Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение15.00 в БЕТ365!
Аз си мисля за Бразилия и Над 2.5 гола!
Имам и Русия да бие в дубъл с Франсетата!
За Белгия се чудя дали 1ца, Над 1.5 гола да вкарат или 1 АХ-1 да пусна?!
Първият гол ще е тегав...
Иначе Бразилците ще бият с поне 2 гола разлика... то няма да са дузпи,засади и прочие...Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнениеМдааа, гредичка си беше.
Добавката с победата на САЩ над дургите циганьори наистина ми дойде в повече...
Иначе за довечера си мисля,че Бразилия ( - 1.5) на 1.80 и Белгия - Алжир 1 (дано "нашето" момче Ориз-а не ме издъни) на 1.40 идват добре в колонка и ще избият вчерашният фейл
Какъв е коеф за 4:0 за Бразилия довечера, че в офиса нямам достъп до бет-а , а на телефона ми го блокирват?
Аз си мисля за Бразилия и Над 2.5 гола!
Имам и Русия да бие в дубъл с Франсетата!
За Белгия се чудя дали 1ца, Над 1.5 гола да вкарат или 1 АХ-1 да пусна?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
...Днес коеф. 2.00 за Нигерия е поредният подарък на Бет365!
...
Добавката с победата на САЩ над дургите циганьори наистина ми дойде в повече...
Иначе за довечера си мисля,че Бразилия ( - 1.5) на 1.80 и Белгия - Алжир 1 (дано "нашето" момче Ориз-а не ме издъни) на 1.40 идват добре в колонка и ще избият вчерашният фейл
Какъв е коеф за 4:0 за Бразилия довечера, че в офиса нямам достъп до бет-а , а на телефона ми го блокирват?Only God Can Judge me...
Коментар
-
Дасаебавглаватапроста
Спечелих от първ мач, загубих във втория (и то сложих вече при 1.75) и някъде към 0:10' ме мързя да стана и да сложа екстремното 2 за САЩ ... (трябва да си пусна и на тавана wi-fi ... и с тел или таблета от леглото)
А как трябваше да стане ... Не послушах и интуицията си ... Наруших и правилото мама ми е казвала след удар да почивам... т.е. пропускам втория ... можеше и в реално време ... щото още в 15-20' ми се потвърждаваше един от възможните сценарии ... ма оставих на случаен гол на нигерийците ... И след това залагам спокойно Х2 за Гана-САЩ ...
И таз сутрин погледах първите 10' от 1-я мач ... Много съдии не биха дали такава дуспа ... и португалците никак не бяха слаби и "смачкани" ... Стой та гледай ... да не се срещнат пак към края ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеШуми се е събудил !!!
Хайде, ШАМПИОНЕ, от кога те чакаме !!!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение+1
Нямаше такъв подарък като 3.10 за Италия и 2.75 за Кот д'Ивоар
Снощи пак беше доволно на 1.36 за Аржентина и 1.33 за Франция в колонка
Днес коеф. 2.00 за Нигерия е поредният подарък на Бет365!
Да не би да честват някоя годишнина???
Няма такова безумие!
Иначе ги имам да бият заедно с Мада-Раша! Дано излезе туй дубълче!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение..Иначе с Италия и Кот д'Ивоар спечелихИ не мога да разбера що коеф за Италия беше 2.80, че накрая стана и 3.20, а за ингилизите 2.65. Също и за Япония беше с 0.05 по нисък
...
Нямаше такъв подарък като 3.10 за Италия и 2.75 за Кот д'Ивоар
Снощи пак беше доволно на 1.36 за Аржентина и 1.33 за Франция в колонка
Днес коеф. 2.00 за Нигерия е поредният подарък на Бет365!
Да не би да честват някоя годишнина???
Няма такова безумие!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнениеХа, отменения гол на швейцарците е редовен ... В момента на паса голмайстора е на една линия с последния ... първия швейцарец пропусна топката без да е докосне ... в този момент голмайстора вече е зад линията (може) ... и последно той получи топката отклонена от противников бранител ...
А тъпото говедо коментатора казва няма какво да обсъждаме ...
.............
Браво на непознататадевойка в студиото ... ем убава, ем умна !!!
Другите два са ми Х/1!!!
Коментар
-
Ха, отменения гол на швейцарците е редовен ... В момента на паса голмайстора е на една линия с последния ... първия швейцарец пропусна топката без да е докосне ... в този момент голмайстора вече е зад линията (може) ... и последно той получи топката отклонена от противников бранител ...
А тъпото говедо коментатора казва няма какво да обсъждаме ...
.............
Браво на непознататадевойка в студиото ... ем убава, ем умна !!!
Коментар
Коментар