IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Къде са доволните фенове на Артилерията! Май дълго-годишната суша е на път да свърши!....само да не вземе Уигън да защити купата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      защо да не приличат? Лудогорец е преди всичко фирменият отбор на Домусчиев, а след това всичко друго и причините не са една и две - помним хванантите съдии (не че друг не ги е хващал - и Левски, и Цска сме го правили), помним "великолепната" игра на Лудоглавец, помним и как държавата наля едни ултра пари в базата на Лудоглавец - няма лощо, но това са моите пари, представяш ли си какво щеше да стане, ако бяха дали кеш пара на Левски и Цска (ок, де на цска им разсрочиха задълженията, но не е точно същото). И най-важното - нито Левски, нито ЦСка някога са искали от другите отбори да ги подкрепят. Странно, как същите тези Лудоглавец изреваха като бесни, когато газпром щеше да става спонсор на Левски, щото Левски не били национална кауза, а сега самите те претендират да са такава

Колкото до мача в четвъртък - класите много сериозно ще лъснат и ксъмета на ходжата ще свърши, защото до момента, като изключа мача със Спартак и донякъде като гости на Партизан, абсолютно всички други бяха взети с ълтра много късмет и вратарят беше герой на мача Няма лощо - да са живи и здрави, желая им успех срещу Валенсия, но аз ще играя този ма Х2, щото не ми се губят пари.

П.С. Бях на косъм да отида да ги гледам срещу Лацио, при това в Рим, почти се бях навил да ида и срещу Валенсия, но това е щото съм небългарин - след изцепките в последно време -ами не, мерси, който иска да си подкрепя корпоративния отбор на домус ага.
      В тая "държава" има даже и държавен отбор - Берое - герберастите го направиха, но като гледам и сегашните не им пука... Там според мене налетите пари са още повече, така че моля не ги пропускай!
      Може да направим някой мач в сряда вечер, например?! Желаещи!

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
        Груйче, тези думи не приличат на човек, който прокле бербатов, григор и кой ли не още, че били предатели и безродници и подобни определения. Лудогорец е преди всичко български отбор, после е от Разград, после е на Домусчиев и т.н. Изобщо не разбирам омразата на ултрафеновете на цска и Левски. А за купени титли е смешно да говориш. Лудогорец играят най-добрия футбол и това се вижда от постиженията им в Европа, заслужават си титлите, тази година ще вземат още една и аз лично им пожелавам с Литекс да се редуват още 10 години на върха, за да им дойде акъла най-сетне на Герена и на Армията
        защо да не приличат? Лудогорец е преди всичко фирменият отбор на Домусчиев, а след това всичко друго и причините не са една и две - помним хванантите съдии (не че друг не ги е хващал - и Левски, и Цска сме го правили), помним "великолепната" игра на Лудоглавец, помним и как държавата наля едни ултра пари в базата на Лудоглавец - няма лощо, но това са моите пари, представяш ли си какво щеше да стане, ако бяха дали кеш пара на Левски и Цска (ок, де на цска им разсрочиха задълженията, но не е точно същото). И най-важното - нито Левски, нито ЦСка някога са искали от другите отбори да ги подкрепят. Странно, как същите тези Лудоглавец изреваха като бесни, когато газпром щеше да става спонсор на Левски, щото Левски не били национална кауза, а сега самите те претендират да са такава

Колкото до мача в четвъртък - класите много сериозно ще лъснат и ксъмета на ходжата ще свърши, защото до момента, като изключа мача със Спартак и донякъде като гости на Партизан, абсолютно всички други бяха взети с ълтра много късмет и вратарят беше герой на мача Няма лощо - да са живи и здрави, желая им успех срещу Валенсия, но аз ще играя този ма Х2, щото не ми се губят пари.

