IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
    Леле, тези лудите от Разград какво причиниха на Левски. Много лошо постъпиха с тях.
    Яко си се обрънкал,Левски сами си го причиниха.КАКВОТО ЧОВЕК САМ СИ НАПРАВИ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ
    За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Леле, тези лудите от Разград какво причиниха на Левски. Много лошо постъпиха с тях.
      домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Марински, понеже знаеш, че съм твърдо против говоренето на щуротии имаш следните оферти на 500 лева че:

1. Че ще бъдем в топ 4.
        2. Че няма да бъдете в топ 4.

Може и комбинация от двете.

Ти си на ход
        коеф, че маню ще са в топ 4 е цели 1.2, т.е. противоположното, че няма да са в топ 4, следва да е не по-малко от 4 и не повече от 5, което ми е доста ниско, поне на мен, за да си струва риска, ама вие си знаете. Аз вече си имам басове и с двамата, така че довечера стискам палци на лебедарите

А да, на Ливера коеф, че са в топ 4 е 2.2, т.е. противоположното следва да е не повече от 1.8, по-скоро 1.7-1.75 (или 1.5 пти черепахата) Ами успех, пък ако вържете бас да ме викате за свидетел
        Last edited by Грую Груев; 16.09.2013, 14:16.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Марински, понеже знаеш, че съм твърдо против говоренето на щуротии имаш следните оферти на 500 лева че:

1. Че ще бъдем в топ 4.
          2. Че няма да бъдете в топ 4.

Може и комбинация от двете.

Ти си на ход
          Last edited by Nikola; 16.09.2013, 13:42.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            за да влязат и двата отбора в топ 4, значи някой измежду Челси, Сити, Юнайтед или Арсенал да не са там, ........................
            Логично. Именно поради това за юнайтед е невъзможно а А и Б отборът на Арсенал ще се борят за 4-тото място.

Ако вървят добре нещата прогнозата ми е:
            1. Челси;
            2. Ливърпул;
            3. Тотнъм;
            4. Сити;
            5. Арсенал,
            6. Юнайтед, ако имат късмет да изпреварят Саутхямптън...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
              Моята прогноза е, че Ливърпул и Тотнъм ще влязат в 4-ката. Просто и двата отбора са доста по-добре играещи и особено на Ливърпул най-големият им шанс е, че имат по 1 мач на седмица. Това балансира нещата с много по-скъпите отбори на Челси, Сити и Юнайтед... Ще бъде интересно първество, особено догодина Март и Април...
              за да влязат и двата отбора в топ 4, значи някой измежду Челси, Сити, Юнайтед или Арсенал да не са там, т.е. 2 от тези отбори, което не го виждам как ще стане, затова поне единият отбор (да не кажа и двата) няма да е в топа на шипЪ
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Моята прогноза е, че Ливърпул и Тотнъм ще влязат в 4-ката. Просто и двата отбора са доста по-добре играещи и особено на Ливърпул най-големият им шанс е, че имат по 1 мач на седмица. Това балансира нещата с много по-скъпите отбори на Челси, Сити и Юнайтед... Ще бъде интересно първество, особено догодина Март и Април...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Колче имах предвид, че "рече и отсече" за класирането в Англия, а не коментираш как скръца "Баварската машина" в опитите на Пепчо да я превърне в Барселона 2.0! НАЛЕ?

Аз лично гледах мача Ви с Хановер и спокойно мога да кажа, че гостите ви изтърваха! Вместо 2-0 резултата спокойно можеше да е 2-2 например, а последните 2-3 години такива аши мачове не съм гледал!
                  (няма да споменавам че ми разбихте една колонка за отбори които ще вкарат през двете полувремена)
                  е, какво да коментирам ?
                  В момента, сме с нов треньор, който има "много интересни идеи" за играта и бъдещият облик на отбора.
                  Общо взето, не виждам, как бихме могли да играем по-силно от миналата година, та затуй не мисля, че става нещо кой знае колко неочаквано...
                  На мен, лично, НЕ ми харесва промяната.
                  Просто е безпредметно това пренареждане на играчи, които цял живот са играли на една позиция (и то доста добре), да играят зорлем (ся, ако мача тръгне криво, контузии, картони, глупости - тогава да, ама е ТАКА да завреш Лам в центъра, за да играе на неговото място Рафиня ) Нито Лам е читав халф, нито Рафиня е по-добър десен бег от въпросния Лам. Хави Мартинес централен защитник ??? Купихме го за една торба (бая голема) пъри, а сега се чуди какво да го прави... При положение, че направо са нарисувани, като тандем с Швайни в центъра.
                  Тоа Алкантара за кво ни е, а не взехме още едно острие (ако Манжата нещо се повреди) ???
                  Много пасове.
                  В момента пълна болница контузени.
                  ...
                  Не съм съгласен, че Хановер са ни изпуснали. Те не вярваха, че могат да ни се противопоставят.
                  Заслужени 3 точки и гледаме с интерес към мача с Москофското Чорбе.
                  ...
                  Знаеш, че не ми е присъщо да хейтвам и предположението, че нема защитите титлата не е продиктувано от нещо друго, а от фактите, нема го вече ГОЛЕМЯ Дедо Сашо, не попълнихте с качество състава, МНОГО зависите от РВП и Рооней.
                  Да се живи здрави момците, ама всичко става ... Немате план Б. Според мен де. А тва , че Чикирики щял да замени Ван Перси ....

