IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе Груец, на тебе като ти стане скучно сам си подхвърляш теми и сам си отговаряш...ГоУем си.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение

Да, ... Заради качеството на съставите, заряда на мача, залога, атмосферата, стадионите и публиката, историята ... за мен ТОВА са най-интересните мачове...
      Такива мачове, отговарят на определението "футболен празник" !!!.
      ами в Мадрид си беше "футболен спектакъл" отвсякъде Аз ти казах мнението си и преди - винаги продължава по-слабия отбор в мачовете помежду ви. Така че надявай се да сте по-слабите довечера, макар че излизате от ролята на фаворит или поне бяхте такъв преди първия мач, сега залозите са срещу вас
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        П.С. Споко, ще станете шампиони, макар че едва ли гаргамелите ще бият Сити
        Интересно ще е поведението на Евертън - дали ще се напъват след като загубиха шанс за топ 4 или ще дадат мача на Шити та току виж попречили на Ливърпул по някакъв начин!

Коментар

• ще ме прощаваш, ама верно сте лузърпул в случая - какво помогна съдията на Челси Че не свири дузпа на онова недоразумение Флаанган ли? Честно, понякога наистина прекалявате и стигате до нивото на феновете на манчестър, както съм ви казвал.

А Моуриньо е велик, най-големият тренер на нашето време, печелил титлата в 3 от топ 4 първенства на света - Испания, Италия и Англия, както и ШЛ с два (надявам се след тази година и с три) различни тима - кой е по-голям от него? Колко важни загубени мача има? Аз лично, като изключа геният на МЕси, срещу който и Господ не можеше да помогне тогава, се сещам само за един - миналата година в първия срещу Дортмунд - не зная на какво се дължи, но е факт, че беше тотално смачкан и смешен. Та отборите на Моу държат рекордите за най-много точки в двете най-силни първества - Англия и Испания, а освен това, в Испания, държи и рекорда за най-много вкарани голове в един сезон - и това било скучен тренер

Скучен трернер е вашето лебедарче с неговият "правилен" футбол - колко напомня на наш Мърльо не е истина просто. Върза му да има един от най-добрите атакуващи футболисти ж света (и най-добър в англия), който отгоре на всичко не играе егоистично и хайде, стана големият тренер. Вие имате ли взет труден мач, освен след 3-те сузпи срещу юанйтед и авантата срещу сити? Щото вашия лебедар едно си знае - юруш, пък дано вкараме гол до 20-тата, ако не успеем - чакаме дузпа, ако и това не стане - падаме. Моу е тактик, който "чува петеля" и определя тактиката за съответния мач - вие какво очаквахте, при положение, че няма никакъв шанс за шипа и реален такъв за шл, да излезе с титулярите и да се надиграва ли? И вместо да му благодарите, че излезе с резервите, вие пак се оплаквате - ама не бил играл нападателно. А ако беше играл нападателно, тогава от какво щяхте да се оплаквате - че ви е вкарал ли? Или просто трябваше да надупи на ливера, за да сте доволни?

П.С. Споко, ще станете шампиони, макар че едва ли гаргамелите ще бият Сити

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Пак съдиите ... вие лузърпулите все със съдиите се оправдавате .... Те никога не помагат на Чифутка.
          Вече е минало, Марине, вече е минало.Да стискиме палци на Арабела и сие да им приседне карамела, че друго не остава
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Според мен този ден е важно как ще се представи Рибери, ако има ден ще стане страшно за Реал, мисля си че мачът е много завързан и ще е голямо шоу. Прогноза 2-4 за Реал, причина - Гуардиола и формата на немците...
            3+ за гостите!!!

Коментар

Да, Карвахал игра доста добре...
              С поведението си, Рибери му помогна максимално...
              Днес, се надявам нещата да са различни ...
              Според мен този ден е важно как ще се представи Рибери, ако има ден ще стане страшно за Реал, мисля си че мачът е много завързан и ще е голямо шоу. Прогноза 2-4 за Реал, причина - Гуардиола и формата на немците...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                В първия мач МОМ беше Карвахал - направо сложи Рибери в малкото си джобче!
                Днес ако пак стане нещо такова не ви виждам с един Робен какво ще правите!
                Да, Карвахал игра доста добре...
                С поведението си, Рибери му помогна максимално...
                Днес, се надявам нещата да са различни ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ми те, вашите контузени, са трайно. Като нашите... Няма се излагаме сЯ ...

