If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
10 е коефициента в bet365 в момента...
за над 6.5 гола е 21
Значи екстраполирането ми се оказа консервативно! Друг е въпроса как ще подходи АБВ, към мача! Няма да се учудя да е нацапал гащурите, щото този сезон като изключим победата над нас друг голям мач не са взели! Паднаха от Арсенал, паднаха от Шити, паднаха и от Евертън!
Сега видях едно заглавие, горе в хедъра, където се въртят статиите в gol.bg "
Жервиньо: Искам да стана най-великия играч на Арсенал" и се сещам, че колегите артилеристи пропуснаха да отбележат едно чудо - ВЧЕРА ЖЕРВИНЬО ВКАРА ДВА ГОЛА В ЕДИН МАЧ!
Аз пък как искам да отупаме Тотенхамите! В мача на Олд Трафорд за 30 минути ни разказаха играта с контраатаки, а второто полувреме, таман ги бяхме опряли до стената и успяха да вкарат 3ти гол. Сега не ги виждам да вкарат повече от два гола, а ние колко ще вкараме е отделен въпрос! Мисля че ще се получи някой гол-фест! Дано е 3-5 например
Е за това си мисля и аз, колко е коефициента на над 5.5?..
Sky sport са супер, но аз не винаги мога да намеря техен стрийм в livetv.ru - Вие как го гледате? Ще съм благодарен за линк....
Иначе сега като ви чета коментарите за Ливърпул излиза че Рафата е бил най-добрия и гоненето му е бил грешка? .....Според мен роджърс добре се справя, но гледайте сега какво се казва тренжор и каква лекция ще изнесе на юнайтед в неделя !
Аз пък как искам да отупаме Тотенхамите! В мача на Олд Трафорд за 30 минути ни разказаха играта с контраатаки, а второто полувреме, таман ги бяхме опряли до стената и успяха да вкарат 3ти гол. Сега не ги виждам да вкарат повече от два гола, а ние колко ще вкараме е отделен въпрос! Мисля че ще се получи някой гол-фест! Дано е 3-5 например
Мисля да започна да си гледам мачовете на английски, заради Гари Невил - уникално добри анализи прави. Така няма да ми се налага и да слушам наш'те момчета, които така, или иначе хем коментират, хем са със слушалките, за да могат да слушат коментара от скай...
За дедо сашо наглия, или добро, или нищо.. От мене нищо..
Sky sport са супер, но аз не винаги мога да намеря техен стрийм в livetv.ru - Вие как го гледате? Ще съм благодарен за линк....
Иначе сега като ви чета коментарите за Ливърпул излиза че Рафата е бил най-добрия и гоненето му е бил грешка? .....Според мен роджърс добре се справя, но гледайте сега какво се казва тренжор и каква лекция ще изнесе на юнайтед в неделя !
Преди мача в Неделя прочетох коментар на Гари Невил относно Суарез, в който го нарича "неприятен малък футболист", но добавя, че всеки би искал да го има в отбора си. За САФ подобен коментар би бил дори още по-правилен. От една страна е невероятен мениджър и легенда за Юнайтед, но от друга страшно скапан, арогантен и нагъл човек
Мисля да започна да си гледам мачовете на английски, заради Гари Невил - уникално добри анализи прави. Така няма да ми се налага и да слушам наш'те момчета, които така, или иначе хем коментират, хем са със слушалките, за да могат да слушат коментара от скай...
За дедо сашо наглия, или добро, или нищо.. От мене нищо..
Преди мача в Неделя прочетох коментар на Гари Невил относно Суарез, в който го нарича "неприятен малък футболист", но добавя, че всеки би искал да го има в отбора си. За САФ подобен коментар би бил дори още по-правилен. От една страна е невероятен мениджър и легенда за Юнайтед, но от друга страшно скапан, арогантен и нагъл човек
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Все пак Джо Алън? 15 милиона?... Тоя не струва като му гледам играта и 4!... Борини? 9-10 милиона?...
Ок, Стърич може би си заслужава 12 милиона, ако се понаучи и да се оглежда... Извън наказателното поле се опитваше да комбинира, но в него?! Имаше комични удари!.
Добър е Алън, но и аз мисля, че 15 е висока цена.Ама ... За Борини нямам кой знае какво мнение защото не съм го гледал преди да дойде при нас.
А за Фъргьо ..... Сега реве,че имало дузпа срещу Кагава
...........Но че има подобрение не можеш да отречеш.Дори поведението на мача с манксите.Ходжсън щеше да се прибере за да падне с по-малко от три гола а Далглиш щеше да промени тактиката без смени или да смени играчи без да сменя тактиката.По едно време Роджърс излезе с трима нападатели срещу Юнайтед.Дори Бенитес в силните му периоди не го правеше, какво да кажем за слабите му периоди...........................YNWA
Греъме, много си прав, че има леко подобрение... Просто бая пари набихме по дървета и наемници, които само мислеха как да си взимат заплатите. Желанието на Роджърс да купува само млади момчета на които хем им се играе с хъс, хем имат и качества ще доведе до резултат. Дано обаче се види част от този резултат тази година, за да не го изхвърлят за няма нищо... Идеите му не са лоши, но трябват и резултати... Станно е да оставиш онова дърво от полузащитата на Юнайтед да си разиграва коня както иска... Другия Уелбек и него го оставиха за няма нищо. Надявам се Лукас да влезе в час до края на месеца..
Все пак Джо Алън? 15 милиона?... Тоя не струва като му гледам играта и 4!... Борини? 9-10 милиона?...
Ок, Стърич може би си заслужава 12 милиона, ако се понаучи и да се оглежда... Извън наказателното поле се опитваше да комбинира, но в него?! Имаше комични удари!...
Голът на мансите - не можах пак да гледам повторението, но не ме и интересува... Тия хорица ги подпират ВСЕКИ по-напечен мач! Справка само от тая година, ако някой му се струва, че не е така - Челси и Ливърпул. Дъртия само успя да каже, че най-важното нещо са точките и че няма значение КАК са спечелени!!! В тея хорица няма нищо джентълменско. Ако не е било засада се извинявам, че ЕДИН път съдията не ги е побутнал!...
Колко дузпи им дадоха тая година със смешни падания на Иънг и конника без глава Уелбек!... Манските си мислят вече, че това им се ПОЛАГА, разбираш ли?!
Несъществуващи засади? Все някой друг ви е виновен.
15 пъти пиша, че съдиите изобщо не могат да видят ситуацията, и че нямам претенции нито към Уеб, нито към страничните, обаче ти като некоя баба се едно си баеш.А това, че се подиграваш със смърта на 96 човека е много мъжка постъпка.Дай сега една псувня по адрес на Стилиян Петров.
Коментар