IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    пепето ако го оставите за още един сезон дори и лузърите ще ви бият въпреки, че играят в ШЛ по веднъж на 5 години

Мани мани ...
    За сега, ръководството го задържа ...
    Не съм убеден, че е за добро ..
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

историята не помни случай в който южноамерикански отбор да е печелил световната титла в европа
      1958
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Всичко говори, че титлата ще си остане в Бразилия!
        Т.е. по теорията за световната конспирация трябва да я вземе някой друг! На мен честно ми се ще това да е "вечно втората" Холандия, но не с играта от финала на предишното първенство, а с малко по-нападателен футбол - по-нападателен от жики-така-1-0!
        историята не помни случай в който европейски отбор да е печелил световната титла в южна америка

историята не помни случай в който южноамерикански отбор да е печелил световната титла в европа

мисля, че това лято традицията няма да бъде нарушена

аз залагам на аржентина

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          вЕрвай ми...
          и ндьей рива .. догодина сме пак с вас в ШЛ.
          Тогава ша ривеш ...
          (дружеска закачка де.. )
          пепето ако го оставите за още един сезон дори и лузърите ще ви бият въпреки, че играят в ШЛ по веднъж на 5 години

Коментар

• споко бре, ще станете шампиони, аз вече съм ви турил некоя кинта, пък да видим

За догодина е много рано да се говори, но зависите само от едно нещо, нарича се Суарез - ако го продадете, ще поеследвате съдбата на тотенхамите този сезон. Това е, според мен. Пък и знае ли се какво ще стане и с одтаналите отбори в шипа - на арсето задължително им трябва дълбочина в състава, казвал съм го около 50 пъти, ама няма кинта, а и да има, арсен предпочита да не си поставя високи цели, а да си живурка в сянакта на големите. За юнайтед също не се знае какво ще се случи и особено кой ще им е тренер. Сити - пелегрини е слаб теренер, но ъпък състава вече е обигран, така че са основен фаворит. Челси - също прекалено много неизвестни и т.н. Засега е ясно, че нищо не е ясно

П.С. За световното е ясно, че шампион няма да е Бразилия

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            С оглед на играчите, с които разполагат, Сити ще бъдат заслужен шампион. С оглед на ситуацията в лигата преди мача ни срещу Челси, бяхме длъжни да го изиграем по-отговорно и в крайна сметка да завършим 0-0, което ни правеше шампиони. И въпреки това аз съм доволен от сезона, който направихме и класирането ни в тройката, тъй като целта за този сезон беше класиране за ШЛ. С няколко задължителни промени в състава за следващия сезон в посока дълбочина на състава и почти цялостна подмяна на защитата, мисля, че ще подобрим представянето си. Конкуренцията вероятно ще бъде по-силна, защото не очаквам още един безхаберен сезон от Юнайтед, но нали конкуренцията водела до по-високо качество

На Арсенал пожелавам успех във финала за ФА Къп, че да спрат вече тези бъзици за N броя години без купа
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Холандия е малко извън фаворитите сега и може да изненада доста хора.Любопитно ми е Белгия какво ще направи
              Белгия очаквам да се о*ерат хубавичко, но виж - франсетата може да поднесат изненада - играчи като Рибери, Бензема, Матуиди са в топ форма точно в подходящото време!

Коментар

и за това не ставате ..................... 3 от 5-те ви гола бяха заслуга на съдиите които яко ви подкрепяха цяла година
                6 от 5-те бяха на съдиите а останалите бяха късмет.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Т.е. по теорията за световната конспирация трябва да я вземе някой друг! На мен честно ми се ще това да е "вечно втората" Холандия, но не с играта от финала на предишното първенство, а с малко по-нападателен футбол - по-нападателен от жики-така-1-0!
                  Холандия е малко извън фаворитите сега и може да изненада доста хора.Любопитно ми е Белгия какво ще направи
                  Life won't wait for you.

Коментар

Е, очевидно ставаме и затова да биеме Арсенал с 5:1.
                    и за това не ставате ..................... 3 от 5-те ви гола бяха заслуга на съдиите които яко ви подкрепяха цяла година

Коментар

Малко пресилено Португалия шампион.Не им достига същото каквото и предишните години - дисциплината.Според мен Германия тоя път ще взема титлата.Или поне на мене така ми се иска.

