IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вече се уверих,че ако ,,Черни котки'' ти минат път не е на добре!

Христос Возкресе!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      e, де, е, де - баш на почивка бях, та затова не съм гледал мача. А защо да се притеснявам за Челси? Че ще паднат от Съндърланд - ами дреме ми, да падат. Или да се притеснявам, че Ливера ще станат шампион - ако станат, признавам си, че съм грешал и всъщност хипофантастът съм аз и готово - нямам проблем с това да кажа, че съм сгрешил. Честно казано предпочитам Ливърпул пред Сити, но не и Челси, ама пък 25 години чакане, са си 25 години чакане, така че ако я вземете - честито, все някога трябва да стане, говорим за Ливърпул все пак, не за Колчестър
      За мене на Ливърпул им е рано да станат шампиони, имат супер сработен отбор, но си е чист късмет че повечето са във формата на живота си и нямаха никакви контузии. Основната ми надежда е да успеят да накупят 5-6 добри футболисти и да успеят да се задържат в 4-ката. Естествено доста по-лесно ще им е ако Юнайтед запазят това недоразумение и Арсенал изгонят Венгер, но... колелото се върти. Айде весели празници на всички!

Коментар

• Не харесвам и баварците и "балерините" , но по-комплексиран и смешен тим от набедения галактикос няма....така, че дано бахрейните им разпорят дирниците и в двата мача /най-вече заради гелосания ревльо....дето колкото е номер едно заради невероятния си футболен професионализъм толкова ми е отвратителен заради сбърканото си его на примадона /. А Меси , Неймарчо и "седемте джуджета" могат спокойно да ги оставят да отпочиват за мондиала/не че са се спрели де/ и да пуснат до края на първенството юношите от отбора станал шампион в младежката ШЛ тази година.
        Last edited by HAPPY TREE FRIENDS; 17.04.2014, 15:23.

Коментар

• На Бейл му върза , че Бартра получи контузия при сблъсъка м/у двамата /апропо Бартра не бе готов физически напълно за мача на с оглед трагедията в защитата на Барса го "вдигнаха на крака/. На повторенията ясно се вижда как преди конника без глава да го изпревари видимо забави темпо ....но не от умора.Иначе мизерията на Барса в края на сезона е пълна и резултатът е справедлив. А с играта си "нощниците" от Мадрид ще сънуват само как отстраняват Байерн

Коментар

виноват, ама нали пусто навсякъде все за четвърт век тръбят, та съм се объркАл
            "Извини се, бе.Извини се...".
            P.S.да ме извинява Сидер Паша ако го цитирам неправилно.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Интересен поглед върху вчерашния победен гол на Бейл

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Какво имаш против Колчестър ???
                Много симпатичен отбор... почти се спасиха от изпадане
                ами нищо, нищо конкретно - даже пари съм правил от тях Да са здрави - догодина примоция им желая
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  24 са бе алооооо .... ногу бързаш
                  виноват, ама нали пусто навсякъде все за четвърт век тръбят, та съм се объркАл
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

....Честно казано предпочитам Ливърпул пред Сити, но не и Челси, ама пък 25 години чакане, са си 25 години чакане, така че ако я вземете - честито, все някога трябва да стане, говорим за Ливърпул все пак, не за Колчестър
                    24 са бе алооооо .... ногу бързаш
                    Life won't wait for you.

Коментар

e, де, е, де - баш на почивка бях, та затова не съм гледал мача. А защо да се притеснявам за Челси? Че ще паднат от Съндърланд - ами дреме ми, да падат. Или да се притеснявам, че Ливера ще станат шампион - ако станат, признавам си, че съм грешал и всъщност хипофантастът съм аз и готово - нямам проблем с това да кажа, че съм сгрешил. Честно казано предпочитам Ливърпул пред Сити, но не и Челси, ама пък 25 години чакане, са си 25 години чакане, така че ако я вземете - честито, все някога трябва да стане, говорим за Ливърпул все пак, не за Колчестър
                      Какво имаш против Колчестър ???
                      Много симпатичен отбор... почти се спасиха от изпадане
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Мдааа
                        А Челси имат мачове в ШЛ,които определено няма да са "разходка в Хайд Парк"
                        па те у Хайд Парк така или иначе не Одят - да не са Ентелектуалци Ми що да не се поразходят срещу Атлетико, пък на финала - каквото-такова. Интересно е дали ФА ще отложи мача с момчетата от мръсния сайд и ако да - за кога? Дали пък няма да има нещо като финал преди финала, примерно в един двоен 37-ми кръг- и без това и Сити и Юнайтед ще играят тогава?

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Груец, не съм се съмнявал, че за тебе фа-то са прекарали шити снощи
                          Матрицата съществува, но ... Моля ти се, де почини си.. По-скоро трябва да се притесняваш за Челси, щото снощи Съндърланд играха МНОГО добре, да не кажа отлично, понеже не си гледАл мача, да ти кажа - всъщност ТЕ загубиха снощи две точки!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                            Матрицата съществува, но ... Моля ти се, де почини си.. По-скоро трябва да се притесняваш за Челси, щото снощи Съндърланд играха МНОГО добре, да не кажа отлично, понеже не си гледАл мача, да ти кажа - всъщност ТЕ загубиха снощи две точки!
                            Мдааа
                            А Челси имат мачове в ШЛ,които определено няма да са "разходка в Хайд Парк"
                            Only God Can Judge me...

Коментар

не гледах мача, тъй като не бях в БГ, но Сититу са били обърнати от 1:0 до 1:2 от един от най-слабите в атака отбори, при това на техния стадион Силвето не е играл, Гнагриту - и той, а Кунчо е сменен в 56-тата (не знам контузия ли или липса на игрова практика?), но въпреки всичко, нямат никакво основение за подобен резил. Виж за евртън беше по-логично, маакр че и там бе твърде малко вероятно да паднат баш пък от Палас и то с цели 3 получени гола

Ами противно на моите предвиждания, Ливера вече наистина са основен фаворит - стига им дори и равен с Челси, за да станат шампиони, но дали пък наистина няма да "завържат" още пвоече възела с един Х в Норич примерно (или загуба, така както всичко очакват поне хеттрик на Суарез Кукловодите във Фа са голямата работа - признах и го още с онази уж инфарктно изгубена титла на Юнайтед за сметка на Сити преди 2 години - то не бяха загуба на 8 точки за 3-4 кръга, то не бяха обрати с 2 гола в доп. време, то не бяха чудеса - абе честна игра, истински футбол, да видим тази година как ще е - според мен ще има "драма: до финала и пак ще са някакви "чудеса" и голове в последните секунди (примерно Гъ-то от дузпа, че да го овенчаят с ореол). да видим, да видим, факт е, че Ливера са осовен фаворит - какво, как и защо са на заден план за техните фенове и това е повече от разбираемо

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                                След като Шитито ошитиха работата сега очаквам победа на Норич над Ливърпул и титлата да се реши в мача Ливърпул-Челси
                                не гледах мача, тъй като не бях в БГ, но Сититу са били обърнати от 1:0 до 1:2 от един от най-слабите в атака отбори, при това на техния стадион Силвето не е играл, Гнагриту - и той, а Кунчо е сменен в 56-тата (не знам контузия ли или липса на игрова практика?), но въпреки всичко, нямат никакво основение за подобен резил. Виж за евртън беше по-логично, маакр че и там бе твърде малко вероятно да паднат баш пък от Палас и то с цели 3 получени гола

Ами противно на моите предвиждания, Ливера вече наистина са основен фаворит - стига им дори и равен с Челси, за да станат шампиони, но дали пък наистина няма да "завържат" още пвоече възела с един Х в Норич примерно (или загуба, така както всичко очакват поне хеттрик на Суарез Кукловодите във Фа са голямата работа - признах и го още с онази уж инфарктно изгубена титла на Юнайтед за сметка на Сити преди 2 години - то не бяха загуба на 8 точки за 3-4 кръга, то не бяха обрати с 2 гола в доп. време, то не бяха чудеса - абе честна игра, истински футбол, да видим тази година как ще е - според мен ще има "драма: до финала и пак ще са някакви "чудеса" и голове в последните секунди (примерно Гъ-то от дузпа, че да го овенчаят с ореол). да видим, да видим, факт е, че Ливера са осовен фаворит - какво, как и защо са на заден план за техните фенове и това е повече от разбираемо

Коментар

Working...
                                X