If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
имаше една песничка - нормалните не оцеляват И за да изполавам още веднъж думичката "Ако" - та ако бяха запазили Торес, заедно със Суарез щяха гаранция да са в топ 4, а защот не и борба за нещо повече, ама ако си е ако
Познавал съм много такива нереализирани момчета!!!Все пак требе и малко мозг!!!
имаше една песничка - нормалните не оцеляват И за да изполавам още веднъж думичката "Ако" - та ако бяха запазили Торес, заедно със Суарез щяха гаранция да са в топ 4, а защот не и борба за нещо повече, ама ако си е ако
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
aами не го ценят, защото не застанаха зад него, не обжалваха (доколкото си спомням), казаха, че приемат решенията на ФА и едва ли не се срамуват от футболиста си и че ще го накарат повече да не прави така и т.н. Иначе да, прав си, застанаха зад него, когато искаше да напусне, но това е чист егоизъм от страна на клуба и няма нищо общо с алтруизма - все пак е по-добър от който и да е друг играч на клуба, а миналата година щеше да е голмайстор на шампионата, ако не беше наказан, при това не бие дузпите
Това пък от къде ти дойде?След всичките простотии които направи клуба го подкрепяше на 100%.Феновете го аплодираха дори когато заяви, че иска в Арсенал.Какво повече от това? А това че англичаните го обявиха за симулант номер едно докато за Кешли Йънг и Уелбек се правят на ударени е ясно.Естествено е че ще си защитават англичаните.Виж за "негрито" какво му направиха а Тери и Рио им замазаха гафовете. Та ако Суарез се оплаква от липса на подкрепа от страна на клуба и феновете то не знам кой може да се похвали с наличието на такава
aами не го ценят, защото не застанаха зад него, не обжалваха (доколкото си спомням), казаха, че приемат решенията на ФА и едва ли не се срамуват от футболиста си и че ще го накарат повече да не прави така и т.н. Иначе да, прав си, застанаха зад него, когато искаше да напусне, но това е чист егоизъм от страна на клуба и няма нищо общо с алтруизма - все пак е по-добър от който и да е друг играч на клуба, а миналата година щеше да е голмайстор на шампионата, ако не беше наказан, при това не бие дузпите
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
да, ще играе - тъкмо му изтича банчето. Което ъпк малко ми обърква фентъзито, ама да видим. Уникален фудбалер е и съжалявам, че остана в англия и ливера, където явно не го ценят, а той е в топ 5 на нападателите в световен мащаб, заедно с кристиано, меси, персийчето и кавани
Това пък от къде ти дойде?След всичките простотии които направи клуба го подкрепяше на 100%.Феновете го аплодираха дори когато заяви, че иска в Арсенал.Какво повече от това? А това че англичаните го обявиха за симулант номер едно докато за Кешли Йънг и Уелбек се правят на ударени е ясно.Естествено е че ще си защитават англичаните.Виж за "негрито" какво му направиха а Тери и Рио им замазаха гафовете. Та ако Суарез се оплаква от липса на подкрепа от страна на клуба и феновете то не знам кой може да се похвали с наличието на такава
Е това че ще може да играе утре е добре.Не вярвам от наш'те някой да бъде оставен да почива защото не виждам да са се уморили толкова.Не играят в Европа а ако се пазят срещу МЮ за Съндърланд по-добре да се отказват и да се разпускат.
Аз мисля, че мача утре си отива на ОВЪР!
Ние трябва да се вдигаме след като ни смачкаха Шитита, а Суарез може да вкара някой гол!
3-1 го виждам мача утре!
аз мачове за купите, още повече пък за карлинг, или както и викат сега, не пипам - тренерите се сцепват с експерименталните състави и идея си нямаш какво може да стане. Но као го играеш така - успех.
П.С. Аз бих търсил победа на Бг над полските ливади довечера, а и това е мачаът, който ми е в пъти по-инетерсен от всякакъв шитски бълвоч от скапания остров, а и коеф е 2, което си е доста, но аз все още нямам пари в акаунта, че уж спазвам финансова дисциплина. Българи-юнаци
да, ще играе - тъкмо му изтича банчето. Което ъпк малко ми обърква фентъзито, ама да видим. Уникален фудбалер е и съжалявам, че остана в англия и ливера, където явно не го ценят, а той е в топ 5 на нападателите в световен мащаб, заедно с кристиано, меси, персийчето и кавани
Аз мисля, че мача утре си отива на ОВЪР!
Ние трябва да се вдигаме след като ни смачкаха Шитита, а Суарез може да вкара някой гол!
3-1 го виждам мача утре!
...да не забравяме, че Кутуньо е контузен, а пък някой от титулярите на Пуул ще оставен да почива - нищо чудно Стъридж и Джерард!
Между другото някой може ли да ме открехне канибалчето ще играе ли в събота или чак в по-следващия кръг?
Добър е.Даже и ние май го искахме.Но в Трол футбол има добри попадения и им се радвам Виж по-долу това за Анфийлд е много удачно
абе напоследък имаш доста добри картинки, а и както Колеца започна все по-рядко да ни навестява, то ти остана безспорния нумеро уно Колкото до Солдадо - аз съм си го взел във фентъзито и го чакам да се разшие, дано не е срещу чукотките
Коментар