Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
По-зле Юнайтед не съм ги виждал от както в България се дават английски мачове!
На мен ми нанесоха голяма финансова загуба - имах залог за овър корнери и овър картони! За това ме е яд! Не мога да се ядосвам, че Олимпиакос ни биха - поне опитваха нещо да играят! Вкараха 2 от 4те си удара във вратата - верно, малко с късмет, но поне правиха някакви опити!
ЮНАЙТЕД ЦЯЛ МАЧ НИЩО НЕ НАПРАВИ!
Направо съм потресен! Почнаха да играят, чак към 75тата минута! Ако бяха натиснали малко по-рано със сигурност щяха да вкарат!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемежду другото това си е оферта, ще взема да ги пусна довечера - благодарско за идеята
МНОГО ще ме е яд...
МНОГО
Редко пускам тото, ама тоа път го пожелах...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемежду другото това си е оферта, ще взема да ги пусна довечера - благодарско за идеята
И мен ме привлича да пусна двата мача довечера така, но ще помисля още малко за Челси... Реал са в супер форма и не би трябвало да създават грижи"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАко изледнат оставащите два мача - 2-ки.
И на мен...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеХванаха го, да и вдигнаха суперкупата ...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече те нали го "хванаха" за суперкупата на европа - изключително случаен гол в 121 минута за байрените и победа с дузпи. Това ако не хващане, не знам кое ще е
П.С. Апропо, залогът ти за Стъродж вече е печеливш, мога да ти го затворя на 28 еврарки, но може и да си го чакаш - твоя воля (на мен ми е много кеф да го гледам на фона на купчината от грешни залози от моя страна)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение................англичаните са едни от най-тъпите парчета евър, те все чакат нещо да се случи, когато и да се случи - в Ливърпул бяха "светлия" пример с Улие и Бенитес, отнели едни 12-13 години, за да докажат бездарието си. Очаквам същия пример да бъде подет и от Юнайтед.
П.С. Понякога се замислям за една теория на конспирацията, че Съра нарочно назначи Мойс, само за да изпъкне още повече в историята на Юнайтед, щото ако беше дошъл Моу нещата щяха да са други, а Сърчето е безспорен нарцис, също като моуриньо
Мойс се превръща във същото което успя да направи Сунес в Ливърпул. Надявам се да му дадат 3-4 години, за да успее да довърши делото. Така ще може да изпратим във Вечните ловни полета дедо Сашо, който е изключително долен човек подобаващо
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМного се надявам тоя калитар Мърльо да го хванат Байерн и да го оставят да си бърка бетона в Англия...
П.С. Апропо, залогът ти за Стъродж вече е печеливш, мога да ти го затворя на 28 еврарки, но може и да си го чакаш - твоя воля (на мен ми е много кеф да го гледам на фона на купчината от грешни залози от моя страна)
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеточно като вас миналата година, когато не се класирахте в ЛЕ, че да се пробвате тази година за топ 4
Иначе манчестър ми носят много сериозна финансова загуба, но какво да се прави (познах резултата от 2:0, но не и отбора, в чиято полза ще е) - дори аз, който не съм им фен, не очаквах такова горко падение в малякия от отбора, който продаде топ играча си в последния в шипчетоВъобще висшата лига остана първенство номер едно в света само в изкукалите мозъци на коментаторите от Диема
Надявам се, че поне челси ще измие малко срама от албионското чело (нанесен основно от юнайтед, в по-малка степен от арсенал и почти без право на претенции (все пак там съдията повлия много сериозно - лично мнение) от Сити. Като гледам отпадането и на суонси в ЛЕ е почти сигурно, Тотнъм - май и те ще концентрират в борбата за 5-тото място и имаме реална ситуация да няма нито един отбор от англия в 1/4 финалите на евротурнирите, което май се случи и преди няколко години, ако не греша
И на мен...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекойто и да е отбор, изпаднал в такава дупка, е тъжно да се гледа.не мога да си представя какво им е на феновете
П.С. Понякога се замислям за една теория на конспирацията, че Съра нарочно назначи Мойс, само за да изпъкне още повече в историята на Юнайтед, щото ако беше дошъл Моу нещата щяха да са други, а Сърчето е безспорен нарцис, също като моуриньоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПаднаха нарочно, за да могат да се концентрират в борбата за четворката
Иначе манчестър ми носят много сериозна финансова загуба, но какво да се прави (познах резултата от 2:0, но не и отбора, в чиято полза ще е) - дори аз, който не съм им фен, не очаквах такова горко падение в малякия от отбора, който продаде топ играча си в последния в шипчетоВъобще висшата лига остана първенство номер едно в света само в изкукалите мозъци на коментаторите от Диема
Надявам се, че поне челси ще измие малко срама от албионското чело (нанесен основно от юнайтед, в по-малка степен от арсенал и почти без право на претенции (все пак там съдията повлия много сериозно - лично мнение) от Сити. Като гледам отпадането и на суонси в ЛЕ е почти сигурно, Тотнъм - май и те ще концентрират в борбата за 5-тото място и имаме реална ситуация да няма нито един отбор от англия в 1/4 финалите на евротурнирите, което май се случи и преди няколко години, ако не грешаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар