IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• По-зле Юнайтед не съм ги виждал от както в България се дават английски мачове!
      На мен ми нанесоха голяма финансова загуба - имах залог за овър корнери и овър картони! За това ме е яд! Не мога да се ядосвам, че Олимпиакос ни биха - поне опитваха нещо да играят! Вкараха 2 от 4те си удара във вратата - верно, малко с късмет, но поне правиха някакви опити!
      ЮНАЙТЕД ЦЯЛ МАЧ НИЩО НЕ НАПРАВИ!
      Направо съм потресен! Почнаха да играят, чак към 75тата минута! Ако бяха натиснали малко по-рано със сигурност щяха да вкарат!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        между другото това си е оферта, ще взема да ги пусна довечера - благодарско за идеята
        Бегай бе, ако излезат днешните мачове 2-ки...
        МНОГО ще ме е яд...
        МНОГО
        Редко пускам тото, ама тоа път го пожелах...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

между другото това си е оферта, ще взема да ги пусна довечера - благодарско за идеята
          Фаворитите във всички двойки, които завършиха на първо място в групите си, са гости в първите мачове и логично или не всички до момента без Юнайтед излязоха двойки
          И мен ме привлича да пусна двата мача довечера така, но ще помисля още малко за Челси... Реал са в супер форма и не би трябвало да създават грижи
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Ако изледнат оставащите два мача - 2-ки.
            И на мен...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Хванаха го, да и вдигнаха суперкупата ...
              Фактите са си факти - купата отиде в бавария, аз само споменвам начина, по който беше хваната
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

че те нали го "хванаха" за суперкупата на европа - изключително случаен гол в 121 минута за байрените и победа с дузпи. Това ако не хващане, не знам кое ще е
                П.С. Апропо, залогът ти за Стъродж вече е печеливш, мога да ти го затворя на 28 еврарки, но може и да си го чакаш - твоя воля (на мен ми е много кеф да го гледам на фона на купчината от грешни залози от моя страна)
                Хванаха го, да и вдигнаха суперкупата ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

................англичаните са едни от най-тъпите парчета евър, те все чакат нещо да се случи, когато и да се случи - в Ливърпул бяха "светлия" пример с Улие и Бенитес, отнели едни 12-13 години, за да докажат бездарието си. Очаквам същия пример да бъде подет и от Юнайтед.

П.С. Понякога се замислям за една теория на конспирацията, че Съра нарочно назначи Мойс, само за да изпъкне още повече в историята на Юнайтед, щото ако беше дошъл Моу нещата щяха да са други, а Сърчето е безспорен нарцис, също като моуриньо
                  Забравяш Сунес + Рой Евънс ... Тия просто заедно с Улие бяха уникални голтаци и ги тръпяхме повече от 10 години. Само като се сетя и ми се драйфа!
                  Мойс се превръща във същото което успя да направи Сунес в Ливърпул. Надявам се да му дадат 3-4 години, за да успее да довърши делото. Така ще може да изпратим във Вечните ловни полета дедо Сашо, който е изключително долен човек подобаващо

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                    Много се надявам тоя калитар Мърльо да го хванат Байерн и да го оставят да си бърка бетона в Англия...
                    че те нали го "хванаха" за суперкупата на европа - изключително случаен гол в 121 минута за байрените и победа с дузпи. Това ако не хващане, не знам кое ще е
                    П.С. Апропо, залогът ти за Стъродж вече е печеливш, мога да ти го затворя на 28 еврарки, но може и да си го чакаш - твоя воля (на мен ми е много кеф да го гледам на фона на купчината от грешни залози от моя страна)

Коментар

точно като вас миналата година, когато не се класирахте в ЛЕ, че да се пробвате тази година за топ 4
                      Иначе манчестър ми носят много сериозна финансова загуба, но какво да се прави (познах резултата от 2:0, но не и отбора, в чиято полза ще е) - дори аз, който не съм им фен, не очаквах такова горко падение в малякия от отбора, който продаде топ играча си в последния в шипчето Въобще висшата лига остана първенство номер едно в света само в изкукалите мозъци на коментаторите от Диема
                      Надявам се, че поне челси ще измие малко срама от албионското чело (нанесен основно от юнайтед, в по-малка степен от арсенал и почти без право на претенции (все пак там съдията повлия много сериозно - лично мнение) от Сити. Като гледам отпадането и на суонси в ЛЕ е почти сигурно, Тотнъм - май и те ще концентрират в борбата за 5-тото място и имаме реална ситуация да няма нито един отбор от англия в 1/4 финалите на евротурнирите, което май се случи и преди няколко години, ако не греша
                      Ако изледнат оставащите два мача - 2-ки.
                      И на мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        който и да е отбор, изпаднал в такава дупка, е тъжно да се гледа.не мога да си представя какво им е на феновете
                        тази дупка беше пределно ясна (е, не чак в такива мащаби) за абсолютно всички във форума, още с назначаването на Мойс. Така както очаквахме и пропадане на Байерн, но там, дали заради заради супер силната инерция от миналия сезон, или ък все пак пепи гуардиолата може би бе прекалено силно подценен (поне от мен), нещата все още се получават. Та Мойс не е виновен, той толкова си може виновни са ръководството на юнайтед, след това феновете и накрая системата - англичаните са едни от най-тъпите парчета евър, те все чакат нещо да се случи, когато и да се случи - в Ливърпул бяха "светлия" пример с Улие и Бенитес, отнели едни 12-13 години, за да докажат бездарието си. Очаквам същия пример да бъде подет и от Юнайтед.

П.С. Понякога се замислям за една теория на конспирацията, че Съра нарочно назначи Мойс, само за да изпъкне още повече в историята на Юнайтед, щото ако беше дошъл Моу нещата щяха да са други, а Сърчето е безспорен нарцис, също като моуриньо

Коментар

• Много се надявам тоя калитар Мърльо да го хванат Байерн и да го оставят да си бърка бетона в Англия...

Коментар

• Юнайтед не са отпаднали още, дори мисля, че ще има наказателна акция на театъра другата седмица. Гърците са много зле в защита и ако направят 80 центрирания като с Фулъм могат да им вкарат 5 гола.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                              Паднаха нарочно, за да могат да се концентрират в борбата за четворката
                              точно като вас миналата година, когато не се класирахте в ЛЕ, че да се пробвате тази година за топ 4
                              Иначе манчестър ми носят много сериозна финансова загуба, но какво да се прави (познах резултата от 2:0, но не и отбора, в чиято полза ще е) - дори аз, който не съм им фен, не очаквах такова горко падение в малякия от отбора, който продаде топ играча си в последния в шипчето Въобще висшата лига остана първенство номер едно в света само в изкукалите мозъци на коментаторите от Диема
                              Надявам се, че поне челси ще измие малко срама от албионското чело (нанесен основно от юнайтед, в по-малка степен от арсенал и почти без право на претенции (все пак там съдията повлия много сериозно - лично мнение) от Сити. Като гледам отпадането и на суонси в ЛЕ е почти сигурно, Тотнъм - май и те ще концентрират в борбата за 5-тото място и имаме реална ситуация да няма нито един отбор от англия в 1/4 финалите на евротурнирите, което май се случи и преди няколко години, ако не греша

Коментар

• който и да е отбор, изпаднал в такава дупка, е тъжно да се гледа.не мога да си представя какво им е на феновете

Коментар

Working...
                                X