П.С. Бях на косъм да отида да ги гледам срещу Лацио, при това в Рим, почти се бях навил да ида и срещу Валенсия, но това е щото съм небългарин - след изцепките в последно време -ами не, мерси, който иска да си подкрепя корпоративния отбор на домус ага.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Момци, какво Ви става бре ???
          Какво въобще коментирате ТАЯ БОЗА ??? Тези НЕ ЗАСЛУЖАВАТ коментар ... НЕ !!!
          Гледах малко от срещата (за мен, ТОВА НЕ Е футбол) срещу чорбата...
          По неведоми причини, бях решил, че Байерн играят от 18:30, та си пуснах да видя малко от "дербито" ... Лелеееее хубаво, че телефона ме извести, че съм сгрешил (за МАЧА с Вълците)
          Ако Ви чете човек, ще кажеш, че се е състоял някаккъв много важен и напрегнат мач...
          КЪДЕ БЕ ???
          Да питам, КОЛКО пъти, имаше повече от 3 верни паса ??? Без значение за кого ...
          Въобще не коментирам, скоростта на играта, "тактиката", кондицията, а само КОЛКО пъти си ПОДАДОХА ( и едните и другите) и спряха топката ???
          Колко ???
          Съдията ли бил виновен ???
          Ама не свирил някаква ситуация.. А в Англия за същото давали картони ???
          Абе Вий луди ли сте бре ???
          истината е, че :
          Левски и ЦСКА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО !!!
          Тези хора НЕ УМЕЯТ да играят футбол...
          По темата ЩО е ФУТБОЛ, имате телевизия за справка...
          Повече от 10-15 минути мисля бяха, не можах да издържа!!!

Коментар

• Аз да насоча разговора в малко по-друга посока.
            Вчера бях около стадиона на Етър в ВТ изумих се от многото жадармерия и мощната агитка на гостите, после разбрах, че са играли Етър и Локо ГО(дерби на В групата) пред 7000!!!! души.

Коментар

• Че играят Лудите, играят... че ЦСКА сме зле, зле сме... но не съм забравил как взеха първата си титла. Ние бяхме тотално разбита команда с един Мораеш, който ни носеше на плещите си и все пак се наложи да решават всичко в последен мач в Разград, в който ги надиграхме, но ударихме 2 греди, а те вкараха от някакъв фал, след като преди това в един от уж тежките им мачове навън, продажната дружинка от Перник пусна 15-годишни деца срещу тях, за да не им създават грижи и след това ни скочиха.

Така че, медалът си има 2 страни - силен отбор са, играят добре, не знам дали само парите на Домуса са донесли двете титли, но знам, че Дяков в А група не го гонят, а в националия и турнирите не му се прощава... знам, че до есенния им мач с Литекс за 2 сезона и половина в А група не беше отсъждана дузпа срещу тях...

Иначе им се радвам на успехите в Европа
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Напълно съм съгласен с това мнение. Съдията беше перфектен, шапка му свалям, за разлика от всички останали на терена.
                е, аз пък не съм и причината е една - дивният нихилизъм, който се вихри в нашето обшество. Винаги всичко е проблем, винаги е "тая държава", винаги проблемът е все в нас и после се чудим как не сме били задружни и що маляките били по-напред от нас Ами липсата на единство е разликата, това е. Аз гледам фактите - биха ли ни цска - биха ни, слаби ли сме - слаби сме, причина ли е това да се подиграват с нас - не е. Това е - съдията беше слаб и обърка мача, за да може всички да се опошлят, да теглят по една майна и в четвъртък да идат да гледат "качествения футбол" на "националанат кауза". И това го правят и сини, и червени - срамно е, поне мен ме е срам, но аз съм Левскар и оставам такъв, независимо от всичко, а тези момчето в синьо поне се пробваха да играят, независимо от неособено силните им футболни аргументи.

