ли? Дори и тогава ще успеем да се справим с Чичарито и Уелбек.

....

Еееее, това понеделнишки хумУр ле е ?
        Коко е ?
        ... Мисля, че таа година, Мойс ща докара Манчо до максимум трето местО...
        Жозето шампион, Арабите втори ...
        Та така...
        Да ни е честита тръгващата утре Чемпеонска лига !
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
          Когато фактите говорят......
          За шастие се отървахме от него, макар и с прилична загуба
          Е за съжаление "молитвите" ни не бяха чути и наш'те го купиха Но поуката, е че сега внимават с големите суми.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            "Mesut Özil first Arsenal assist: 10 mins.
            Christian Eriksen first Spurs assist: 28 mins.

Stewart Downing first Liverpool assist: 45 games."
            Когато фактите говорят......
            За щастие се отървахме от него, макар и с прилична загуба
            Last edited by Hakkinen; 16.09.2013, 10:10.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Абе говорихте, че без Суарез няма кой да вкарва.Че без него ще се бориме за оставане в лигата.А се вижда, че печелиме и без него.Сега песента е без Суарез и без Стъридж Скоро ще почнете да включвате и други играчи в списъка за пожелания да се контузят.
              Колкото до шансовете за това или онова е много рано след едва 4 кръга да се дават толкова авантюристични прогнози.Още две-три победа пък макар и с 1:0 и сме си осигурили мястото във Висшата лига и догодина.После ще мислиме и за нещо повече
              Life won't wait for you.

Коментар

• "Mesut Özil first Arsenal assist: 10 mins.
                Christian Eriksen first Spurs assist: 28 mins.

Stewart Downing first Liverpool assist: 45 games."

Коментар

Няма как да играем добре, когато имаме толкова тежка програма и основни играчи, като Нани и Кагава не са въстановени. Кагава е започнал тренировки през миналата седмица. Именно поради тази причина играем с дърветата Йанг и Валенския. Нещата ще си дойдат на мястото, когато Нани и Кагава започнат да играят. Очаквам и двамата да са титуляри утре срещу Леверкузен.

Иначе Мойс има всички шансове да ни направи шампиони, но ще видим как ще се развият нещата. Още е много рано да се отписва никой от фаворитите за титлата.
                  Май Кагава има "треньорска контузия" защото миналата седмица игра титуляр за Япония, а въобще го нямаше в групата за мача с Палас! Като гледам тактиката както и САФ, така и Мойс слага Рууни на позицията на Кагава и за жапончето не остава място...освен него да сложи на крилото, както играеше понякога в Дортмунд?!?

Коментар

• Няма как да играем добре, когато имаме толкова тежка програма и основни играчи, като Нани и Кагава не са въстановени. Кагава е започнал тренировки през миналата седмица. Именно поради тази причина играем с дърветата Йанг и Валенския. Нещата ще си дойдат на мястото, когато Нани и Кагава започнат да играят. Очаквам и двамата да са титуляри утре срещу Леверкузен.

Иначе Мойс има всички шансове да ни направи шампиони, но ще видим как ще се развият нещата. Още е много рано да се отписва никой от фаворитите за титлата.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Аз пък мисля, че Челсито си остават претенденти номер 1 за титлата, добре че Евертън ги спряха да наваксаме малко в точките!
                      Иначе ние с Шитито ще се борим с тях, ама дали ще надвием има време да стане ясно!
                      Борбата за 4тото място ще е между Арсенал, Тотнъм и Ливърпул вероятно, но Никола е прав - просто Арсенал не са имали труден мач до сега (може би срещу Тотнъм, но шпорите си излязоха със свалени гащи там и не дадоха сериозен отпор).

Със сигурност мачовете между посочените шест отбора ще са интересни и няма да завършват с победа на горните три (Ливърпул си ни биха вече), но накрая като се броят пилците...

Коментар

Ако се контузят и двамата едновременно за дълъг период от време ли? Дори и тогава ще успеем да се справим с Чичарито и Уелбек.

То при вас е интересно, какво ще стане когато се контузят Стъридж и Суарез.

Хаккинен, има някаква нова статистика, която дава по-голямо тегло на головете вкарани от игра, така ли? Откога това има, каквото и да било значение?
                        Ами от 1-0 минаваме на 0-0 и чакаме да се оправят

Няма, разбира се, само се бъзикам Единственото сериозно е, че би било цяло чудо Мойс да ви направи шампиони още през първия си сезон в отбора, а играта, която показахте в първите 4 мача не предполага това чудо да се случи

Ако му беше на левия крак, а не на десния, вероятно щеше да скъса мрежата

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          На мен ще ми е много интересно ван пръцко и рунтавото шиле, ако се контузят какво ли ще се получи... Изобщо, Никола чудя се ще успее ли някой от манчестър да влезе в 4-ката

То при вас е интересно, какво ще стане когато се контузят Стъридж и Суарез.

Хаккинен, има някаква нова статистика, която дава по-голямо тегло на головете вкарани от игра, така ли? Откога това има, каквото и да било значение?

Ето ви и една красота, която ако беше влезнала, щеше да бъде гол на сезона.

Last edited by Nikola; 16.09.2013, 09:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            На мен ще ми е много интересно ван пръцко и рунтавото шиле, ако се контузят какво ли ще се получи... Изобщо, Никола чудя се ще успее ли някой от манчестър да влезе в 4-ката
                            Съгласен съм с Никола: при огромния брой отбелязани голове от игра в мачовете до момента мунчовците няма как да не станат шампиони

Коментар

Е ще видим. Вие сте с толкова тъничък състав, че не ми се мисли, какво ще стане когато се контузи Жиру или някой от защитата. А първенството е доста дълго.

За вас е много важно да се възползвате на макс от лесната ви програма и да не допускате грешки, като тази от първия кръг срещу Астън Вила.

Коментар

• Е ще видим. Вие сте с толкова тъничък състав, че не ми се мисли, какво ще стане когато се контузи Жиру или някой от защитата. А първенството е доста дълго.

За вас е много важно да се възползвате на макс от лесната ви програма и да не допускате грешки, като тази от първия кръг срещу Астън Вила.

Коментар

Working...
                                X