IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Груйчи, все още държите рекорда за 2-ро най-слабо представяне в ШЛ и голова разлика 1:17. Т'ва било "успех"?

П.П. Ако чорбата направи такова "представяне" - лично ще отида да оритам треньора и футболистите.

А, ти се фукаш с това?

Нещо много се различаваме говедцата и прасюгите в манталитет? Ърммм ...?
    ей, ама най-ви обичам подобни неподготвени - Левски не са с второто най-слабо постижение, колкото и да обичате да го натяквате това второ място, а с третото - след Динамо З (3-22) и Спартак М (1-18). Не е повод за гордост, а факт.

Колкото до самото ни участие в ШЛ - класирайте се там и тогава плямпайте. Все едно аз да ви се хиля, че Байерн ви е размазал с 4:0 в 1/2 финал за КЕШ, при положение, че ние никога не сме стигали до там Айде да сме малко по-точни с боравенето с факти, все пак сме инвеститорски форум, а не някой от поредните спортни форумчета за пъпчясали пуберчета!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      кауна отново изкара говедата от кризата, Цветан Василев ще го изгони едва лятото

На вниманието на
      Председателя на Съвета на директорите

на ПФК "Ботев" АД Юли Попов

До феновете

на най-стария футболен клуб

в България "Ботев Пловдив"

Уважаеми г-н Попов,

По повод на слабия резултат и незадоволителната игра, показана от нашия отбор на срещата с "Левски" на 12 март 2014 г., довела до огромно разочарование стотиците хиляди верни наши привърженици и мен самия, взех следното решение - на спортно-техническото ръководство, на административния щаб и на състезателите ще бъдат наложени сериозни финансови глоби за неизпълнение на поставената реалистична задача - класиране за турнирите в "Лига Европа".

Поднасям извиненията си за показаната от отбора игра на всички наши фенове, пътували до София специално за мача, както и на тези пред малкия екран.

Мили фенове,

До днес Вие единствени в нашата съвместна работа не ме подведохте, не ме предадохте и с неистовата си подкрепа за отбора ме спечелихте за каузата, наречена "Ботев".

Сега, в този труден за всеки ботевист момент, вярвам, че отново Вие ще бъдете тези, които ще поведат отбора към така жадуваните от всички нас успехи.

Вярвам във Вас, както продължавам да вярвам и в спортно-техническото ръководство и в състезателите.

Старая се да създавам на всички в клуба максимално добри условия за работа и подготовка с една единствена цел, а именно - да радваме нашите верни фенове с играта и резултатите на отбора.

На любимия ни "Ботев" му предстоят два изключително решителни двубоя с вечния ни съперник от Пловдив - отбора на "Локомотив" на 16.03.2014 г., както и реванша за купата на България срещу отбора на "Левски" на 19.03.2014 г.

Това ще бъде тест за всички нас,които обичаме "Ботев" - фенове, играчи,ръководство. Време е да покажем, че сме се развили като отбор и клуб и вървим в правилната посока.

Винаги съм казвал, че титлите и победите не са самоцел за мен, но това по никакъв начин не променя поставените от мен в началото на сезона задачи - класиране и участие в турнирите на "Лига Европа". Не мога да простя на никого бездушие, апатия и безотговорно отношение към клуба.

Скъпи футболисти и треньори,

Искам да осъзнаете какво значи "Ботев" за нашите верни фенове! Те ни подкрепяха, когато бяхме във "В" група, бяха с нас и в "Б" група. Споделиха радостта ни от достойното представяне в "Лига Европа". Сега отново са с нас, когато ни е трудно. Повече от всякога е нужно да се обединим и да положим безрезервни усилия, за да спечелим предстоящите тежки спортни битки и да изпълним поставените задачи!

С уважение,

Цветан Василев

13.03.2014 г.

мърльо няма да изкара до лятото, май, май...

Цветан Василев първия път налага "сериозни финансови глоби" и след това шута отзад...
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        Глей ся, никой не е рекъл, че Мърльо е некъв тренер, но ти можеп ли да ми посочиш някой тренер от неговото поколение, дето да има по-големи успехи от него? Да, в Бг са му купени съдиите, ама в Европа? Та той стигна 1/4 финал за ЛЕ и отпадна след кофти съдийство в първия мач, което не е постигано от никой друг тим в Бг в последните 20 години, нали? Да, съгласен съм, че при него май се е получило като в лафа - дори и счупения часовник показва 2 пъти в деня точно време, но все пак е показал 2 пъти точно време - 1/4 финал в ЛЕ и влизане в групите на ШЛ. Кой друг е постигнал подобен успех - шото за нашите ширини си е доста сериозне успех. Та ние считаме завършването в на 4-то място в група с равни точки с Армения за много сериозен успех
        Груйчи, все още държите рекорда за 2-ро най-слабо представяне в ШЛ и голова разлика 1:17. Т'ва било "успех"?