П.С. Интересно ми е как фенове на червени отбори имат един тип мислене, когато става въпрос за Ливърпул и друг, когато става въпрос за Цска. И двата тима бях в доста сходен батак, но за едините винаги е - нема да уоквате ълоун след поредната загуба от стоук или кардиф, а за другите е "тая държава" и "сами са си виновни"...
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Момци, какво Ви става бре ???
                  Какво въобще коментирате ТАЯ БОЗА ??? Тези НЕ ЗАСЛУЖАВАТ коментар ... НЕ !!!
                  Гледах малко от срещата (за мен, ТОВА НЕ Е футбол) срещу чорбата...
                  По неведоми причини, бях решил, че Байерн играят от 18:30, та си пуснах да видя малко от "дербито" ... Лелеееее хубаво, че телефона ме извести, че съм сгрешил (за МАЧА с Вълците)
                  Ако Ви чете човек, ще кажеш, че се е състоял някаккъв много важен и напрегнат мач...
                  КЪДЕ БЕ ???
                  Да питам, КОЛКО пъти, имаше повече от 3 верни паса ??? Без значение за кого ...
                  Въобще не коментирам, скоростта на играта, "тактиката", кондицията, а само КОЛКО пъти си ПОДАДОХА ( и едните и другите) и спряха топката ???
                  Колко ???
                  Съдията ли бил виновен ???
                  Ама не свирил някаква ситуация.. А в Англия за същото давали картони ???
                  Абе Вий луди ли сте бре ???
                  истината е, че :
                  Левски и ЦСКА НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО !!!
                  Тези хора НЕ УМЕЯТ да играят футбол...
                  По темата ЩО е ФУТБОЛ, имате телевизия за справка...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Жалко, съвсем се уби този мач, за да може уж да се напълнел стадиона за "националната кауза" Лудоглавец - ай-сиктир, на тия селяци няма да им стъпя и продължавам да се чудя как левскари и цесекари им ходят, при положение, че и едните, и другите редовно ги дънят от полицията в Разград, а Домуса си купи и двете титли до момента точно за сметка на червените (първата) и сините (втората). Двуличие!!!
                    Груйче, тези думи не приличат на човек, който прокле бербатов, григор и кой ли не още, че били предатели и безродници и подобни определения. Лудогорец е преди всичко български отбор, после е от Разград, после е на Домусчиев и т.н. Изобщо не разбирам омразата на ултрафеновете на цска и Левски. А за купени титли е смешно да говориш. Лудогорец играят най-добрия футбол и това се вижда от постиженията им в Европа, заслужават си титлите, тази година ще вземат още една и аз лично им пожелавам с Литекс да се редуват още 10 години на върха, за да им дойде акъла най-сетне на Герена и на Армията

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Поздрави за смисления коментар. Останалите които се фокусирате върху дузпа, картон и тн. безсмислени неща сте за бой! Както за всяко друго нещо в тая пропаднала държава... Мутро милиционерите комунисти точно на това разчитат, защото докато кучетата лаят керванът си върви. И двата отбора следва да фалират, футболът да не е основна тема да разговор и да се стегне ЦЕЛИЯ народ да се опита да мисли, работи и участва във възстановяването на тая държава. Съсипана за 70-80 години от тъпи и алчни селяндури милиционери!
                      Не си прав, марински - в случая не е зорът за дузпата, поне за мен проблемът е, че не се позволи на тези, макар и доста слаби, Левски и ЦСка да играят футбол, за да може да се напълни стадиона за "националната кауза". А можеше да стане мач, както примерно се получи есента, когато чорбата тотално си ни надигра. Сега гледаме смешките от ловеч и разград в "дерби" мачове събиращи по 2К народ макс...

П.С. Иначе си прав за разделяй и владей, но насоката на мислите ти не е. Кукловодите не искат точно силни Левски и Цска, защото те са с най-голямата фенска маса. така както никой не иска силна и нормална националистическа (патриотична) или дясна партия, примерно, затова националната кауза са герб, бсп, смешките от атака и т.н. Това е - керванът си лае, кучетата си вървят

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Нека и аз си изкажа мнението за Левси-ЦСКА, след ден след мача, малко поохладени страстите вече.

Преди да си кажа основната мисъл е коректно да кажа, че гледах мача от 60тата мин нататък, но мисля, че хванах основното.

