IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    За мен - Нани, Валенсия, Йънг, Клевърли - аут!
    Заха - под наем!
    Уелбек - да влиза резерва или в домакинските мачове срещу Фулъм, Кр. Палас, т.н.
    Фелайни го взехме преди Флетчър да се възстанови - нормално е тримата Карик (който няма да играе 1 месец), Флетчър и Джоунс да се въртят на двете места за "вътрешни халфове"!
    гледам, че си ме чел и си започнал да се ориентираш в обстановката около любимия ти отбор, но имам една лека забележка .................... тези дето си ги изброил не са "вътрешни халфове", а се наричат ОПОРНИ ХАЛФОВЕ или ДЕФАНЗИВНИ ХАЛФОВЕ

при домакинствата да излезете с двама опорни халфове си е живо самоубийство и това е една от грешките на Мойсчо до момента

Коментар

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      мата - крило Баси, това ще е велико, честно
      не само, че Мата няма да е на крилото, ами и Янузай няма да е десния фланг защото там е неефективен ................. белгийчето е вътрешен разиграващ халф и плеймекър и ще е резерва на испанеца при гостуванията на манафите...

отделно, че проблемите на МАта при преводача започнаха защото не искаше да стои на десния фланг и все влизаше навътре към центъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        А Юнайтед с кой играе?
        Те играха бре, с Черните котки... Ел Ганкиното

Коментар

А Юнайтед с кой играе?
          Life won't wait for you.

Коментар

• FA Cup Next Round

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              На мен пък мачът ми хареса и според мен не беше нагласен! И спечели по-заслужаващия - като стабилност, игра и представяне. Е, определено и контузията си е казала думата, но пък колко пъти само сме били свидетели как след подобни паузи и намеси на физиотерапевтите най-често Надал и Джокович сякаш се връщаха като нови и размазваха. Тогава не оставаха ли съмнения? Е, тоя път не стана и слава Богу! Вавринка не само взе първия си сет срещу Рафа (по време на мача мисля че споменаха за 12 срещи до сега между тях и все на нула ), но и първия си успех, и то какъв! Както и да е, за нас много по-важен е Гришо, да е жив и здрав!
              Както и в английския футбол така и в мъжкия тенис всичко се променя, и то понякога към по-добро!

И Go Gunners of course!
              На мен пък мача не ми хареса!!!Надалчо,като видя ,че ще бъде съсечен,реши да спаси достойнството си!!!А като гледам и доста се е посмалил!!!Явно са го предупредили да спре с испанския доктор!!!Да не стане като с Контадор!!!А Вавринка през целия турнир беше железен!!!С тоя бекхенд играта на Надал не стана!!!Федерер така го би,но на финала нямаше никакъв шанс!!!Мой приятел беше играл 3:1и 3:2 за Вавринка!!!Но той разбира от тенис!!!За разлика от някои тук!!!Ай со здраве!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                кев-че и аз гледах мача (за голяма радост не бях го заложил) и всичко се разви супер съмнително - няма тенисист на тази земя, който да е правил 13 от 14 точки на Надал - няма такъв, никой не го е правил и баш пък бъбринката ще го направи, дето досега нямаше спечелен сет и е най-удобния противник на мангала А нали се сещаш какво ставаше при рибрейк за 4:5 още в първия и какво пълнене на гащите щеше да има за "швейцареца" с типично швейцарското име.
                Иначе да, прав си, гледали сме достатъчно моменти, в които химията е вдигала на крака и мангал, и шумадийското копеле, но сега не стана. както и да е - все ми е едно, но тенисът е най-тотаджиисйкият спорт, просто защото зависи само от един човек, но нали е полукралски спорт и не смеят да ровнат по-изнадълбочкото, че сигурно ще излязат много нелицеприятни неща като титалата на мъжа на кравата Мил(р)ка в Париж, когато пак уж случайно мангал се контузи...
                Голем си!!!Нямаш спиране!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  На мен пък мачът ми хареса и според мен не беше нагласен! И спечели по-заслужаващия - като стабилност, игра и представяне. Е, определено и контузията си е казала думата, но пък колко пъти само сме били свидетели как след подобни паузи и намеси на физиотерапевтите най-често Надал и Джокович сякаш се връщаха като нови и размазваха. Тогава не оставаха ли съмнения? Е, тоя път не стана и слава Богу! Вавринка не само взе първия си сет срещу Рафа (по време на мача мисля че споменаха за 12 срещи до сега между тях и все на нула ), но и първия си успех, и то какъв! Както и да е, за нас много по-важен е Гришо, да е жив и здрав!
                  Както и в английския футбол така и в мъжкия тенис всичко се променя, и то понякога към по-добро!

