IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дано някой друг път да видим подобно класиране в групите на Олимпийски игри на нашия волейболен тим!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• marandi, не се нерви излишно пич нищо че донякъде си прав! Нека все пак се порадваме на победите, щото няма да имаме май много поводи за радост тая Олимпиада Дано да греша де!
      Иначе респект към всички български състезатели, отишли там и даващи всичко според възможностите си за да се представят на ниво и да защитят името - България! Име, което май все по-често губи от всоята стойност, но което все още е живо и за много от нас значи нещо
      Аз лично искам да виждам хъс, желание, борба, а оттам нататък каквото стане или както ни насадят съдиите Е, не може да сме като китайците/китайките - машинки и роботчета, които сякащ цял живот са правили едно и също, но пък защо да не докажем че в един колективен спорт бихме могли да се преборим за най-високото отличие и да затворим устите на всички хейтъри и на всички които ни подценяват!
      Ще видим, малко остана...

И един специален поздрав за теб, тъй като знам че си и любител на китарите, нещо което ми попадна наскоро, и което доста ме впечатли:

http://www.youtube.com/watch?v=dN6l-...feature=fvwrel

Лека вечер, и Българи-Юнаци!!!
      Last edited by kev; 06.08.2012, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ама не разбирам какво имам да ти "стоплям"?!?!?!

Днес бихме Италия с 3:0 и ги отпратихме на 4-то място (може би) в групата.

Нататък всяко говорене по отношение на треньорите са глупости и комплекси на "квартални разпределители - разбирачи по всичко".

П.П. В 30+ ще ти е по-комфортно на тема волейбол по време на Олимпиадата.
        И аз мога да ти вляза в "тона" - спокич.

Демек и ако ти имаше понятие поне малко от волейбол, щеше да знаеш кои специалисти отиват там да ги учат на волейбол и след труда на кои специалисти по волейбол ( по народност ) - Италия стават доминант в света за известни периоди от време.

Демек тия, които са ги учили на волей, още нямат техните успехи.

Ти си разбирач и ще ни обясниш този феномен предлагам. Как тия ( второкласните тренери от нейде ) идат да те учат и обират отличията, а ти дет' си ги учил на тази игра, не може да ги доближиш на "косъм" и се кефиш, че сме били Италия?!?

Не е ли хумористично? ( предвид, че сега техен треньор Плачи учи нас на волей ), ноооо ... ти си разбирача, както каза

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Нека се докажат и ще съм първият, който ще ги поздрави!
          Нека да се осерат,пък бъди първият,който ще ги оплюе.НО НЕ И ПРЕДИ ТОВА.
          ,,Победителите не ги съдят" - нали така?!

П.С.Блокът,който нашите играят,няма много общо с блокът,налаган от Пранди.Но това е друга тема.За специалисти.

Коментар

Е, аз ти говоря на принципна основа, ти все гледаш да клъвнеш на лично

Прочети ми постовете и ще се ориентираш - май от целия форум само ти не успяваш да "вденеш" какво шпрехам, но това не е мой проблем за "схващането".

П.П. Мога да ти подскажа, че както ти се кефиш за Германците ( ако сме с тях ) - то повярвай ми и те много се кефят, че са с нас.

Ама, едва ли и това ще успееш да "стоплиш", а пак ще слушам дитирамби колко сме велики

Ама не разбирам какво имам да ти "стоплям"?!?!?!

Днес бихме Италия с 3:0 и ги отпратихме на 4-то място (може би) в групата.

Нататък всяко говорене по отношение на треньорите са глупости и комплекси на "квартални разпределители - разбирачи по всичко".

П.П. В 30+ ще ти е по-комфортно на тема волейбол по време на Олимпиадата.

Коментар

Не разбрах какъв ти е проблема с ОТБОРА, не с треньорското ръководство.

Ти да не би също да си на 600 кинта месечно, че така се палиш на финансова тема по време на ОЛИМПИАДА???!!!
              Е, аз ти говоря на принципна основа, ти все гледаш да клъвнеш на лично

Прочети ми постовете и ще се ориентираш - май от целия форум само ти не успяваш да "вденеш" какво шпрехам, но това не е мой проблем за "схващането".

П.П. Мога да ти подскажа, че както ти се кефиш за Германците ( ако сме с тях ) - то повярвай ми и те много се кефят, че са с нас.

Ама, едва ли и това ще успееш да "стоплиш", а пак ще слушам дитирамби колко сме велики

Коментар

Ако ти виеш протяжно - т'ва си твой проблем, а не мой.

Сега остава да ме убедиш, че Найден за 2 месеца е направил "чудеса" с отбора?

Казах и преди, но ти не четеш, а си страдаш от някаква фенщина. Пранди ни оправи играта на блок, а Стойчев посрещането и дългите разигравания, които да печелим.

Т'ва са ФАКТИ, както обичаш да казваш. Т.е. т'ва е отбор, изграден от други, а Найден е удобен заради 600 кинта заплата/месечно.

По тая логика казах, могат да сложат и мен - т.е. няма значение кой води отбора в момента. Единствено казах, че в единствения мач, когато имахме нужда от треньор - него го нямаше, демек с Аржентина.

Пътят надолЕ в отбора ще се види след 6-12 месеца осезателно. Досега го развиваха нагоре, сега ще тръгне надолЕ.

Кое не разбра пак?
                Не разбрах какъв ти е проблема с ОТБОРА, не с треньорското ръководство.

Ти да не би също да си на 600 кинта месечно, че така се палиш на финансова тема по време на ОЛИМПИАДА???!!!

Коментар

• Прав е бебе Груйчи, дет' даде аналог с чичо Митко как стана най-великият БГ-тренер по футбол.

Само дет' не спомена, че тия играчи не ги е изграждал той и не е работил с тях, а ги взе наготово от други клубове.

Ти кат' си фен на Соколов ( прилично играе момчето засега ) Найден ли го разви като играч или някой преди него, който е работил всеки ден с него. Примерно?

Може да си го "преведеш" за всеки друг играч от национала. Демек - дай ми пример кой играч от нашите е развил Найден? ( риторично )

П.П. И логичен въпрос: Като не си развил нито един играч от световна класа, как ще развиеш отбор на световно ниво?

Само с "Давай, давай и хайде, хайде" ще ти е трудничко ( смигам )
                  Last edited by marandi; 06.08.2012, 21:30.

Коментар

Нали знаеш кога последно сме играли на финал на Олимпиада и срещу кого?

Не разбирам защо точно днес, ти (преди и след мача ни с Италия) виеш протяжно срещу треньора, като, надявам се, напълно съзнаваш, че в следващите 5-6 дни ще бъде той ТРЕНЬОР.

П.П. Много долнопробно е това твое изказване за "шанса засега е плътно с нас".

Кое определяш като шанс в мачовете ни с ПОЛША (1:3), ИТАЛИЯ (0:3) или извадените геймове с АВСТРАЛИЯ (0:3)?
                    Ако ти виеш протяжно - т'ва си твой проблем, а не мой.

Сега остава да ме убедиш, че Найден за 2 месеца е направил "чудеса" с отбора?

Казах и преди, но ти не четеш, а си страдаш от някаква фенщина. Пранди ни оправи играта на блок, а Стойчев посрещането и дългите разигравания, които да печелим.

Т'ва са ФАКТИ, както обичаш да казваш. Т.е. т'ва е отбор, изграден от други, а Найден е удобен заради 600 кинта заплата/месечно.

По тая логика казах, могат да сложат и мен - т.е. няма значение кой води отбора в момента. Единствено казах, че в единствения мач, когато имахме нужда от треньор - него го нямаше, демек с Аржентина.

Пътят надолЕ в отбора ще се види след 6-12 месеца осезателно. Досега го развиваха нагоре, сега ще тръгне надолЕ.

Кое не разбра пак?

Коментар

На финал бих се зарадвал! Мисля, че цяло БГ това иска и жадува.

Най-смешното е, че шанса засега е плътно с нас, но няма вечни неща
                      Нали знаеш кога последно сме играли на финал на Олимпиада и срещу кого?

Не разбирам защо точно днес, ти (преди и след мача ни с Италия) виеш протяжно срещу треньора, като, надявам се, напълно съзнаваш, че в следващите 5-6 дни ще бъде той ТРЕНЬОР.

П.П. Много долнопробно е това твое изказване за "шанса засега е плътно с нас".

Кое определяш като шанс в мачовете ни с ПОЛША (1:3), ИТАЛИЯ (0:3) или извадените геймове с АВСТРАЛИЯ (0:3)?

Коментар

Цитирам ти целия пост, за да не ме обвиниш в избирателност.

Не е важно дали ще играем с Германия четвъртфинал, а че в групите бихме Полша и Италия във важни за тях мачове.

Поне с това трябва да се съгласиш, защото са ФАКТИ!!!!!
                        На кого му пука кого си бил в групите, като медалите са само 3 и оня златният е най-привлекателен

П.П. Пак повтарям, имаме отбор да бием всеки, ако тренер-а не "освини" пейзажа. Т.е. да ги подготви психологически и тактически като 'орицата, спрямо съперника. Иначе за къв чеп ни е тоя тренер?

Коментар

Не разбирам?!?!

Ти на какво би се зарадвал на тази Олимпиада?!?!?

Да загубим всичките си мачове ли?
                          На финал бих се зарадвал! Мисля, че цяло БГ това иска и жадува.

Най-смешното е, че шанса засега е плътно с нас, но няма вечни неща

Коментар

Именно!

Само, че който не е спортувал, едва ли ще те разбере. А, то се виждаше и от Космоса, че проблема с Аржентина е психологически и чак тогава прерастна в технически.

Само, че наш' Найден не е треньор/коучинг, а преводач от жабарски и то калпав

Но нека "момчето" се порадва, че го дават по видео-стените и се надува кат' пуяк. Т'ва ще му остане - демек балъкът, който води отбора на Пранди и Стойчев за жълти стинки.
                            Не разбирам?!?!

Ти на какво би се зарадвал на тази Олимпиада?!?!?

Да загубим всичките си мачове ли?

Коментар

Ти май избирателно четеш?

Я, погледни как ми е започнал първия пост. Беше нещо от типа: "Имаме отбор да бием всеки. Жалко, че направиха всичко възможно да го разбият."

Смигам

П.П. Не се радвай за Германия - може и да ни нацепят неприятно, ако на нашите не им тръгне играта, както днес. Те не грешат кат' жабарите, а нашият сервис днес хич го нямаше за кой ли път. Последно срещу Полша имахме читав сервис.

Дай пак за волейбола, явно си решил да ме препитваш
                              Цитирам ти целия пост, за да не ме обвиниш в избирателност.

Не е важно дали ще играем с Германия четвъртфинал, а че в групите бихме Полша и Италия във важни за тях мачове.

Поне с това трябва да се съгласиш, защото са ФАКТИ!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                .............

За Аржентина....проблемът за мен беше срив в системата, психологически се бяха предали момчетата, имаше малко нужда от атака в тази посока на тренера, прав е Маранди
                                Именно!

Само, че който не е спортувал, едва ли ще те разбере. А, то се виждаше и от Космоса, че проблема с Аржентина е психологически и чак тогава прерастна в технически.

Само, че наш' Найден не е треньор/коучинг, а преводач от жабарски и то калпав

Но нека "момчето" се порадва, че го дават по видео-стените и се надува кат' пуяк. Т'ва ще му остане - демек балъкът, който води отбора на Пранди и Стойчев за жълти стинки.
                                Last edited by marandi; 06.08.2012, 20:48.

Коментар

Working...
                                X