От това, което видях, съдията си свърши перфектно работата - всички картони и отсъждания, нарушения след 60тата мин.
                        Трябва много добре да разберете, че не винаги съдията е виновен за това, че играчите вместо да играят, повече се псуват, спорят, блъскат, ритат.
                        С такива главнокомандващи като Батков и Томов, които явно вместо да налагат спортно-технически тренировки дават директиви как да се говори и повдига напрежението както на терена така и на трибуните, че чак и извън стадиона и по медиите.
                        За това съдиите не са виновни. Съдиите не са виновни, че футболистите играят с изключително ниска футболна култура. Каквато държавата - такъв и футболът - абсолютно огледало. Аз питам, защо играещите в бг първенството ако отидат да играят в западна европа изведнъж престават да правят простотиите, които правят тук? Аз да питам, защо когато български селтак, който си хвърля хартишката от мазната баница на улицата, като отиде в Лондон изведнъж почва да търси кошче за боклук?
                        Не съдията развали мача. Мача беше развален от Батков и Томов и техните пионки футболистите. Съдията ли е виновен за смешната ситуация в Левски - помнейки още случая с Петев? Съдията ли е виновен за финасовите и задкулисни игри на Томов, които като малко дете иска вниманието на медиите, ама като стане въпрос за отговорност се крие за разни постове, бордове, директори - абсолютно огледало на държавата.
                        Ако не се сещатае сами да ви кажа - Левски и ЦСКА са много зле отвътре - и двата отбора са гангренясали отвътре. И какво се прави за да се задържи статуквото? Ами търси се отклоняване на общественото внимание от истинските проблеми във футбола към съдията. Лесно, бързо, ефективно. Отваряте всеки по-популярен спортен сайт и ви залива облъчване, ама не от журналисти или неутрални лица, а от футболисти и футболни администратори - как съдията, съдията, съдията педе...ст.
                        Перфектен съдия на фона на подобието наречени "футболисти" играещи в бг първенство.
                        Аз не харесвам Домусчиев и Лудогорец по не футболни причини, но трябва да призная, че неговата стратегия отборът да е далеч от центъра на българската футболна кочина и да е изолиран води само до това, да се работи футболно, а не да се губи време в нефутболни начинания. Преди да почне в Лудогорец, имаше голям натиск върху Домусчиев да вземе Спартак Варна. Забележете - натиск още преди да е собственик! Това е българската действителност. А за Разград - има и други причини, поради които е избран.
                        А и сега като се сетя за оня селския отбор, със селския треньор...
                        Аи че стана май много дълго.
                        Напълно съм съгласен с това мнение. Съдията беше перфектен, шапка му свалям, за разлика от всички останали на терена.

Коментар

• Хаки, тази ситуация е спорна - съдията не свири нарушение на нашия маймун, а Попов изпълни аут след разправията, при положение, че оризения ем го боли, просто лежеше с топката на земята. Да погледнем ситуацията сравнително нефенски, доколкото е възможно - края на мача, оризът преди това е лежал и симулирал тип наш урсула в най-добрите му години, пак хваща топката и отново се мята като риба на сухо, за да мота времето. Нашият мангал се приближава и уж се пробва да му отнеме топката или поне да го накара да стане - не особено стандартна ситуация, но сравнително често срещана. Доколкото видях, а може и да греша, нашето негро не ритна ем го боли, а топката (ако е ритнал вашият резак - то да, за 100% картон си е), а вашето цигане се пробва да хвърли топката към съиграч, но случайно там се оказа глава на нашия мангал Както и да е - съдията сгреши формално - при фаул на вратаря в нак поле се дава дузпа, примери има много. Сега какво стана - първо даде червен картон на вашия мангал, после се размисли за дупзата и даде жълт на нашето цегане и за финал Попов би аут, а топката не беше излязла в аут и би следвало поне да свирне фаул на нашия черньо, ако го е свирил така

Въобше съдията беше много зле, което затвърждава мнението ми, че за тези мачове трябва съдия от чужбина, пък ако ще и да е от Албания, но нали пък така се излагаме като федерация, че реферите ни за нищо не стават, затова по сломоновски си свирят нашите и после уж ги наказваме или пък ги тупаме по рамото.