И Go Gunners of course!
                  кев-че и аз гледах мача (за голяма радост не бях го заложил) и всичко се разви супер съмнително - няма тенисист на тази земя, който да е правил 13 от 14 точки на Надал - няма такъв, никой не го е правил и баш пък бъбринката ще го направи, дето досега нямаше спечелен сет и е най-удобния противник на мангала А нали се сещаш какво ставаше при рибрейк за 4:5 още в първия и какво пълнене на гащите щеше да има за "швейцареца" с типично швейцарското име.
                  Иначе да, прав си, гледали сме достатъчно моменти, в които химията е вдигала на крака и мангал, и шумадийското копеле, но сега не стана. както и да е - все ми е едно, но тенисът е най-тотаджиисйкият спорт, просто защото зависи само от един човек, но нали е полукралски спорт и не смеят да ровнат по-изнадълбочкото, че сигурно ще излязат много нелицеприятни неща като титалата на мъжа на кравата Мил(р)ка в Париж, когато пак уж случайно мангал се контузи...
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Ми нормално - ти знаеш ли за колко кинта идеше реч, да не говорим за престиж и договори за реклама иначе маът беше нагласен - мое си мнение, обяснил съм защо по-надолу

И Go Gunners of course!
                    Last edited by kev; 27.01.2014, 17:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                      Абе тоя Станислас Вавринка голяма леке се оказа. Как издивя като се контузи Надал и отиде за терапия. А после като спечели това лицемерие. Смятайте само от 26 мача помежду им преди това. 25 са спечелени от Надал. Така, че ако Надал не се бе контузим Вавринчо щеше да се ври и кипи в собствената си пот и пак нямаше да вземе титла.
                      Ми нормално - ти знаеш ли за колко кинта идеше реч, да не говорим за престиж и договори за реклама иначе маът беше нагласен - мое си мнение, обяснил съм защо по-надолу
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе тоя Станислас Вавринка голяма леке се оказа. Как издивя като се контузи Надал и отиде за терапия. А после като спечели това лицемерие. Смятайте само от 26 мача помежду им преди това. 25 са спечелени от Надал. Така, че ако Надал не се бе контузим Вавринчо щеше да се ври и кипи в собствената си пот и пак нямаше да вземе титла.
                        домоуправител

Коментар

и къде играе 8-цата че ми е интересно на уевото крило като кюрда ли
                          Абе тоя Станислас Вавринка голяма леке се оказа. Как издивя като се контузи Надал и отиде за терапия. А после като спечели това лицемерие. Смятайте само от 26 мача помежду им преди това. 25 са спечелени от Надал. Така, че ако Надал не се бе контузим Вавринчо щеше да се ври и кипи в собствената си пот и пак нямаше да вземе титла.
                          домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Не го взимай моля те. Една от основните причини поради която играя фентъзито е да те слушам, как ревеш след като някой играч, който имам е избухал.

Иначе Мата е избрал да играе с номер 8. Дано това ти дава някаква яснота, къде иска да играе.
                            и къде играе 8-цата че ми е интересно на уевото крило като кюрда ли

Коментар

• "Mata confirmed as Man Utd's new No.8. Needs a smaller shirt than Anderson."

"FOR SALE: Man United shirts with number 8 on. All size XXL. Too baggy on svelte new owner. Call 0800-ANDESRON "

Коментар

• Не го взимай моля те. Една от основните причини поради която играя фентъзито е да те слушам, как ревеш след като някой играч, който имам е избухал.

Иначе Мата е избрал да играе с номер 8. Дано това ти дава някаква яснота, къде иска да играе.

The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X