Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеЕ че то на север са само Скотланд и Сканднавия бре, мноо ясно че ша е на юг
Иначе сериозно, много ми допадна горния ти анализ и начинът по който си се изразил, но това последното си е по дифолт
Респект и лек ден!
П.П. А къде в този хубав момент от Шипа, е моят брат по отбор Полки, да сподели радостта от класирането!?И да се стягате, да запазите темпото (пък и да станете на шампиони най-добре), че имам басове за това, че ще завършите преди Ливера в класирането, а и че Манчо няма да е шампион - ше ошушкам Колеца и маринския към април месец, че май вече всичко ще е ясно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение1. е, какво като го е захапал? Това по-лошо ли е, отколкото да счупиш крака на някого и само да ти се усмихнат и да кажат, че "това е мъжки спорт, а не балет"Момчето гори за спорта
2. Суарез не трябваше да остава там, където не го желаят, а в Ливърпул си мислят само за собствените задници или пък мислят само със задниците си, все едно. дано си тръгне през зимата в южна посока.
2. С това не съм съгласен.Факта, че показахме среден пръст на Арсенал а не го продадохме както Торес е факт, че клуба държи на него.
Между другото има слух, че ще взимаме Торес под наем януари, така че има илюзорен шанс да ги видиш двамата заедно в играLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, какво като го е захапал? Това по-лошо ли е, отколкото да счупиш крака на някого и само да ти се усмихнат и да кажат, че "това е мъжки спорт, а не балет"Момчето гори за спорта, за разлика от онези лекета в червени фланелки, дето само я разхождат по терена и ако си спомняш, точно той вкара за изравняването в 90-тата минута в същия мач. И какво му стана на брането - бяс ли го хвана, ръката ли му отхапа, на майка ли го напсува, какво? Да, грозен жест, да, не е в првилата, ама 10 мача (ако не ме лъже паметта) и още 5-6 преди това са си почти половин сезон наказание за човек, който много повече е дал на скапания шитЪ, отколкото е взел и не е осакатил никого, дори не е имало предпоставка да осакати някого, освен псевдоморалистите с минимални мозъчета, оядени от покварата си във ФА!!!
Суарез не трябваше да остава там, където не го желаят, а в Ливърпул си мислят само за собствените задници или пък мислят само със задниците си, все едно. дано си тръгне през зимата в южна посока.
Иначе сериозно, много ми допадна горния ти анализ и начинът по който си се изразил, но това последното си е по дифолт
Респект и лек ден!
П.П. А къде в този хубав момент от Шипа, е моят брат по отбор Полки, да сподели радостта от класирането!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе обжалваха за ухапването.И как да стане като всичко беше пред очите на милиони хора?За "негрито" обжалваха, но тогава на ФА им трябваше показна жертва за да прикрият неадекватното си поведение относно Тери и братята Фърдинанд.
Момчето гори за спорта, за разлика от онези лекета в червени фланелки, дето само я разхождат по терена и ако си спомняш, точно той вкара за изравняването в 90-тата минута в същия мач. И какво му стана на брането - бяс ли го хвана, ръката ли му отхапа, на майка ли го напсува, какво? Да, грозен жест, да, не е в првилата, ама 10 мача (ако не ме лъже паметта) и още 5-6 преди това са си почти половин сезон наказание за човек, който много повече е дал на скапания шитЪ, отколкото е взел и не е осакатил никого, дори не е имало предпоставка да осакати някого, освен псевдоморалистите с минимални мозъчета, оядени от покварата си във ФА!!!
Суарез не трябваше да остава там, където не го желаят, а в Ливърпул си мислят само за собствените задници или пък мислят само със задниците си, все едно. дано си тръгне през зимата в южна посока.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеПознавал съм много такива нереализирани момчета!!!Все пак требе и малко мозг!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеaами не го ценят, защото не застанаха зад него, не обжалваха (доколкото си спомням), казаха, че приемат решенията на ФА и едва ли не се срамуват от футболиста си и че ще го накарат повече да не прави така и т.н. Иначе да, прав си, застанаха зад него, когато искаше да напусне, но това е чист егоизъм от страна на клуба и няма нищо общо с алтруизма - все пак е по-добър от който и да е друг играч на клуба, а миналата година щеше да е голмайстор на шампионата, ако не беше наказан, при това не бие дузпитеЗа "негрито" обжалваха, но тогава на ФА им трябваше показна жертва за да прикрият неадекватното си поведение относно Тери и братята Фърдинанд.
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар