IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    кой играе утре в илиенциту - моите говеда ли? Ако е така - никак не бих се Очудил Пък нищо чудно и Валери Лозанов да вземе да отбележи на празна врата, евентуално
    Груйчи,

ама оня подпис: Само ЦСКА! - много ти отиваше да'е .. ( не се базикам )

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      По-добре търси Х-са утре на Надежда!
      На стъклената топка виждам едно на едно
      кой играе утре в илиенциту - моите говеда ли? Ако е така - никак не бих се Очудил Пък нищо чудно и Валери Лозанов да вземе да отбележи на празна врата, евентуално
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        aз лично считам, че Лудогорец няма особени шансове да победи днес. Причината - това им е едва третия мач на живот и смърт, в който играят, във всички останали бяха на принципа: каквото стане, все тая. В първия такъв мач (Спартак) биха, във втория (Базел) бяха размазани с 20 минутна игра от швейцарците и сега е третия. Много се надявам на Х, но реално може да ги спаси само вратарчето, ако за пореден път направи уникален мач. Ако не е във форма и лациалите наистина решат да играят, мачът излиза културна 2-ка.

И все пак да пожелаем успех на нашите момчета - аз лично няма да го играя този мач, просто защото игаре наш отбор, иначе бих търсил 2-ката
        По-добре търси Х-са утре на Надежда!
        На стъклената топка виждам едно на едно

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Нека да пожелаем успех на Лудогорец днес.
            Аз съм пуснал едно малко залогче за ГГ, щото мисля че някое тези изтървани дузпи и положения от първия мач днес ще влязат, но дано Лацио вкара при 2,3 на 0
            aз лично считам, че Лудогорец няма особени шансове да победи днес. Причината - това им е едва третия мач на живот и смърт, в който играят, във всички останали бяха на принципа: каквото стане, все тая. В първия такъв мач (Спартак) биха, във втория (Базел) бяха размазани с 20 минутна игра от швейцарците и сега е третия. Много се надявам на Х, но реално може да ги спаси само вратарчето, ако за пореден път направи уникален мач. Ако не е във форма и лациалите наистина решат да играят, мачът излиза културна 2-ка.

И все пак да пожелаем успех на нашите момчета - аз лично няма да го играя този мач, просто защото игаре наш отбор, иначе бих търсил 2-ката
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Да, нека Крейзитата излязат на терена спокойни и изиграят, просто поредния добър мач в турнира. Без истерия или патос..
              Стоев, според мен ще им каже точно това...
              Организирано в центъра. Без глупави грешки при подаванията. Подсигуряване. Без празни пространства за врага и дебнене на контра.
              Безяк показа как става...
              Успеят ли пък (някак) да вкарат първи, смятам че ще отстранят Лацио.
              Успех от мен !!!
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нека да пожелаем успех на Лудогорец днес.
                Аз съм пуснал едно малко залогче за ГГ, щото мисля че някое тези изтървани дузпи и положения от първия мач днес ще влязат, но дано Лацио вкара при 2,3 на 0

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  То тоя резил няма бърсане после.

П.П. Че тя чорбата макс с 2 гола щеше да загуби, понеже много им върви играта на Реал. Па, можеше и Х.
                  А аз все си мислех ,че ПРОЛЕТТА е подранила ама пък чак да сме 1АПРИЛ
                  За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• О ?
                    Е ся прочетох, че Байерн Мюнхен, днес става на 114 години !!!!
                    Честит Рожден Ден, ШАМПИОНИ !!!
                    Зададеният от началото на сезона тон е добър !!!
                    Много здраве на играчи и ръководство !!!
                    НАПРЕТ МАШИНААААА
                    МУАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААА ...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бау-бау, добри 'орица

Днес всички сме за тоз' номер да се случи и дано Васил Левски стане Уембли кат' в парцала доле - хъ-хъ-хъ ...
                      ---------------------------------------------

Queen - We Will Rock You (Live at Wembley 11.07.1986)

http://www.youtube.com/watch?v=FtyZSWJkFXU
                      ---------------------------------------------

Успех на Лудогорец ( от чорбарите )!!!

Коментар

• R.M

TARSI SE FUTBOLEN CLUB DOSTOEN DA SPRE R.M
                        ZAPISVANIA SE PRIEMAT VSEKI DEN OT 08-20h.V CENTRALITE NA:
                        PRIMERA DIVISION
                        COPA DEL REY
                        CHAMPIONS LEAGUE
                        http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• R.M

ZA6TO TUK SE KOMENTIRA SAMO ARSENAL , MAN UNITED, BAYERN ?
                          K`VO SI MISLITE CHE PRAI R.M I CR7 EEEE
                          TAZI GODINA PECHELI VSICHKO
                          http://www.jinglebell.hit.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Реал мнооого унижават немците... ако не спрат, може да има доста драматичен резултат
                            То тоя резил няма бърсане после.

П.П. Че тя чорбата макс с 2 гола щеше да загуби, понеже много им върви играта на Реал. Па, можеше и Х.

Коментар

• Реал мнооого унижават немците... ако не спрат, може да има доста драматичен резултат
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Защо домакинствата на последните два мача са обърнати!?

Иначе за днес виждам два Х-а!

П.П. А Xzibit да върви да се...

Аз съм за тия:

http://www.youtube.com/watch?v=pEa5N1hwy6s

Last edited by kev; 26.02.2014, 21:37.

Коментар

Working...
                                X