IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    полуфинал, батя, полуфннал - нека не слагаме каруцата пред коня. Не че имам нещо против да си прав в грешката си
    Първо искам да се извиня на Груйчи, че поехме "калъфката" ( второто място ), а то си е запазено за тях.

Срам ме е!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Второ някой трябва да каже на Григор, че Надал се кръсти като си бара топките - после рамената ( ляво/дясно ) и после си мирише в носа "резултата".

Ама, това когато сервира - когато приема сервиз си бара гъза първо и после директно в носа.
    --------------------------------------------------------------------------------------

Наистина мега-неприятен играч - да си мирише секрециите през целия мач.

Та, нашият, за да го бие - трябва да го унижи и подиграе публично в "огледален" стил.

Демек - да се хване за топките - да си дръпне фанелката в дясно и ляво и да си пъхне после пръста в носа пред 50 хил публика.

Това е да си номер 1 в света.

П.П. Нали Груйчи? Или пак ще ме опонираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Ще се радвам ако Гришата успее да му го начука на Надал !!! Който няма канал F+ може да гледа мача от тук > http://www.sportcategory.com/c-4.html
      Е, желанието ти нямаше как да се сбъдне поради две причини:

Първо: Нашият определено в последната година доказа че не си пада по мъже

и

Второ: На тоя Надал е крайно време вече да му забранят да играе тенис поради факта, че това е един аристократичен спорт в който учавстват нормални хора, и който е възникнал с основната идея да доставя удоволствие на публиката

П.П. Поздрави на всички фенове на Арсенал и огромна благодарност за проявеното търпение! Нека възходът започне... сега!

Коментар

• Ще се радвам ако Гришата успее да му го начука на Надал !!! Който няма канал F+ може да гледа мача от тук > http://www.sportcategory.com/c-4.html
        Last edited by коки; 17.05.2014, 22:14.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          това го пейстнах направо от тенис24 , даже не съм видял че са писали финал
          ама да, може и пророци да се окажат хората
          Като се има в предвид, че коня ще е Надал

Коментар

полуфинал, батя, полуфннал - нека не слагаме каруцата пред коня. Не че имам нещо против да си прав в грешката си
            това го пейстнах направо от тенис24 , даже не съм видял че са писали финал
            ама да, може и пророци да се окажат хората

Коментар

• Мен ме е яд, че швабата се отказа - сега сигурно ще ми войднат залога!
              Все пак - БРАВО ГРИШО! И честит Рожден Ден!

Коментар

• полуфинал, батя, полуфннал - нека не слагаме каруцата пред коня. Не че имам нещо против да си прав в грешката си
                Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                * Томи Хаас се отказва заради проблем с рамото! Григор Димитров по този начин достига до първия си финал в "Мастърс 1000" турнирите!!!
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• * Томи Хаас се отказва заради проблем с рамото! Григор Димитров по този начин достига до първия си финал в "Мастърс 1000" турнирите!!!

Коментар

• Днес Гришо е машина! Намачка Хаас в първия сет. Надявам се да продължи така и втория.

Гледам го тук: http://live.drakulastream.eu/static/...271364800.html

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                        ЧРД на Гришо и успех днес. Гледах го вчера и беше на много високо ниво, има добър шанс да стигне още напред в този турнир, а защо не и да играе финал. Надал не е в добра форма, но да видим германеца днес, който си е в много добра форма също и не се дава лесно. Как го виждате? Нашето момче е фаворит на букитата
                        Ми мен точно това ме притеснява, че е фаворит на букитата. Хаас е много на моменти - както може да бие почти всеки в тура, така може и да се издъни срещу всеки. Има страшно много опит, но все пак е дърт и не се знае доколко ще му стигнат силиците. Въпросът е и нашата дзвиздъ как го е отиграл снощи с машата, щото хем рожден ден (за днес, ама нали от 12 часа се брои), хем би Бердих, хем Маша падна, та може да е паднало утешаване и днес да не може да ходи. Да не го мислим, а да пожелаем успех - аз лично няма да му залагам (захлебих от мача с бердих, но днес съм пас), а за надал ще мислим утре
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Браво Гришо !
                          http://selfielifes.com

Коментар

• ЧРД на Гришо и успех днес. Гледах го вчера и беше на много високо ниво, има добър шанс да стигне още напред в този турнир, а защо не и да играе финал. Надал не е в добра форма, но да видим германеца днес, който си е в много добра форма също и не се дава лесно. Как го виждате? Нашето момче е фаворит на букитата

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Сега ще взема ли половин точка?
                              даже две - имаш познат резултат и познат носител на купата. Нямаш точен резултат. Така че 2 точки

Коментар

Moже, ето ги прогнозите

Знаещ:
                                ЛЕ - 2:0 за Бенфика
                                ШЛ - 2:1 за Реал
                                Купата на България - 2:1 за Лудогорец

Манчо:
                                Севиля - Бенфика 1-1 (Севиля с продължения)
                                Реал - Атлетико 2-1
                                Ботев - Лудогорец 1-0

Хаки:
                                Ботев-Лудогорец 1-0
                                Бенфика-Севиля 2-1
                                Реал-Атлетико 1-1 в редовното време, Атлетико печели купата

ами няма много съвпадения, така че който - той
                                Сега ще взема ли половин точка?

Коментар

Working...
                                X