IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• май-май само аз разбрах Колчето - и аз не искам селски отборчета за шампиони и затова съм твърдо протива дивните пернишки селяци и отборчето им от градината с жълъдите
    Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Аз не съм ... !!!
    Не искам селски отборчета да стават шампеоне !!!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Ами Колчо, решението за това е първенството на А група от сезон 2012/2013 да стане с 0 (НУЛА) отбора!!!
      С което не съм съвсем несъгласен ...
      аз не виждам причина такова първенство въобще да се провежда ...
      в момента в България футбол НЯМА ЖЖЖ
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Колче,ти си кьорав бе!!!Кво ти пука!!!Баренчо как е???
        Ми пука ми ...
        Байерн ...
        Играха добре, надиграха противника, но загубиха мача ...
        На Робен, трябва да му се ЗАБРАНИ да изпълнява дузпи...
        Честито на Челси за купата ...
        Толкоз...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          Аз не съм ... !!!
          Ами Колчо, решението за това е първенството на А група от сезон 2012/2013 да стане с 0 (НУЛА) отбора!!!

Коментар

Аз не съм ... !!!
            Колче,ти си кьорав бе!!!Кво ти пука!!!Баренчо как е???

Коментар

• There is only one Колчо Слепеца .
              Life won't wait for you.

Коментар

Аз не съм ... !!!
                Respect
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Има си хас някой левскар да не е срещу нас.
                  След пълния ви провал през този сезон, една титла на Лудогорец май ще е единствената утеха
                  Аз не съм ... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Има си хас някой левскар да не е срещу нас.
                    След пълния ви провал през този сезон, една титла на Лудогорец май ще е единствената утеха
                    Той Грую си е не само типичния левскар, но и типичния българин......

Коментар

• При тия уговорки от поне 10 години насам нищо не би ме учудило.Нито в резултата довечера, нито в разкритията след това.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Има си хас някой левскар да не е срещу нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          П.С. А и съм бил 3 месеца казарма в Разград - така че съм твърдо за Крейзиту
                          Аз бих се учудил някой левскар да не е за Крейзиту днес, дори и тези, които не са ходили в казарма в Разград

Коментар

• а що си мислите, че някой го брига за чорбата? Нито пари имат, нито футболисти, а с 30-40 лумпенизирани фена в градинката пред Иван Асен освен да уплашат гаргите, друго не ивждам какво ще направят. Ами то Левски не стана шампион, дето и кинтатата и позициите уж ги има, така че всичко ще е Money talks, а там домус-а май е доста напред с материала за тази година. Освен това що да не го пуснат да се пробва за ШЛ? Така и така няма да влезе, но пък в делиормана ще са доволни, левскарите ще са доволни, пък и цялата провинция ще се кефи, че не е един от двата мастодонта. Пък и може да се изкара леФче от залагания....

А и честно - с какво чорбата превъзхожда Крейзиту - купиха си мача с Тото Пловдив и Латекса, срещу само един мач купен от крейзитата - миньоро, друготе мачове бяха малко или много пълнеж, като изключим изненандите с Черно море в Рязград и на Левски с чорбата (доколкото този мач изобщо може да мине за изненада). Като погледнем и че орбата се издъниха с миньоро, дето има такава братска дружба навеки и става малко като "загубената" титла на Манчестър след "обрата" срещу браския сателит Евертън.....

П.С. А и съм бил 3 месеца казарма в Разград - така че съм твърдо за Крейзиту
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нека си говорим честно!
                              100% нещата са нарисувани и ще се решат на терена, само до колкото трябва да се изпълни заръката!
                              Лошото е че малко са хората, които знаят каква е картинка!

Наистина спада на коефициента за Лудогорец говори, че нещата отиват към тях, но лично за мен БФСто ще крепи ЦСКА, защото така ще си осигури още време, понеже основните противници (ЦСКА и всичкото настоящи и бивши цесекари) ще замлъкнат поне за известно време!
                              Лудогорец вече си изпълни програмата за първия сезон и мисля, че ще се задоволят и с второто място.

ОСВЕН АКО ТИТАНИТЕ ПАК НЕ СА ЗАЛОЖИЛИ СРЕЩУ ЦСКА, В НЯКОЙ НЕЗНАЕН АЗИАТСКИ БУКМЕЙКЪР, КОГАТО ВОДЕХА С 7-8 ТОЧКИ

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Вчера имаха тренировка в Русе. Голяма еуфория беше, ...но сред феновете
                                Самите играчи ми се стори, че нямат особено настроение или просто напрежението си казва думата. Каквото и да стане довечера, дано се реши честно и на терена!

Само ЦСКА!!!
                                Шансовете на нашия отбор се крият в представянето на тримата футболисти, които носят отбора на гърба си тази пролет: Мораеш, М'боли и Бандата. Останалите правят каквото могат, но класата им не е висока... Дано няма съдийски тесли и да успеем да излъжем домакините.

Само ЦСКА!!!

Коментар

Working...
                                X