П.П. Ако чорбата направи такова "представяне" - лично ще отида да оритам треньора и футболистите.

А, ти се фукаш с това?

Нещо много се различаваме говедцата и прасюгите в манталитет? Ърммм ...?

Коментар

Глей ся, никой не е рекъл, че Мърльо е некъв тренер, но ти можеп ли да ми посочиш някой тренер от неговото поколение, дето да има по-големи успехи от него? Да, в Бг са му купени съдиите, ама в Европа? Та той стигна 1/4 финал за ЛЕ и отпадна след кофти съдийство в първия мач, което не е постигано от никой друг тим в Бг в последните 20 години, нали? Да, съгласен съм, че при него май се е получило като в лафа - дори и счупения часовник показва 2 пъти в деня точно време, но все пак е показал 2 пъти точно време - 1/4 финал в ЛЕ и влизане в групите на ШЛ. Кой друг е постигнал подобен успех - шото за нашите ширини си е доста сериозне успех. Та ние считаме завършването в на 4-то място в група с равни точки с Армения за много сериозен успех
          Ми какво да кажа за грандиозните му успехи в ШЛ.Освен да се смея.Да не забравяме все пак как се озова левски там..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Груйчи тоя Мърльо не е никакаъв треньор.Измислен смешник.Нито футболист нито треньор.Посредствен и некадърен.Машинациите на Боби Наско и Батков го направиха велик.Пълен некадърник.Ще има да дирите Петев ама като наркомани и наркопласьори и въобще люлинската смрад командва в Левски какво друго очаквате.Не става само с държавна подкрепа....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Знам,
              говорили сме го ...
              Не те разбирам...
              ами всеки си е луд за връзване, нали знаеш - при мен национализма е (или поне така ми се иска да си мисля) градивен и аз подкрепям родното, но само, ако има шанс за развитие, а не просто, защото е родно (тип Лудоглавец - "националната кауза", апропо играл съм го Х2, но ако бият, няма да им се разсърдя). Левски, семейството ми и България (като страна) са единствените изключения от правилото - тях ще ги подкрепям докато съм жив, независимо от всичко и никога няма да са "тая държава", което не би ми попречило да си казвам кривиците и кусурите, доколкото мнението ми не е крайно субективно.

П.С. За неделя има организация с Марински и Колеца да гледаме Ливера и Манчо - ако ти се прииска, велком си

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                Вчера за сефте от много време видях Барса да ги режат толкова. Дузпа, отменен гол и поне трима от сити си бяха за гонене още първото полувреме.
                така е, доволно много ги ощетига, но според мен подготвят почвата в мач без значение, за да могат като ги бутнат отново, както се случи в първия мач с дузпата, която реално реши мача, да кажат, че не е било нарочно Аз съм доволен - играх барса без гол първото и този отменен напълно редовен гол, както и кристалната дузпа, ми дойдоха повече от отлично

Коментар

епа, Колче, да ти рекна право, ако играят чорбата и латекса примерно и Барса - Сити, ще гледам и двата мача, но чорбата ще са ми по-интересни. Да не говорим, ако играе Левски - и финал за ШЛ мога да пропусна, заради тях!!! Сега не ходя на стадиона, по обективни причини, но аз съм ПРИВЪРЖЕНИК на Левски, това е клубът на сърцето ми, а всякаква останал гмеч са просто пълнеж!
                  Знам,
                  говорили сме го ...
                  Не те разбирам...
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Абе мани тия глупости, Барса, КЕШ ...
                    Тука има А група !!!
                    епа, Колче, да ти рекна право, ако играят чорбата и латекса примерно и Барса - Сити, ще гледам и двата мача, но чорбата ще са ми по-интересни. Да не говорим, ако играе Левски - и финал за ШЛ мога да пропусна, заради тях!!! Сега не ходя на стадиона, по обективни причини, но аз съм ПРИВЪРЖЕНИК на Левски, това е клубът на сърцето ми, а всякаква останал гмеч са просто пълнеж!

