IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
    Само аз ли имах проблем със залога на живо ???
    Иначе сигурния на Барса +1.5 ми излезе ,но исках да пусна и Хпп на живо и постоянно ми даваше грешка.
    Иначе като пуснах профилактично,че втория гол ще е на ПСЖ в техния мач нямах никакви проблеми.
    Това при 365
    аз нямах проблем със злога на живо - направих го някъде около 4-5-та минута, но може и да е имало някакви закачки - бета са много добри в това отношение: уж без да искат

Абе много нисък коеф на байренът срещу арсето довечера ва Ще взема да го пробвам на 1Х тогава
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Само аз ли имах проблем със залога на живо ???
      Иначе сигурния на Барса +1.5 ми излезе ,но исках да пусна и Хпп на живо и постоянно ми даваше грешка.
      Иначе като пуснах профилактично,че втория гол ще е на ПСЖ в техния мач нямах никакви проблеми.
      Това при 365
      Не знам дали преди си играл този залог, но хиляди "маймуни" скачат на този залог и обикновено бет365 имат проблем в първите 5-10 минути след като почне мача. За това аз го пуснах през смартфона, защото мобилната им версия е по-лека и сякаш по-малко се товари в този момент!
      Разбира се винаги трябва да имаш едно наум, че може да имаш проблем с пускането на залога на живо!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Аз съм много доволен от вчерашния мач!
        Първо - стратегията ми проработи идеално - само с разликата, че коефициента за 0-0 на полувремето беше 3.25, не 3.40!
        Второ и по важно - Барса би с 2 чисти гола НА НУЛА така че вероятността да не продължат напред е около 0.01%.
        Верно е че мача вървеше към 0-0 и дузпата и червения картон промениха "развоя" на мача, но както се казваше в "История на света" (може би най-великата комедия, която съм гледал) - "Да го духат гражданите"!
        типично манчестърско изказване Пърцилоната с абсолютно нищо не надиграха най-добрия отбор в англия към момента - недаден фаул на навас, от който тръгна атаката, дузпа, която беше извън нак. поле и червен картон (само той беше реален, но и него нямаше да го има, ако беше отсъдено нарушението срещу навас). Въобще пърцилоната са най-чекиджийския и подпиран отбор в света след манафите (ако мога да използвам реториката на полки, която в случая е много уместна). Реално мачът си беше Х, че даже и 0:0 и тогава една камара народ щяха да изгорят със "сигурния" залог над 0,5 гола в мача
        П.С. Не разбирам какво грее селската част на манчестър факта, че градската ще отпадне? Сега ще ви размажат за първенство на театрото ви на мечтите, което вече се казвало така, юото сбъдвало и най-невероятните мечти на съперниците ви
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Само аз ли имах проблем със залога на живо ???
          Това при 365
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз съм много доволен от вчерашния мач!
            Първо - стратегията ми проработи идеално - само с разликата, че коефициента за 0-0 на полувремето беше 3.25, не 3.40!
            Второ и по важно - Барса би с 2 чисти гола НА НУЛА така че вероятността да не продължат напред е около 0.01%.
            Верно е че мача вървеше към 0-0 и дузпата и червения картон промениха "развоя" на мача, но както се казваше в "История на света" (може би най-великата комедия, която съм гледал) - "Да го духат гражданите"!

Коментар

• Барса била загубила от блясъка си!!! Е то е за да не блести докато вкарват голове наред и да не ги забелязват защитниците.
              домоуправител

Коментар

• Аз го виждам като х.
                ОК е като резултат за Барса, За Сити не е, но Агуеро няма да играе, Негредо и Джеко ме радват, но не мисля, че ще са проблем за защитата на Барса, независимо от моментното й състояние.

Дано стане интересен мач.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  т.е. точно обратното Ако играя макс "сигурното" над 0,5 гола (което между другото си мислех да пусна) на 1.03, то спокойно ще мога да си пусна 0:0 в началото на мача на коеф около 15 Но това е почти сигурна загуба на фрий бета Трябва да имаш "сигурен" предварителен залог, просто за да не ги загубиш тези пари, а със свободните е въпрос на личен избор - или си ги "прибираш" като пак търсиш "сигурен" залог (примерно над 0,5 гола), или ги играеш "разумно" на коеф около 2 (т.е. да речем победа на барса), или пък постъпваш макс хазартно (все тая нали тези пари ще ти ги върнат) и примерно търсиш първи голмайстор Пике на коеф 20
                  Изборът си е твой - за мен най-глупавото е да игаре 12 преди мача и Х като започне, да не говорим, че така се нарушават правила (нещо, което спорихме предния път, но явно от бет365 си затварят очите), щото ако ти излезе 12, то печалбата ти би била некви 5-6 кинта (фрий бета ще ти го върнат, ама тези пари така или иначе са си твои), ако ти излезе Х, то пак ще имаш 8 кинта печалба (ще си загубил първия бет,а той е невъзстановим). Ок, напълно безрискови 5-8 евро са (казах вече, че се нарушават правилата, зашото това е манипулиране на бетинги с цел гарантирана печалба, но бета си затварят очите), но с почти нулев риск, аз мога да си пусна първи бет Барса +2 гола и фрий бет - над 0,5 гола и да изкарам 11-12 евро от нищото, а мога и да се пробвам за нещо повече с тези 10 еврарки, но всеки сам си решава. Успех със стратегията
                  НЕ СИ ПРАВ!
                  Инплей бета ти е "рефундабъл"!
                  Т.е. ако в мача има вкаран гол - предварителния ти залог печели (6 лв. при полувреме, 1-2 при краен)! Залога ти на живо губи, но бет365 ти го възстановява!
                  Ако няма вкаран гол - предварителния губи, но залога на живо печели (48 лв. печалба при полувреме, 300 лв. при краен). От тях разбира се трябва да си извадиш и 20 лв. загубени. Така че при мен 6 лв. мин. печалба - 28 максимална!

