IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• преди няколко дни издигнаха паметник на дъртия фрол дедо сашо, а още никое м@н@фче във форума не се е похвалило от новината

ако някой отива към манчестър нека се обади да му дам някоя лира за да купи цветя и да ги положи пред паметника на покойника

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
      Аз лично не вярвам, че в Албиона има фенове категория "обор" и "кочина"
      Няма.Там са само светци
      Life won't wait for you.

Коментар

• Аз лично не вярвам, че в Албиона има фенове категория "обор" и "кочина"
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Аа това ли. Това малоумие беше официално опровергано от фен клуба на Астън Вила. Също така тази "новина" беше тиражирана само в България.

Един мой приятел беше на мача и каза че е нямало такова нещо.
          СмЕх.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Значи обяснявам за да разберат и другите, защото ти знаеш какво имам предвид, но се правиш на ударен. Много добре знаеш, че репликата, която написа по-долу се използва от интелектуално импотентните олигофрени фенове на Юнайтед, които използват тоя "лозунг" за да обидят феновете на Ливърпул, като им напомнят трагедията от "Хилзбъроу". Същите интелектуално импотентни олигофрени фенове на Юнайтед преди две седмици напсуваха Стилиян Петров в 19-тата минута на мача ви с Вила.
            В тая връзка като истински фен на Юнайтед очаквах като кажеш "А" да кажеш и "Б".
            Аа това ли. Това малоумие беше официално опровергано от фен клуба на Астън Вила. Също така тази "новина" беше тиражирана само в България.

Един мой приятел беше на мача и каза че е нямало такова нещо.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Не те разбирам нещо. Трезвен ли си?
              Значи обяснявам за да разберат и другите, защото ти знаеш какво имам предвид, но се правиш на ударен. Много добре знаеш, че репликата, която написа по-долу се използва от интелектуално импотентните олигофрени фенове на Юнайтед, които използват тоя "лозунг" за да обидят феновете на Ливърпул, като им напомнят трагедията от "Хилзбъроу". Същите интелектуално импотентни олигофрени фенове на Юнайтед преди две седмици напсуваха Стилиян Петров в 19-тата минута на мача ви с Вила.
              В тая връзка като истински фен на Юнайтед очаквах като кажеш "А" да кажеш и "Б".
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Манчовците няколко поредни мача не са получавали съдийска аванти, така че да ги оставим на мира. Мен ми е интересно мнението на Никола, защо Перси е бледо копие на това, което беше в Арсенал, Даже честно казано аз почти не го виждам да играе с топката, освен когато изпълнява корнерите и ако не са те човек може да остане с впечатлението, че не е титуляр. Да не стане като с Бербатов след първата година, да бъде убит на пейката.
                персийчето е жесток нападател и аз не виждам спад във формата му сравнен с Арсенал - просто там беше уан мен шоу, докато в манчестър не е точно лидерът на отбора по ред причини и затоа. Иначе човекът пак си е голмайстор на отбора, просто не му върза последния мач и дотам. Сега нишо чудно да избухне с хеттрик срешу западната шунка
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Според мен спря да вкарва, защото САФ го оставя резерва в някои от мачовете за ШЛ с цел да го съхрани, което доведе до спад във формата му. Пак ще започне да вкарва. Все пак направи едва слаби мача не е болка за умиране.
                  Ами той и като вкарваше пак не играеше така, както в Арсенал. На мен ми се губи по терена, нещо в стила на отбора ли е, не знам. Тя като цяло играта не ви върви повече от 15-20 мин на мач, макар и това да ви е достатъчно за 3-те точки

Коментар

Манчовците няколко поредни мача не са получавали съдийска аванти, така че да ги оставим на мира. Мен ми е интересно мнението на Никола, защо Перси е бледо копие на това, което беше в Арсенал, Даже честно казано аз почти не го виждам да играе с топката, освен когато изпълнява корнерите и ако не са те човек може да остане с впечатлението, че не е титуляр. Да не стане като с Бербатов след първата година, да бъде убит на пейката.
                    Според мен спря да вкарва, защото САФ го оставя резерва в някои от мачовете за ШЛ с цел да го съхрани, което доведе до спад във формата му. Пак ще започне да вкарва. Все пак направи едва слаби мача не е болка за умиране.

Коментар

След няколко такива скамейка-изпълнения, да не намерят там и Съра в туш ? хаха

Коментар

• Манчовците няколко поредни мача не са получавали съдийска аванти, така че да ги оставим на мира. Мен ми е интересно мнението на Никола, защо Перси е бледо копие на това, което беше в Арсенал, Даже честно казано аз почти не го виждам да играе с топката, освен когато изпълнява корнерите и ако не са те човек може да остане с впечатлението, че не е титуляр. Да не стане като с Бербатов след първата година, да бъде убит на пейката.

Коментар

Защото си истинско манксче затова.
                          Не те разбирам нещо. Трезвен ли си?

Коментар

Защо да го псувам?
                            Защото си истинско манксче затова.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Още ли се драпате по ритнитопковците? Защо не ги оставите да гонят михаля?, хаха

Коментар

Айде сега като истинско манксче напсувай и Стилиян Петров.
                                Защо да го псувам?

Коментар

Working...
                                X