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                      Вчера за сефте от много време видях Барса да ги режат толкова. Дузпа, отменен гол и поне трима от сити си бяха за гонене още първото полувреме.
                      Абе мани тия глупости, Барса, КЕШ ...
                      Тука има А група !!!
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Вчера за сефте от много време видях Барса да ги режат толкова. Дузпа, отменен гол и поне трима от сити си бяха за гонене още първото полувреме.

Коментар

• Груйчи тоя Мърльо не е никакаъв треньор.Измислен смешник.Нито футболист нито треньор.Посредствен и некадърен.Машинациите на Боби Наско и Батков го направиха велик.Пълен некадърник.Ще има да дирите Петев ама като наркомани и наркопласьори и въобще люлинската смрад командва в Левски какво друго очаквате.Не става само с държавна подкрепа....

Коментар

• е, айде сега най-слабият отбор в 7-та Реално има един силен отбор - Лудогорец, един не особено силен, който се възползва от грешките на другите - Литекс и от останалите (морето и локото така или иначе ще ритат за спорта и тотото, тъй че тях ги слагам само като бройка), бих ги подредил така - Ботев, Левски, Цска (по качество на играчите) и Цска, Ботев, Левски (по качество на тренерите) - кой от тези отбори ще завърши трети, че дори и втори - не мисля, че Латекса са някакъв отбор, ще е въпрос на късмет. Такъв, какъвто чорабата имаше с нас в мача за първенство и такъв, какъвто ние имахме в мачовете за купата срещу тях.

Колкото до Ботев - за мен имате най-добрите играчи в Бг след Лудогорец, така че може би проблемът е в тренера и/или безкритичната публика. Ок, не казвам, че трявба като нашите говеда да събличат човек, който дори не е извел в един мач отбора, за да му се сърдим за нещо, но пък и подобна безкритично, като тази в пловдивските отбори, я има само в Англия при феновете на Ливера

Аз лично считам, че Ботев с тези си футболисти е основен фаворит за третото място в групата, но да видим - съвсем спокойно могат да завършат и 6-ти, точно както и моите говеда или чорбата

Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
                            Докъде я докарахме само!!! На рожденият си ден да лягаме и то да лягаме на Левски. Другият вариант е да сме паднали от най-слабият отбор в седмицата ( а и не само ).
                            И двата варианта са зле, но и двата варианта са свързани в хасковския ........

Но да развалиш празника на хората щото си решил да "спасяваш" годишнината друг отбор е долно.
                            На нас никой нищо не ни подари на годишнината.

Коментар

• Докъде я докарахме само!!! На рожденият си ден да лягаме и то да лягаме на Левски. Другият вариант е да сме паднали от най-слабият отбор в седмицата ( а и не само ).
                              И двата варианта са зле, но и двата варианта са свързани в хасковския ........

Но да развалиш празника на хората щото си решил да "спасяваш" годишнината друг отбор е долно.
                              На нас никой нищо не ни подари на годишнината.

Коментар

маранди, глей ся, аз очила принципно не нося,освен когато гледам тъвъ,а сини съм имал само веднъж в живота си - около 96-та, ако не ме лъже паметта, че бяха много модерни.
                                Никой не му отрича на Любо без ташак, але, але достойнствата като състезател в Испания, макар че най-големият успех на национала се случи именно в негово отсъствие - може и случайност да е, не знам, просто факт. Говорим за тренерската му кариера, а там Супата къмто Кауня е точно в такова съотношение, както кауня към Супата като играч Все пак гледаме фуДбол не от вчера, нали? Щото единият е с "правилния футбол", ама другия е "шъ играем и шъ съ борим - резултатът няма значение, а който не ме харесва: да духа супата". Та за Супичката като тренер - айде нема нужда - кой от големите отбори бихме? Та ние трявваше един мач с Армения да вземем и си го отнесохме Ама не, да сме били дали шанс на Супата, щото имал бил кредити да плаща, та да не затъва човечеца - към сакатите трябва да се отнасяме със съчувствие.

Все е едно, не беше точно по темата, но ако искаме да имаме футбол в Бг, то си трябва чужд тренер - нашите просто не стават. както трябват и чужди съдии за дербитата и т.н. Това ни е шанса, ама на, не щем, щото нали уж хем не сме патриоти и наричаме нацисти тези, които обичаме Родината си, хем като кажеш, че нещо не струва, ми се ревва, ама как, българско било. Ами няма лошо, ама поне малко качество да покаже, ако може, че то еволюция, еволюция и докато се научил даденият човечец на труд и творчество и взел та се споминал
                                Витлачил!!!

Коментар

Working...
                                X