Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИначе за нашите говеда - този мач с локото, ако не е уреден, не знам кой ще еНие винаги бием "изненадващо" на Лаута, след което (или преди това), те още по-изненандващо ни трескат на Герена
Но аз си мислех че и с чорбата сме го уредили, пък ей гоВна, още си нося резила
Този шампионат ми е много объркан и все пак съм играл твърда 2-ка на нашия мач днес (щото мачът е днес, а не утре), а ако не излезе, просто няма да го пипам нашия шампионат повече.
П.С. Има страхотен коеф и на Латекса с локото - 1.33, а локто имат да си връщат и за спасяването миналата година, та би следвало да е повече от сигурен този мач, но в нашето първенство никога не знаеш кой собственик кога ще реши да кешира очкаванията в зелена валута
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеХалфовата линия на Ливерпул се състой от Дерард, Хендеросн и Лейва - според мен топката няма да видите цял мач
Сега сериозно: фаворити сте да спечелите, в това спор няма. Но очаквания за 2-3-4 на 0 са си чиста проба фенски желания и затова не ги приемам насериозно. За вашето представяне в мача от голямо значение ще бъде, както и в другите ви мачове до момента, дали Йозил ще има ден (донякъде и Рамзи). Нито Жиру, нито Касорла, нито Уилшър или пък някой от останалите би могъл да ви даде решаващото предимство в този мач.
Дано да гледаме хубав мач и накрая точките да отпътуват към Ливърпул"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеХалфовата линия на Ливерпул се състой от Дерард, Хендеросн и Лейва - според мен топката няма да видите цял мачNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеА може пък и 3-4 центъра да биете, кой знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАрсенал са си супер!
Трябва ни само един централен нападател и един десен бек и ставаме с два отбора като челси. В събота с Фламини в състава ще бием Ливъпул с 2:0 или 3:0
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАрсенал са си супер!
Трябва ни само един централен нападател и един десен бек и ставаме с два отбора като челси. В събота с Фламини в състава ще бием Ливъпул с 2:0 или 3:0"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекев-че, няма как да се борите и за шипъ, и за шл, просто нямате широчина на състава. вие имате 11 титуляра и не повече от 1, макс 2 получитави заместници...
Трябва ни само един централен нападател и един десен бек и ставаме с два отбора като челси. В събота с Фламини в състава ще бием Ливъпул с 2:0 или 3:0
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеОт 2-3 години Абрамович сякаш прави най-добрата трансферна политика и резултата е виден - има 2 отбора от по 11 много класни играчи! С приближаващото световно аз виждам играчи като Мата и Де Брюун да си тръгнат Януари, защото иначе ще го гледат по телевизията! И други като Ба например също ще си тръгнат и тогава нещата ще се нормализират, но да видим как ще върви Челскито до тогава!
Ти кажи да пишем ли Левски да бият (утре)?
Аз вече ги изтрещях в една колонка Славия ДШ, Левски ДШ и Любимец-Нефтохимик Под 3.5 - за коефициент 2.25 някъде....
Ами мисля ако има договорка в първия мач, дали няма да "върнат жеста" утре, още повече няма да има фенове на стадиона да гледат резила, ако има такъв!
Иначе за нашите говеда - този мач с локото, ако не е уреден, не знам кой ще еНие винаги бием "изненадващо" на Лаута, след което (или преди това), те още по-изненандващо ни трескат на Герена
Но аз си мислех че и с чорбата сме го уредили, пък ей гоВна, още си нося резила
Този шампионат ми е много объркан и все пак съм играл твърда 2-ка на нашия мач днес (щото мачът е днес, а не утре), а ако не излезе, просто няма да го пипам нашия шампионат повече.
П.С. Има страхотен коеф и на Латекса с локото - 1.33, а локто имат да си връщат и за спасяването миналата година, та би следвало да е повече от сигурен този мач, но в нашето първенство никога не знаеш кой собственик кога ще реши да кешира очкаванията в зелена валутаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАрсето наистина бяха много слаби - до голяма степен защото челси не им позволиха нищо. И все пак липсваше каквато и да е креативност в уж най-креативния отбор в англия и втори най-креативен света след барсаАз съм довоелн де - прилична сумичка взех за нарисуван мач.
Но си прав, ако моу изпусне микроклимата, ще стане страшно - прекалено много добри играчи има в челси, особено в средата на терена и е жалко, че такъв страхотен талант като мата търка пейката, а е в топ 3 (макс топ 5) на най-добрите в шипЪ
Ти кажи да пишем ли Левски да бият (утре)?
Аз вече ги изтрещях в една колонка Славия ДШ, Левски ДШ и Любимец-Нефтохимик Под 3.5 - за коефициент 2.25 някъде....
Ами мисля ако има договорка в първия мач, дали няма да "върнат жеста" утре, още повече няма да има фенове на стадиона да гледат резила, ако има такъв!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДали е бразилското първенство или някъде на небето ....
Коментар
-
И е така и не е така, Грую.И още нещо, което сега като препрочитам виждам че не си личи от поста ми - като говоря за късмета не умаловажавам качествата и заслугата на Челси, то нали има една приказка че късметът също е качество, но присъщо предимно на победителите
Та така, заслужихте си снощи победата, а изводите си остават за нас. Късмет и занапред и едно пожелание - не се борете на всички фронтове та да има и за нас
Аз споделих с аверите (футболните фенове между които има само 1 и то вял на Юнайтед), че тая година сезона за мен ще протече под мотото Лондон vs. Манчестър, па ако и Ливърпул (като град) се намесят добре дошло
Ай бай, че задачите чакат, и късмет!
Last edited by kev; 30.10.2013, 13:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеLife won't wait for you.
Коментар
-
кев-че, няма как да се борите и за шипъ, и за шл, просто нямате широчина на състава. вие имате 11 титуляра и не повече от 1, макс 2 получитави заместници. Да, 11-те титуляра правят чудеса от храброст към момента, но смениш ли 2-3-ма от тях и отборът се срива, а няма как тези 11 човека да игарят абсолютно във всеки мач, нали? И контузените не са оправдание, щото кои са ви конузените, дето реално играят - полди и тейко (ама тейко влезе ли, рамзи "умира'). Просто няма класа в останалите - ни росицки, ни гнабри (или там както се казва, макар дане игра), а пък за онова дръпнатото и дума няма да отварям. В зашита принципно сте слаби, ама като разместите титулярите и става трагедия...
Колкото до чукотките - ами те направиха 10 смени сравнени с последния мач и пак биха. да, имаше късмет с дженкинсън, но той беше неизбежен, рано или късно щеше да се случи (не така стояха нещата със сити в неделя, където беше просто подарък от сърбежа). успех в шипъ, че съм ви заложил да сте преди ливера накрая, но просто трябваше да отпишете КУК-а, както и факъп-а, а за шл да не се напъвате (колкото леФчета изкарате толкова и без това нямате реален шанс за повече от 1/4 финал), за да имате реален шанс за шипчето, където, ако чукотките и сити продължат в шл, имате реален шанс, при липсата на юнайтед за тази година...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Коментар