Е в центъра Алонсо с Ди Мария ли ще играе ??? Не си го престаам...
                  Мисля, че Модрич е по-спокоен и има по-добър поглед..
                  Ди Мария е по-бърз, ама е често е доста припрян.. (както се видя )
                  Пък и с Бейл, Роналдо и Бензема, едва ли, ще ви липсва скорост в атака...
                  Знам ли ... Зависи дали ще излезат с 4-4-2, или 4-3-3 ...
                  Анчелоти знае най-добре...

Да, ... Заради качеството на съставите, заряда на мача, залога, атмосферата, стадионите и публиката, историята ... за мен ТОВА са най-интересните мачове...
                  Такива мачове, отговарят на определението "футболен празник" !!!
                  Успех и на двата тима(на единия, разбира се ПОВЕЧЕ .. ) и нека по-достойният продължи...
                  ВЯРВАМ, че имаме сили да отстраним силен противник, като Реал !!!
                  НАПРЕТ МАШИНАААААА !!!
                  МУАХАХАХАХАХАХАХАХААААА ....
                  В първия мач МОМ беше Карвахал - направо сложи Рибери в малкото си джобче!
                  Днес ако пак стане нещо такова не ви виждам с един Робен какво ще правите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                    Да не забравяме че 1ия мач контузийте в Реал бяха много. Анчелоти сглоби отбора с това което разполагаше в момента.
                    Не очаквам да започнем с Иско той е по-офанзивен и евентуално би влезнал ако Байерн вкарат гол.
                    Ди Мария е в пъти по-полезен ако е хлаф а не крило. Надявам се и Анчелоти да мисли така.
                    Ми те, вашите контузени, са трайно. Като нашите... Няма се излагаме сЯ ...

Е в центъра Алонсо с Ди Мария ли ще играе ??? Не си го престаам...
                    Мисля, че Модрич е по-спокоен и има по-добър поглед..
                    Ди Мария е по-бърз, ама е често е доста припрян.. (както се видя )
                    Пък и с Бейл, Роналдо и Бензема, едва ли, ще ви липсва скорост в атака...
                    Знам ли ... Зависи дали ще излезат с 4-4-2, или 4-3-3 ...
                    Анчелоти знае най-добре...
                    Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
                    Дано да гледаме красив мач с красиви отигравания, голове и мъжка игра от двата отбора.
                    Този мач според мен ще е по-интересен от финала.
                    Такива мачове, отговарят на определението "футболен празник" !!!
                    Успех и на двата тима(на единия, разбира се ПОВЕЧЕ .. ) и нека по-достойният продължи...
                    ВЯРВАМ, че имаме сили да отстраним силен противник, като Реал !!!
                    НАПРЕТ МАШИНАААААА !!!
                    МУАХАХАХАХАХАХАХАХААААА ....
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      П.С. Вече прочетох статията и бих казал, че ако бях достатъчно сладкодумен бих написал същото 1 към 1... Верно е ТЪЖНО, НО за това си е виновен съдията, той го позволи...
                      Пак съдиите ... вие лузърпулите все със съдиите се оправдавате .... Те никога не помагат на Чифутка.
                      Вече е минало, Марине, вече е минало.Да стискиме палци на Арабела и сие да им приседне карамела, че друго не остава
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        Тази статия казва всичко за тактиката на Моу и мача в неделя, което и аз си мисля.

Моуриньо уби футбола
                        Преди да съм прочел статията - за мен това е надценен треньор на който просто няма как да не му връзва, просто защото има отбор за ПОЛОВИН МИЛИАРД ПАУНДА... Ако играеш със 6 защитника, все ще имаш едно - две положения и ще вкараш. Лично според мен съдията в неделя прецака мача - не може да виждаш от ПЪРВАТА минута как умишлено се бави времето и да няма картони. Това за мен е цинично.
                        Ако Моуриньо е супер треньор, то Тони Пюлис е 10 класи по-добър от него - той го прави същото със играчи струващи 50 пъти по-малко...

П.С. Вече прочетох статията и бих казал, че ако бях достатъчно сладкодумен бих написал същото 1 към 1... Верно е ТЪЖНО, НО за това си е виновен съдията, той го позволи...
                        Last edited by marinbg; 29.04.2014, 14:30.

