If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И никой още не е коментирал снощните подаръци ???
Ами на Ливърпул им остана един мач,който трябва да спечелят и са шампиони.
Арсенал вече могат и да не се напъват много - Евертън има мачове срещу Юнайтед и Сити и със сигурност едва ли ще вземат повече от точка в двата мача. Така че Арсенал могат да се съсредоточат върху финала,а останалите им мачове така или иначе не са трудни и четвъртото място е сигурно.
След като Шитито ошитиха работата сега очаквам победа на Норич над Ливърпул и титлата да се реши в мача Ливърпул-Челси
И никой още не е коментирал снощните подаръци ???
Ами на Ливърпул им остана един мач,който трябва да спечелят и са шампиони.
Арсенал вече могат и да не се напъват много - Евертън има мачове срещу Юнайтед и Сити и със сигурност едва ли ще вземат повече от точка в двата мача. Така че Арсенал могат да се съсредоточат върху финала,а останалите им мачове така или иначе не са трудни и четвъртото място е сигурно.
Ае стига си ревал ве, ша имаме трофей тая година, успокой се вече!
А и както се развиват нещата най-вероятно ще спазим и традицията за 4-ката
Гледай си твоето отборче
Нищо не се знае! Едвам бихте Уигън, а с "тигрите" как ще се справяте ще ви видим!
Пък и като пуснете резервите в мача преди финала, може и Евертън да ви задмине!
Макар, че така много хитро се купува мач.Вместо 60 млн. евро освобождаваща клауза, Абрамович плаща 70 и така купува мача .....
Абе не знам.Класиране на финал е поне още 10 млн. паунда.Тоя Коща ще стане ебаси цената, ебаси чудото.Торес е 50, Куртоа е поне 15 и сигурно 40-45 кеш .....Баси.
Дреме ми на мен и за чифутки, и за чукотки, пък и скоро не съм използвал нито лузърпул, нито мангалчестър. Ставаше въпрос за Левски, за останалите грам не ми пука, аз съм Българин, а не некъв скапан ебач на овце на вечно дъждовен остров!!!
Е то Уецки и Цецека са класика ... песни се пеят ...
Абе Груец, от години говориш Лузърпул, Мръсниясайд и Мангалчестър а аз като кажа 5-6 пъти Чифутка и скачаш като ощипана госпожица.По полека с нервите,де по полека.
Дреме ми на мен и за чифутки, и за чукотки, пък и скоро не съм използвал нито лузърпул, нито мангалчестър. Ставаше въпрос за Левски, за останалите грам не ми пука, аз съм Българин, а не некъв скапан ебач на овце на вечно дъждовен остров!!!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар