IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    къв е тоя турски фейсбук бре, наивник

Иначе мисля да ходя на мача в хамбургера, ако имам сносни билети
    Проблемът не е в моя телевизор. Ти вчера като гледа кадъните смени ли си настройките?
    Идейно е посещение, но идея нямам какви могат да бъдат цените на билетите

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      Довечера мнения ?
      За Испания - Чили де ...
      Страшно много ми се иска Испания да спечели и на осминафинала да отстрани прехвалените бразилци, които до момента нищо не играят... но мача с Чили ще е тежък и ако играят в защита, както с холандците, не ги чака нищо добро. Все пак 2-1 за световните шампиони в нервен мач... основна предпоставка за успех е Торес да не помирисва терен
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Довечера мнения ?
        За Испания - Чили де ...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          къв е тоя турски фейсбук бре, наивник

Иначе мисля да ходя на мача в хамбургера, ако имам сносни билети
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• https://www.facebook.com/KubratPulev?fref=nf

Коментар

• Съвсем небрежно си хванах точен резултат на Германия - Портокалия и сега стартовия капитал се утрои Ше излезе инвеститор от мене.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                Ще станеш милионер!
                милионер ама в холдинг пътища
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Gary LinekerVerified account ‏@GaryLineker

Manchester United should sign the Fellaini that plays for Belgium.
                  Е тъй де, тоя Фелайни, не оня дето до сега "риташе" за Юнайтед

Баси поредната обръщалка от която не захлебих, а ми е любима игра по принцип. 4 до сега, тц тц тц, ма няма и да почвам да ги търся по нататък

Коментар

• Gary LinekerVerified account ‏@GaryLineker

Manchester United should sign the Fellaini that plays for Belgium.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от molinar1 Разгледай мнение
                      Аз заложих на Бразилия, Белгия и Русия, какво мислите ?
                      Ще станеш милионер!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Аз заложих на Бразилия, Белгия и Русия, какво мислите ?
                        метални врати, пощенски кутии за входове

Коментар

• Първоначално изпратено от Ve6ter Разгледай мнение
                          Днес ще видим как бразилците ще се справят с мексиканците. Мексико винаги са били като черната котка за бразилците. Както всички виждаме съдиите подпират бразилците по един или друг начин. Нали се сещаш, че ако отпаднат от групите още днес какво ще се случи в държавата? И без това там в момента е като война.
                          Аз съм заложил на Бразилия+Над 2.5 въпреки, че може да е някое куцо 1,2 на 0!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            не мисля, че в края на краищата ще могат да се справят с испания, италия, германия или португалия. Но вероятно ще са трудни за преминаване.
                            Мисля, също че бразилците нямат кой знае какво нападение в момента, и от южноамериканските, май точно уругвай и аржентина може би да се представят и по-добре, но знае ли се, бразилските циганьори все пак са домакини, а казват че в чуждо село и керемидите бият (отнася се и за съдиите - бразилия не е малка икономика, вероятно ще ги подпират доколкото е възможно, за да се пълнят касите по стадионите) Гемрания май нямат силна защита, но те с постоянство са показвали, че с колективна игра и мобилизация могат да компенсирват почти всеки недостатък... така че не са за отписване, интуитивно ми се струва, че испания може да срещне италия преди финалите и някой от тези отбори май ще е единия финалист... но най-вероятно ще има изненади. Не мисля, че белгия ще се вмъкне при приятните изненади, ако мога да я скъсявам, май това ми се очертава играта, но ако е в някоя слаба група не бива да се избързва за 1-ва фаза, както си го мислех, че може да стягат багажа
                            Днес ще видим как бразилците ще се справят с мексиканците. Мексико винаги са били като черната котка за бразилците. Както всички виждаме съдиите подпират бразилците по един или друг начин. Нали се сещаш, че ако отпаднат от групите още днес какво ще се случи в държавата? И без това там в момента е като война.

Коментар

• Заглавията на Острова: Венгер поиска Клевърли, за да пусне Вермаелен в Манчестър Юнайтед

На това заглавие не знам, кои фенове трябва да се смеят повече!?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                That's the spirit !!!
                                като се сетя с колегите ми на какви условия сме играли...дъжд, студ ( -10С), вятър, сняг... май само в такава кал не сме пробвали... ще им предложа
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X