IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cudicini Разгледай мнение
    Ми реве, защото не се свири така както трябва.
    Специално за мача от неделя - в 4 мин. нарисуван жълт картон за дясното бегче на ливера - не даден, а в 12 за абсолютно същото нарушение даден жълт на Салах.
    За другите ситуации - достатъчно се коментирани вече.
    Не е сериозно да говориме за несвирените жълти картони при положение, че само за бавенето трябваше да имате 4-5 още първото полувреме.
    Life won't wait for you.

Коментар

Само ще се помни, че аха да станат шампиони ама не.
      Е по-спокойно,де.Жосефина си го каза, че титлата ще я гони догодина а не сега.Тази година малко не и стигна.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Челси спечели по правилата.Това, че Аткинсън предпочете да театралничи вместо да вдигне 2-3 жълти картона е съвсем друг въпрос. Победата е извън съмнение е вече ми писна да го повтарям. Но ревящата госпожица винаги ще се чуди защо всички предпочитаха да се прехласват пред Съра и Венгер, после пред Манчини в Интер, после пред Гуардиола в Испания, ще се чуди,че всички харесваха Челси на Анчелоти /с над 100 гола в Шипа за сезон/.... ще има да се чуди за още много неща.
        Ми реве, защото не се свири така както трябва.
        Специално за мача от неделя - в 4 мин. нарисуван жълт картон за дясното бегче на ливера - не даден, а в 12 за абсолютно същото нарушение даден жълт на Салах.
        За другите ситуации - достатъчно се коментирани вече.

Коментар

Къде видя мамене?
          Челси спечели по правилата.Това, че Аткинсън предпочете да театралничи вместо да вдигне 2-3 жълти картона е съвсем друг въпрос. Победата е извън съмнение е вече ми писна да го повтарям. Но ревящата госпожица винаги ще се чуди защо всички предпочитаха да се прехласват пред Съра и Венгер, после пред Манчини в Интер, после пред Гуардиола в Испания, ще се чуди,че всички харесваха Челси на Анчелоти /с над 100 гола в Шипа за сезон/.... ще има да се чуди за още много неща.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Абе палачинка, обръща се
            Това го пропуснах при първия прочит
            Абсолютно съм съгласен.И това скоро и циврещата госпожица Жозефина би следвало да го разбере
            Life won't wait for you.

Коментар

• Къде видя мамене?
              Че убиваха темпото на игра в началото на мача - така е. Но Жозе беше разкрил най- важната част от играта на лузърфулите - първите 20 минути. Това е - след време надали някой ще си спомня начина на игра. Само ще се помни, че аха да станат шампиони ама не.
              Сега да питам - ако си спомняте.
              На Данчо Тодоров откога му викат - тъча? И как беше по-правирно да изиграе онова положение в 90+3 мин.?

Коментар

...а от суонзи - спорна работа, но по-скоро имаше червен картон, ...
                В първите 10 минути от мача след първите два фаула и .... два жълти картона ... и ако това не е помощ.След съдийския подарък на Коледа написа, че в началото на мачовете в Шипа било нормално да не се дават червени картони.Излиза, че е нормално само ако червените картони са в полза на ревльото от Сетубал.
                Life won't wait for you.

Коментар

че да им пръсне заспалите бели трътки и да им държи влага още десет години
                  Ей, Груйче, кефиш, бе братле!!!
                  И това ще мине ...

Коментар

• я, понякога нормалното в теб можело да надделее над фенщината

Колкото до спорните неща - от съндерланд загубиха, а от суонзи - спорна работа, но по-скоро имаше червен картон, Подпиране имаше за мача с УБА и онази ултра измислена дузпа - фактите са си факти. Всеки отбор (от големите) малко или много е подпиран срещу по-слабите. Тъпото е когато стане традиция - на Ливера вече трета или четвърта поред кристална дузпа в тяхното наказателно не я свирят. Да, ощетиха ви есента, но ви го върнаха сега, така че не разбирам какви претенции може да имате към съдиите Трябваше да направите един Х с резервите на челси - не успяхте и сте си виновни сами, защотото отлично знаехте как ще играе Моу. Само дето платените драскачи ви нарпавиха "машина" и се самозабравихте. Искаш ли да ти кажа, какво щеше да пише в Мирър, ако бяхте направили скучно 0:0? щеше да е нещо от сорта - да, има и такива мачове, но в тях проличава геният на лебедара, с тях се става шампион, стадионът ще помни онова 6;3 срещу Кардиф или 5:1 срещу Норич, но ще запомни и как Суарез разцъкваше като поседен в защитата, бранейки със зъби и нокти скъпоценното 0:0. Брендън е велик, суарез е велик, стефчо е велик, защото подчиниха играта си на отбора. Титлата си е титла и ще се помни винаги. YNWA и дъра-бъра. Абе палачинка, обръща се

Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Един нормален съдия щеше да нашари Чифутка с жълти картони за бавене на играта а не да се прави на Де Ниро с часовника ... Но това нямаше да промени нищо ... Не знам заради нулебълите на Чифутка и Уецки от Подхуя ми но май ще трябва да ти повтарям по 100 едни и същи неща.....Слушай внимателно:
                    Победата на Чифутка беше заслужена и не беше повлияна от съдии или други фактори.И ултрадефанзивния и грозен футбол е част от играта.
                    Повече няма да ти повтарям едно и също нещо защото не съм компетентен да поставям диагнози.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Моуриньо е бездарен циник, който само може да дразни, неговите мачове са изпитание за всеки нормален човек който обича хубав футбол. Неговите отбори играят грубо, подмолно и съдиите ги подпират.
                      Мнение просто
                      Ако съдията не беше позволил това МАМЕНЕ от 1-вата минута щеше да ви напълниме кошницата с ПЕТ гола!
                      Понеже Арсенал играха футбол а не народна топка си тръгнаха с 5-ца.А сетубалския мангал с неговите номерца си тръгна с 3 точки и поредното хленчене.Ама и това го има в зара....За съжаление.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                        Моуриньо е бездарен циник, който само може да дразни, неговите мачове са изпитание за всеки нормален човек който обича хубав футбол. Неговите отбори играят грубо, подмолно и съдиите ги подпират.
                        Мнение просто
                        Ако съдията не беше позволил това МАМЕНЕ от 1-вата минута щеше да ви напълниме кошницата с ПЕТ гола!
                        имаш си право на мнение, даваш си го Аз имам право да не се съглася Един от двама ни греши, но всеки от нас си мисли, че е другият Абе лаф моабет да става.

Иначе си прав - Моуриньо е циник, но има правото да бъде такъв, базирано на успехите, които е постигнал. Съра също беше циник, а и тиранин, но не съм чул лошо мнение за него от фен на Юнайтед, защото Юнайтед, в последните 25 години, а вероятно и в бъдещите 25, ше има само едно име - Съра! Между другото лощо мнение и за моу няма- нито в челси, нито в интер, виж в мадрид има, защото са неблагодарни идиоти. атова се надявам на един финал реал-челси, че да им пръсне заспалите бели трътки и да им държи влага още десет години, преди да видят пак финал за десетата
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И само за протокола:
                          Нека циврещите чифутки да видят Рамиреш срещу Съндерланд и съдийското рамо срещу Суонзи преди да скимтят.
                          Life won't wait for you.

Коментар

ами в Мадрид си беше "футболен спектакъл" отвсякъде Аз ти казах мнението си и преди - винаги продължава по-слабия отбор в мачовете помежду ви. Така че надявай се да сте по-слабите довечера, макар че излизате от ролята на фаворит или поне бяхте такъв преди първия мач, сега залозите са срещу вас
                            Ми беше ...
                            За разика от другия полуфинал ...
                            Това, че не играем добре(както при Юп Хайнкес), по никакоф начин не може да отнеме от заряда на мача ...
                            Или смяташ, че сме играли слабо в Мадрид ?
                            (не споделям прехласването ти по Моуриньо... Ама точно сега, не ми се пише ...)
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Един нормален съдия щеше да нашари Чифутка с жълти картони за бавене на играта а не да се прави на Де Ниро с часовника ... Но това нямаше да промени нищо ... Не знам заради нулебълите на Чифутка и Уецки от Подхуя ми но май ще трябва да ти повтарям по 100 едни и същи неща.....Слушай внимателно:
                              Победата на Чифутка беше заслужена и не беше повлияна от съдии или други фактори.И ултрадефанзивния и грозен футбол е част от играта.
                              Повече няма да ти повтарям едно и също нещо защото не съм компетентен да поставям диагнози.
                              Life won't wait for you.

Коментар

ще ме прощаваш, ама верно сте лузърпул в случая - какво помогна съдията на Челси Че не свири дузпа на онова недоразумение Флаанган ли? Честно, понякога наистина прекалявате и стигате до нивото на феновете на манчестър, както съм ви казвал.

А Моуриньо е велик, най-големият тренер на нашето време, печелил титлата в 3 от топ 4 първенства на света - Испания, Италия и Англия, както и ШЛ с два (надявам се след тази година и с три) различни тима - кой е по-голям от него? Колко важни загубени мача има? Аз лично, като изключа геният на МЕси, срещу който и Господ не можеше да помогне тогава, се сещам само за един - миналата година в първия срещу Дортмунд - не зная на какво се дължи, но е факт, че беше тотално смачкан и смешен. Та отборите на Моу държат рекордите за най-много точки в двете най-силни първества - Англия и Испания, а освен това, в Испания, държи и рекорда за най-много вкарани голове в един сезон - и това било скучен тренер

Скучен трернер е вашето лебедарче с неговият "правилен" футбол - колко напомня на наш Мърльо не е истина просто. Върза му да има един от най-добрите атакуващи футболисти ж света (и най-добър в англия), който отгоре на всичко не играе егоистично и хайде, стана големият тренер. Вие имате ли взет труден мач, освен след 3-те сузпи срещу юанйтед и авантата срещу сити? Щото вашия лебедар едно си знае - юруш, пък дано вкараме гол до 20-тата, ако не успеем - чакаме дузпа, ако и това не стане - падаме. Моу е тактик, който "чува петеля" и определя тактиката за съответния мач - вие какво очаквахте, при положение, че няма никакъв шанс за шипа и реален такъв за шл, да излезе с титулярите и да се надиграва ли? И вместо да му благодарите, че излезе с резервите, вие пак се оплаквате - ама не бил играл нападателно. А ако беше играл нападателно, тогава от какво щяхте да се оплаквате - че ви е вкарал ли? Или просто трябваше да надупи на ливера, за да сте доволни?

П.С. Споко, ще станете шампиони, макар че едва ли гаргамелите ще бият Сити
                                Мнение просто

Коментар

Working...
                                X