Вий се вълнувате от Англиканското първенство, коментирате, та за тва изказах мнение за Висшата Лига.
                  Бъди здраФ !!!
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тъй като споменахте Ето Го... видяхте ли какво положение изпусна при 0-0 срещу карамелите
                    Като че ли наистина ще му трябва време да свикне с Висшата лига, а и да си припомни как се играе футбол на високо ниво
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• за това си на 100% прав, както и знаещ-ият, но без извода си накрая Ако пък манчо станат шампиони - е, това вече ще е връхтЪ Засега наистина е невъзможно да се направи каквато и да е прогноза, а Ливера са най-прогресиращият отбор сравнен с миналата година, но пък и са минали едва 3 кръга. Апропо, за довечера чакам 0:0, поне така ми го говорят звездите
                      Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Прогнозата ти съвпада с тази на букмейкърите, но ще видим дали егото на Моу няма да доведе точно до загуба на "сигурната титла"!
                      До сега грешните му решения са повече от верните:
                      - да забие Мата на пейката;
                      - да залага изцяло на "старите кучета" Тери, Лампард и Коул, които почти всеки мач са най-слабите на терена;
                      - да даде Лукаку под наем за целия сезон и да вземе Ето'о като спасител на отбора, ..което я стане я не стане, ако погледнем че 2 години не е играл свестен футбол!!!

Коментар

• Едва четвърти кръг и се почнаха гигантските прогнози с уговорки "ако" .."или".... Има още един трансферен прозорец, има осем месеца игра, има какви ли не фактори /"мене вече не обичат тука" ...."искам в Испания пък" ... и т.н./, които да играят. СмЕх.
                        Шампион ще стане отбор от Лондон.Освен ако не стане отбор от Манчестър или Ливърпул.Или пък стане обратното.
                        Това болдваното го хващам на бас на 100 000 евро.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Гледам, гледам.. (и това, което виждам, за сега не ми харесва..)
                          Което не виждам, каква връзка има с класирането в Англия...
                          налЕ..
                          Колче имах предвид, че "рече и отсече" за класирането в Англия, а не коментираш как скръца "Баварската машина" в опитите на Пепчо да я превърне в Барселона 2.0! НАЛЕ?

Аз лично гледах мача Ви с Хановер и спокойно мога да кажа, че гостите ви изтърваха! Вместо 2-0 резултата спокойно можеше да е 2-2 например, а последните 2-3 години такива аши мачове не съм гледал!
                          (няма да споменавам че ми разбихте една колонка за отбори които ще вкарат през двете полувремена)

Коментар

• Аз засега не виждам никаква промяна в Англия, въпреки големите очаквания за такава. Челси и Сити са същите скъпи и пълни със звезди отбори, които в някой мач правят невероятни неща, в друг не им се играе и се разхождат, особено срещу някой по-корав биткаджийски отбор. Манчо все си играят ганкиното, но си вземат победите, обичайните дузпи за падания на някоя от многобройните пеперудки. Тотнъм все са си Славия, Арсенал както винаги играят красив футбол, но все нещо не им стига. Може би единствено в Пуул се вижда някаква разлика, не смо играли толкова добро, но пък сме имали шансу, за разлика да речем от миналата година.
                            От всичко това следва, че шампион ще е Манчо, Челси и Сити втори и трети, а останалите пак ще се борят за четвъртото място.
                            Разбира се, много е рано за изводи, дано настъпят някакви по-различни тенденции в това първенство, че почва да става скучно с годините.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Колче ти гледай как Пепчо ще ви "оттърве" от нея...може и от сребърната салатиера, ако си мислите, че всички ще падат ей така само като Ви срещнат!
                              Гледам, гледам.. (и това, което виждам, за сега не ми харесва..)
                              Което не виждам, каква връзка има с класирането в Англия...
                              налЕ..
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                                Прогноза за шампион - Чукотките - когато качество срещне цената, в въпрос на време да се получи колекционерски уникат
                                Прогнозата ти съвпада с тази на букмейкърите, но ще видим дали егото на Моу няма да доведе точно до загуба на "сигурната титла"!
                                До сега грешните му решения са повече от верните:
                                - да забие Мата на пейката;
                                - да залага изцяло на "старите кучета" Тери, Лампард и Коул, които почти всеки мач са най-слабите на терена;
                                - да даде Лукаку под наем за целия сезон и да вземе Ето'о като спасител на отбора, ..което я стане я не стане, ако погледнем че 2 години не е играл свестен футбол!!!

Коментар

Working...
                                X