Коментар

Няма такова нещо като сигурен! Както каза Хаки - Над 0.5 краен е "сигурен" залог! За да си сигурен, че печелиш трябва да праснеш обратен залог - като този с ниския коефициент е преди мача, и стискаш палци за другия! Колкото по-малко сигурност си оставиш преди мача, толкова по-голям ще е потенциала за след това!
                    т.е. точно обратното Ако играя макс "сигурното" над 0,5 гола (което между другото си мислех да пусна) на 1.03, то спокойно ще мога да си пусна 0:0 в началото на мача на коеф около 15 Но това е почти сигурна загуба на фрий бета Трябва да имаш "сигурен" предварителен залог, просто за да не ги загубиш тези пари, а със свободните е въпрос на личен избор - или си ги "прибираш" като пак търсиш "сигурен" залог (примерно над 0,5 гола), или ги играеш "разумно" на коеф около 2 (т.е. да речем победа на барса), или пък постъпваш макс хазартно (все тая нали тези пари ще ти ги върнат) и примерно търсиш първи голмайстор Пике на коеф 20
                    Изборът си е твой - за мен най-глупавото е да игаре 12 преди мача и Х като започне, да не говорим, че така се нарушават правила (нещо, което спорихме предния път, но явно от бет365 си затварят очите), щото ако ти излезе 12, то печалбата ти би била некви 5-6 кинта (фрий бета ще ти го върнат, ама тези пари така или иначе са си твои), ако ти излезе Х, то пак ще имаш 8 кинта печалба (ще си загубил първия бет,а той е невъзстановим). Ок, напълно безрискови 5-8 евро са (казах вече, че се нарушават правилата, зашото това е манипулиране на бетинги с цел гарантирана печалба, но бета си затварят очите), но с почти нулев риск, аз мога да си пусна първи бет Барса +2 гола и фрий бет - над 0,5 гола и да изкарам 11-12 евро от нищото, а мога и да се пробвам за нещо повече с тези 10 еврарки, но всеки сам си решава. Успех със стратегията

Коментар

ами аз не виждам особена логика - ако излезе Х печелиш, но губиш основния залог, а ако излезе 12, губиш пък коеф за Х, реално изкарваш едни 5-6 еврарки, което си е мишкуване, поне според мен, но всеки си решава. Аз търся "сигурен" знак преди мача, а бонуса го играя на нещо съвсем различно, с цел наистина да спечеля или поне да пробвам риска с някой висок коеф
                      Няма такова нещо като сигурен! Както каза Хаки - Над 0.5 краен е "сигурен" залог! За да си сигурен, че печелиш трябва да праснеш обратен залог - като този с ниския коефициент е преди мача, и стискаш палци за другия! Колкото по-малко сигурност си оставиш преди мача, толкова по-голям ще е потенциала за след това!

Коментар

• Залагайте смело на 2-та. Барса ще размаже Сити, според мен. Ще има и много голове, ако някой реши да опита над 3.5

Коментар

Доста хора играят този бонус като ДШ 12 преди мача и Х на живо, но бет365 се изтарикатиха и много свалят Хса - от 3,60 сега на 2.80 някъде, когато мача почне!
                          ами аз не виждам особена логика - ако излезе Х печелиш, но губиш основния залог, а ако излезе 12, губиш пък коеф за Х, реално изкарваш едни 5-6 еврарки, което си е мишкуване, поне според мен, но всеки си решава. Аз търся "сигурен" знак преди мача, а бонуса го играя на нещо съвсем различно, с цел наистина да спечеля или поне да пробвам риска с някой висок коеф

Коментар

• Доста хора играят този бонус като ДШ 12 преди мача и Х на живо, но бет365 се изтарикатиха и много свалят Хса - от 3,60 сега на 2.80 някъде, когато мача почне!

Коментар

пичуви, дайте да избистрим тактиката за гулемуту мач довечера
                              Имам си едни 10 еврарки бонус от бета, та се чудя как да ги разиграя - "сигурния" ми залог е на Барселона (+2), т.е. всичко освен победа на Сити с 2+ гола, но се чудя какво да правя с фрий бета Дали да го сложа на един Х? Или пък да пробвам с нещо случайно тип картони за 10 минути или корнери? Не че 10 евро са нещо, но пък тръпката да играеш с нещо безплатно е жестока
                              Мойта тактика е Над 0.5 Първо полувреме на 1.30 преди мача!
                              В момента в който почне пускам 0-0 на полувремето към 3.3 - 3.40 и стискам палци за това!

Коментар

пичуви, дайте да избистрим тактиката за гулемуту мач довечера
                                Имам си едни 10 еврарки бонус от бета, та се чудя как да ги разиграя - "сигурния" ми залог е на Барселона (+2), т.е. всичко освен победа на Сити с 2+ гола, но се чудя какво да правя с фрий бета Дали да го сложа на един Х? Или пък да пробвам с нещо случайно тип картони за 10 минути или корнери? Не че 10 евро са нещо, но пък тръпката да играеш с нещо безплатно е жестока
                                И аз го имам в левове и си мисля да го издумкам на Х/Х - мисля си,че и двата отбора няма да рискуват в този мач.
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X