Както казах, очкавам този съдия да го засипят с похвали. Странното е, че чорбата имат наглостта да реват, че Галчев бил изгонен пресилено (а той си беше за директен червен), а наш Бай Гамьо още не се изказал, пък принципно е компетентен по всички въпроси... Жалко, съвсем се уби този мач, за да може уж да се напълнел стадиона за "националната кауза" Лудоглавец - ай-сиктир, на тия селяци няма да им стъпя и продължавам да се чудя как левскари и цесекари им ходят, при положение, че и едните, и другите редовно ги дънят от полицията в Разград, а Домуса си купи и двете титли до момента точно за сметка на червените (първата) и сините (втората). Двуличие!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Аи че стана май много дълго.
                            Поздрави за смисления коментар. Останалите които се фокусирате върху дузпа, картон и тн. безсмислени неща сте за бой! Както за всяко друго нещо в тая пропаднала държава... Мутро милиционерите комунисти точно на това разчитат, защото докато кучетата лаят керванът си върви. И двата отбора следва да фалират, футболът да не е основна тема да разговор и да се стегне ЦЕЛИЯ народ да се опита да мисли, работи и участва във възстановяването на тая държава. Съсипана за 70-80 години от тъпи и алчни селяндури милиционери!

Коментар

• Грую, в ситуацията Мболи-Туре съдията отсъди нарушение срещу Мболи, каквото си имаше и откъдето тръгна всичко. Не защитавам съдията, който даде прекалено много картони и накъса страхотно играта, но в конкретната ситуация провокацията дойде от вашата маймуна и не виждам какво има да недоволстваш от отсъдените картони. Даже според мен неправилно на вашия му дадоха втори жълт, след като за ритането без топка си беше за директен червен
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Любе, на всички нас, които сме фенове на двата гранда (пиша гранда без кавички по една причина, както казват феновете на Ливера: формата е моментна, калсата е вечна, а всички останали отбори, ако им събереш титлите, ще са по-малко от тези на Цска, а доскоро и от тези на Левски), ни е ясно какво е нивото на тези отбори. И не, (поне аз) не искаме да хвърляме вината върху съдията, но лично аз се надявах да стане дерби и в наалните 15-20 минути мача се игра и то много се игра, поне за рдоните стандарти. Имаше едно спорно положение - падането на Туре - може да се свири, може и да не се - съдията го видя като симулация и съответно даде жълт картон. После едно разкарване на Туре - ок, виждали сме подобен втори жълт, респоективно червен и то финал за ШЛ на Перси, но тук червен щеше да е ултра пресилено, така че съдията пак не сгреши и след това безумното влизане на Галчев, което само по себе си беше червен картон - пак отсъден коректно и оттам-нататък срещата се изроди. Тъпаков упорито искаше да компенсира и нашари де който видя с жълт картон. Ок, даде дузпа на чорбата - за мен лично доста спорна, макар че имаше държане, младежът в червено си падна след като се ритна сам с единия в другия крак - това Англия редовно го свирят симулация, но да речем, че е имало дузпа, съвсем логичен е и червения картон. После имаше поне 2 възможности за дузпа за Левски, като особено фрапираща беше първата - едновременно удар в ръката на чорбар и дърпане (абсолютно идентично като това, дадено като дузпа на червените) на играч в синьо, но чернодрешкото атвори очи. А какво да кажем за оризения резак с алжирско-мангалски корени - това е 100% дузпа, защото прави нарушение в наказателното, но съдията се прави на ощипан и в крайна сметка, след цялата разправия съдията дава аут Дори и само това да е, е формално нарушение на правилника и този съдия е пътник, но не, трябвало да му се радваме - ами няма как да стане, просто няма как.

Сега очаквам БФС да каже, че всичко е било отлично като съдийство и да похвали рефера, щото котерията в БФС е "синя"... А мен ме е яд, че не се получи мач, макар да имаше предпоставки за това, особено след като изгледах ултра селската продукция на двата "гранда" от Ловеч и Разград.

Коментар

Working...
                                X