Коментар

Ми, аз съм далеч от тва, да давам акъл на Гуардиоло, но, с центрирания към Манджата, както в първия мач, НЯМА да стане...
                          Кой знае каква изненада не очаквам ...
                          Тики-таката (която НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ още от Барса) си "работи"... Бързо отнемаме топката, много време (безсмислено и бавно) я владеем. НЕ БИЕМ към врата... ()
                          Е, нямаме Меси, с индивидуално отиграване да реши нещата, ама то не е нещо ново ... налЕ ..
                          В първия мач, ги прибрахме в тяхната половина и им дадохме точно 4 шанса за гол... (коет, всъшнос, не е чак толкова зле на гости на Реал в Мадрид, колкото искат да изглежда "спецялистите")
                          За жалос, единия го вкараха...
                          Можеха и повече да вкарат. Факт.
                          Сега, очаквам, подобен мач... Ако Реал пак ни оставят да владеем толкова топката, мисля, че ще сгрешат... Та по-скоро ми се ще, да е така... Вярвам, че довечера, ще вкараме...
                          Имат вече изигран един мач.
                          Анализирано е станалото.
                          В събота, Рибери изглеждаше доооста по-добре на терена...
                          Интересно би било, ако Лам слезе зад Робен на дясното крило, а в центъра са Швайни - Кроос, Швайни - Мартинес, Швайни - Гьотце ...
                          Отпред, днес очаквам Мюлер... Въпреки, че АКО Реал играят пак така, прибрано, мисля че, Писаро би бил МНОГО по-полезен ...
                          ...
                          Реал, май нямат нов, контузен играч, та просто ще сменят Ди Мария с Бейл ...
                          Предполагам...
                          Може пък и Иско да излезе титуляр, вместо Модрич ...
                          Да видим съставите все пак...
                          Пожелавам на двата отбора, тотална липса на контузиЙ и нека по-добрият продължи !!!
                          НАПРЕТ МАШИНАААААААА
                          МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА ...
                          Да не забравяме че 1ия мач контузийте в Реал бяха много. Анчелоти сглоби отбора с това което разполагаше в момента.
                          Не очаквам да започнем с Иско той е по-офанзивен и евентуално би влезнал ако Байерн вкарат гол.
                          Ди Мария е в пъти по-полезен ако е хлаф а не крило. Надявам се и Анчелоти да мисли така.
                          Дано да гледаме красив мач с красиви отигравания, голове и мъжка игра от двата отбора.
                          Този мач според мен ще е по-интересен от финала.

Коментар

• Бавария трябва да играе дисциплинирано и хладнокръвно все едно са немски отбор.Без да прибързват.И натам е лесно.3:0.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                              И аз съм за Байерн, но нямам никакви предвиждания за мача. Сигурно ще се играе пак на една врата, Реал на контра, но нямам идея за резултат, но примерно 3:1 звучи добре
                              О дА !!!

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Като човек, който следи отблизо Байерн, какви варианти виждаш Пеп да изненада мадридчани? Защото според мен, ако подходът е тики така както в първия мач, титлата ще си остане незащитена и този сезон. Като цяло съм за Байерн в тази двойка, но си признавам, че ме разочароваха в първия мач, както и в двата мача с Юнайтед.
                                Ми, аз съм далеч от тва, да давам акъл на Гуардиоло, но, с центрирания към Манджата, както в първия мач, НЯМА да стане...
                                Кой знае каква изненада не очаквам ...
                                Тики-таката (която НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ още от Барса) си "работи"... Бързо отнемаме топката, много време (безсмислено и бавно) я владеем. НЕ БИЕМ към врата... ()
                                Е, нямаме Меси, с индивидуално отиграване да реши нещата, ама то не е нещо ново ... налЕ ..
                                В първия мач, ги прибрахме в тяхната половина и им дадохме точно 4 шанса за гол... (коет, всъшнос, не е чак толкова зле на гости на Реал в Мадрид, колкото искат да изглежда "спецялистите")
                                За жалос, единия го вкараха...
                                Можеха и повече да вкарат. Факт.
                                Сега, очаквам, подобен мач... Ако Реал пак ни оставят да владеем толкова топката, мисля, че ще сгрешат... Та по-скоро ми се ще, да е така... Вярвам, че довечера, ще вкараме...
                                Имат вече изигран един мач.
                                Анализирано е станалото.
                                В събота, Рибери изглеждаше доооста по-добре на терена...
                                Интересно би било, ако Лам слезе зад Робен на дясното крило, а в центъра са Швайни - Кроос, Швайни - Мартинес, Швайни - Гьотце ...
                                Отпред, днес очаквам Мюлер... Въпреки, че АКО Реал играят пак така, прибрано, мисля че, Писаро би бил МНОГО по-полезен ...
                                ...
                                Реал, май нямат нов, контузен играч, та просто ще сменят Ди Мария с Бейл ...
                                Предполагам...
                                Може пък и Иско да излезе титуляр, вместо Модрич ...
                                Да видим съставите все пак...
                                Пожелавам на двата отбора, тотална липса на контузиЙ и нека по-добрият продължи !!!
                                НАПРЕТ МАШИНАААААААА
                                МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААА ...

Коментар

Working...
                                X