IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    факт, ливера нямат полузащита, а зашитата им не е много стабилна, макар на хартия да бие много тази на Арсето. Имат добър вратар и атомно нападение. Арсето имат колеблива защита, слабичък вратар, страхотна халфова линия и само един нападател - ами не знам, мачът е много спорен, твърде вероятно 1:1 или 2:1
    Да не забравяме че и Коутиньо ще се завърне, а заедо със Съарез и Стърич. Не знам какво могат да направят със смешната защина на Арсенал!
    блиндирани врати, метални врати за апартаменти

Коментар

Иначе за нашите говеда - този мач с локото, ако не е уреден, не знам кой ще е Ние винаги бием "изненадващо" на Лаута, след което (или преди това), те още по-изненандващо ни трескат на Герена Но аз си мислех че и с чорбата сме го уредили, пък ей гоВна, още си нося резила Този шампионат ми е много объркан и все пак съм играл твърда 2-ка на нашия мач днес (щото мачът е днес, а не утре), а ако не излезе, просто няма да го пипам нашия шампионат повече.
      П.С. Има страхотен коеф и на Латекса с локото - 1.33, а локто имат да си връщат и за спасяването миналата година, та би следвало да е повече от сигурен този мач, но в нашето първенство никога не знаеш кой собственик кога ще реши да кешира очкаванията в зелена валута
      Моите залози преди Локо-Левски излязоха, но беше прав за Латекс...жалко трябваше да сложа някой лев към 15-20та минута...здраве да е!

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Халфовата линия на Ливерпул се състой от Дерард, Хендеросн и Лейва - според мен топката няма да видите цял мач
        След като миналата седмица гледах как вашата халфова линия беше доминирана в големи периоди от мача срещу последния в Премиършип, не съм чак толкова притеснен за мача ви срещу нас.

Сега сериозно: фаворити сте да спечелите, в това спор няма. Но очаквания за 2-3-4 на 0 са си чиста проба фенски желания и затова не ги приемам насериозно. За вашето представяне в мача от голямо значение ще бъде, както и в другите ви мачове до момента, дали Йозил ще има ден (донякъде и Рамзи). Нито Жиру, нито Касорла, нито Уилшър или пък някой от останалите би могъл да ви даде решаващото предимство в този мач.

Дано да гледаме хубав мач и накрая точките да отпътуват към Ливърпул
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Халфовата линия на Ливерпул се състой от Дерард, Хендеросн и Лейва - според мен топката няма да видите цял мач
          факт, ливера нямат полузащита, а зашитата им не е много стабилна, макар на хартия да бие много тази на Арсето. Имат добър вратар и атомно нападение. Арсето имат колеблива защита, слабичък вратар, страхотна халфова линия и само един нападател - ами не знам, мачът е много спорен, твърде вероятно 1:1 или 2:1
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            А може пък и 3-4 центъра да биете, кой знае

Коментар

Арсенал са си супер!
              Трябва ни само един централен нападател и един десен бек и ставаме с два отбора като челси. В събота с Фламини в състава ще бием Ливъпул с 2:0 или 3:0
              Може и 5 да вкарате, но да очакваш, че Пуул няма да вкарат на тая защита, Чудо трябва да стане, за да не получите 1-2 гола

Коментар

Арсенал са си супер!
                Трябва ни само един централен нападател и един десен бек и ставаме с два отбора като челси. В събота с Фламини в състава ще бием Ливъпул с 2:0 или 3:0
                А може пък и 3-4 центъра да биете, кой знае
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

кев-че, няма как да се борите и за шипъ, и за шл, просто нямате широчина на състава. вие имате 11 титуляра и не повече от 1, макс 2 получитави заместници...
                  Арсенал са си супер!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    От 2-3 години Абрамович сякаш прави най-добрата трансферна политика и резултата е виден - има 2 отбора от по 11 много класни играчи! С приближаващото световно аз виждам играчи като Мата и Де Брюун да си тръгнат Януари, защото иначе ще го гледат по телевизията! И други като Ба например също ще си тръгнат и тогава нещата ще се нормализират, но да видим как ще върви Челскито до тогава!

Ти кажи да пишем ли Левски да бият (утре)?
                    Аз вече ги изтрещях в една колонка Славия ДШ, Левски ДШ и Любимец-Нефтохимик Под 3.5 - за коефициент 2.25 някъде....
                    Ами мисля ако има договорка в първия мач, дали няма да "върнат жеста" утре, още повече няма да има фенове на стадиона да гледат резила, ако има такъв!
                    вярно е, че трансферата им политика не е лоша напоследък, а това с мата е престъпление (де бруин си е дупка и не е важен), но моу си има явно някаква закачка с него. Странно е, че и Луиз хем не играе, хем отказаха 40 милки от барса за него, в което няма никаква логика, но...
                    Иначе за нашите говеда - този мач с локото, ако не е уреден, не знам кой ще е Ние винаги бием "изненадващо" на Лаута, след което (или преди това), те още по-изненандващо ни трескат на Герена Но аз си мислех че и с чорбата сме го уредили, пък ей гоВна, още си нося резила Този шампионат ми е много объркан и все пак съм играл твърда 2-ка на нашия мач днес (щото мачът е днес, а не утре), а ако не излезе, просто няма да го пипам нашия шампионат повече.
                    П.С. Има страхотен коеф и на Латекса с локото - 1.33, а локто имат да си връщат и за спасяването миналата година, та би следвало да е повече от сигурен този мач, но в нашето първенство никога не знаеш кой собственик кога ще реши да кешира очкаванията в зелена валута
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Арсето наистина бяха много слаби - до голяма степен защото челси не им позволиха нищо. И все пак липсваше каквато и да е креативност в уж най-креативния отбор в англия и втори най-креативен света след барса Аз съм довоелн де - прилична сумичка взех за нарисуван мач.
                      Но си прав, ако моу изпусне микроклимата, ще стане страшно - прекалено много добри играчи има в челси, особено в средата на терена и е жалко, че такъв страхотен талант като мата търка пейката, а е в топ 3 (макс топ 5) на най-добрите в шипЪ
                      От 2-3 години Абрамович сякаш прави най-добрата трансферна политика и резултата е виден - има 2 отбора от по 11 много класни играчи! С приближаващото световно аз виждам играчи като Мата и Де Брюун да си тръгнат Януари, защото иначе ще го гледат по телевизията! И други като Ба например също ще си тръгнат и тогава нещата ще се нормализират, но да видим как ще върви Челскито до тогава!

Ти кажи да пишем ли Левски да бият (утре)?
                      Аз вече ги изтрещях в една колонка Славия ДШ, Левски ДШ и Любимец-Нефтохимик Под 3.5 - за коефициент 2.25 някъде....
                      Ами мисля ако има договорка в първия мач, дали няма да "върнат жеста" утре, още повече няма да има фенове на стадиона да гледат резила, ако има такъв!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Дали е бразилското първенство или някъде на небето ....
                        Този крак според мен е на Гремио, Порто Алегре - най-баровски бразилски град

Коментар

• И е така и не е така, Грую. И още нещо, което сега като препрочитам виждам че не си личи от поста ми - като говоря за късмета не умаловажавам качествата и заслугата на Челси, то нали има една приказка че късметът също е качество, но присъщо предимно на победителите Та така, заслужихте си снощи победата, а изводите си остават за нас. Късмет и занапред и едно пожелание - не се борете на всички фронтове та да има и за нас Аз споделих с аверите (футболните фенове между които има само 1 и то вял на Юнайтед), че тая година сезона за мен ще протече под мотото Лондон vs. Манчестър, па ако и Ливърпул (като град) се намесят добре дошло Ай бай, че задачите чакат, и късмет!
                          Last edited by kev; 30.10.2013, 13:40.

Коментар

Дали е бразилското първенство или някъде на небето ....
                            Life won't wait for you.

Коментар

• кев-че, няма как да се борите и за шипъ, и за шл, просто нямате широчина на състава. вие имате 11 титуляра и не повече от 1, макс 2 получитави заместници. Да, 11-те титуляра правят чудеса от храброст към момента, но смениш ли 2-3-ма от тях и отборът се срива, а няма как тези 11 човека да игарят абсолютно във всеки мач, нали? И контузените не са оправдание, щото кои са ви конузените, дето реално играят - полди и тейко (ама тейко влезе ли, рамзи "умира'). Просто няма класа в останалите - ни росицки, ни гнабри (или там както се казва, макар дане игра), а пък за онова дръпнатото и дума няма да отварям. В зашита принципно сте слаби, ама като разместите титулярите и става трагедия...
                              Колкото до чукотките - ами те направиха 10 смени сравнени с последния мач и пак биха. да, имаше късмет с дженкинсън, но той беше неизбежен, рано или късно щеше да се случи (не така стояха нещата със сити в неделя, където беше просто подарък от сърбежа). успех в шипъ, че съм ви заложил да сте преди ливера накрая, но просто трябваше да отпишете КУК-а, както и факъп-а, а за шл да не се напъвате (колкото леФчета изкарате толкова и без това нямате реален шанс за повече от 1/4 финал), за да имате реален шанс за шипчето, където, ако чукотките и сити продължат в шл, имате реален шанс, при липсата на юнайтед за тази година...

Коментар

Какво съвпадение само!
                                метални врати, блиндирани врати

Коментар

Working...
                                X