Коментар

• Малко пресилено Португалия шампион.Не им достига същото каквото и предишните години - дисциплината.Според мен Германия тоя път ще взема титлата.Или поне на мене така ми се иска.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                          Полки в мненията си винаги представя една по-различна от широко разпространените, гледна точка. Е най-вероятно това е неговата лична такава, в което няма нищо лошо разбира се, още повече че я отстоява открито и с примери. Но с коментарите си доста често е способен да поизнерви феновете на другите отбори, най-вече на тия от топ 4 + Юнайтед Много често това води до ответна реакция на някои от участниците, която не винаги е насочена лично против мнението му и е негова реплика, а понякога е директна атака срещу любимия клуб, който в случая се явявава и мой такъв - Арсенал Ставайки свидетел на подобни дискусии в началото на мен ми беше малко дискомфортно, но впоследствие свикнах на подобни подмятания по отношение на Артилерстите, като някои от тях (най-вече на фенове на кръвния враг от последните 15-на години) дори съм репликирал Готино ми е обаче, че каквото и да си пишем и колкото и остър понякога да е тонът, мненията в темата са поднесени изключително ерудирано и от хора с богата обща спортна култура и не малка доза самоирония, което е много важно качество според мен.
                          Благодаря на Хаки за пожеланието, и още веднъж изказвам искреното си мое такова за титла на Ливърпул. Сити знаят как се печели в последният мач с 2 гола след 90-тата, защо в неделя да не разберат и как се губи, макар и не чак с толкова уникална драма.
                          Както казах и преди хубаво е че са Премиър лигата и Примера дивизията, че да си уплътняваме максимално спортните емоционални преживявания в очакване на Мондиала.

Бъдете здрави, и късмет на всички! Ако може...
                          Като говорим за самоирония силно се надявам да си проличи има ли малко повече акъл Роджърс и да се опита да "поправи" защитата, за да може да сме наистина конкурентни. Иначе евала за твоето мнение, коректен толерантен както винаги, няма тролене и злоба
                          Аз си мислех да ходя да ги гледам с Палас... Добре, че се оказа че имам работа и не става...
                          Що се отнася до световното - очаквам Португалия да е шампион, голмайстор Роналдо, или чикирики (дано да е втория - ще съм с 20К по-хапи

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            вЕрвай ми...
                            Тогава ша ривеш ...
                            (дружеска закачка де.. )
                            Е може и с нас да играете.Следващия сезон и ние участваме
                            Life won't wait for you.

Коментар

шъ мъ разплачеш ................ вервай си
                              вЕрвай ми...
                              Тогава ша ривеш ...
                              (дружеска закачка де.. )
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Полки в мненията си винаги представя една по-различна от широко разпространените, гледна точка. Е най-вероятно това е неговата лична такава, в което няма нищо лошо разбира се, още повече че я отстоява открито и с примери. Но с коментарите си доста често е способен да поизнерви феновете на другите отбори, най-вече на тия от топ 4 + Юнайтед Много често това води до ответна реакция на някои от участниците, която не винаги е насочена лично против мнението му и е негова реплика, а понякога е директна атака срещу любимия клуб, който в случая се явявава и мой такъв - Арсенал Ставайки свидетел на подобни дискусии в началото на мен ми беше малко дискомфортно, но впоследствие свикнах на подобни подмятания по отношение на Артилерстите, като някои от тях (най-вече на фенове на кръвния враг от последните 15-на години) дори съм репликирал Готино ми е обаче, че каквото и да си пишем и колкото и остър понякога да е тонът, мненията в темата са поднесени изключително ерудирано и от хора с богата обща спортна култура и не малка доза самоирония, което е много важно качество според мен.
                                Благодаря на Хаки за пожеланието, и още веднъж изказвам искреното си мое такова за титла на Ливърпул. Сити знаят как се печели в последният мач с 2 гола след 90-тата, защо в неделя да не разберат и как се губи, макар и не чак с толкова уникална драма.
                                Както казах и преди хубаво е че са Премиър лигата и Примера дивизията, че да си уплътняваме максимално спортните емоционални преживявания в очакване на Мондиала.

Бъдете здрави, и късмет на всички! Ако може...

П.П. Пропуснах едно важно нещо в началото на горното си мнение, и то е изразът: Според мен...
                                Last edited by kev; 09.05.2014, 12:01.

Коментар

Working...
                                X