IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      15.00 в БЕТ365!
      Аз си мисля за Бразилия и Над 2.5 гола!
      Имам и Русия да бие в дубъл с Франсетата!
      За Белгия се чудя дали 1ца, Над 1.5 гола да вкарат или 1 АХ-1 да пусна?!
      Белгия вкарат ли един път , мача отива на минимум на тройка разлика...
      Първият гол ще е тегав...
      Иначе Бразилците ще бият с поне 2 гола разлика... то няма да са дузпи,засади и прочие...
      Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
        Мдааа, гредичка си беше.
        Добавката с победата на САЩ над дургите циганьори наистина ми дойде в повече...
        Иначе за довечера си мисля,че Бразилия ( - 1.5) на 1.80 и Белгия - Алжир 1 (дано "нашето" момче Ориз-а не ме издъни) на 1.40 идват добре в колонка и ще избият вчерашният фейл
        Какъв е коеф за 4:0 за Бразилия довечера, че в офиса нямам достъп до бет-а , а на телефона ми го блокирват?
        15.00 в БЕТ365!
        Аз си мисля за Бразилия и Над 2.5 гола!
        Имам и Русия да бие в дубъл с Франсетата!
        За Белгия се чудя дали 1ца, Над 1.5 гола да вкарат или 1 АХ-1 да пусна?!

Коментар

+1
          ...Днес коеф. 2.00 за Нигерия е поредният подарък на Бет365!
          ...
          Мдааа, гредичка си беше.
          Добавката с победата на САЩ над дургите циганьори наистина ми дойде в повече...
          Иначе за довечера си мисля,че Бразилия ( - 1.5) на 1.80 и Белгия - Алжир 1 (дано "нашето" момче Ориз-а не ме издъни) на 1.40 идват добре в колонка и ще избият вчерашният фейл
          Какъв е коеф за 4:0 за Бразилия довечера, че в офиса нямам достъп до бет-а , а на телефона ми го блокирват?
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Мен пък ме е яд! Имах Х2 за двата африкански отбори и тъпото УСА ми прецака залога!
            Още повече имам и САЩ да не продължат, а след вчерашните срещи мисля че това ще стане - португалците ще се осерат в единия мач, а Германия може да пусне един Х на хамериканите - нали ги води Клинсман!

Коментар

• Дасаебавглаватапроста

Спечелих от първ мач, загубих във втория (и то сложих вече при 1.75) и някъде към 0:10' ме мързя да стана и да сложа екстремното 2 за САЩ ... (трябва да си пусна и на тавана wi-fi ... и с тел или таблета от леглото)

А как трябваше да стане ... Не послушах и интуицията си ... Наруших и правилото мама ми е казвала след удар да почивам ... т.е. пропускам втория ... можеше и в реално време ... щото още в 15-20' ми се потвърждаваше един от възможните сценарии ... ма оставих на случаен гол на нигерийците ... И след това залагам спокойно Х2 за Гана-САЩ ...

И таз сутрин погледах първите 10' от 1-я мач ... Много съдии не биха дали такава дуспа ... и португалците никак не бяха слаби и "смачкани" ... Стой та гледай ... да не се срещнат пак към края ...

Коментар

• Аз спечелих от първия мач ... коеф,2 ... ма стървах Нигерия, вече е 1.8 ... Те иранците са курави и дисциплинирани, па нигерийците непостоянни ... има още време. И все ми се струва че Гана няма да бие щатите ... Хамериканците задобряват от цикъл на цикъл и са силни кат отбор ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Шуми се е събудил !!!
                  Хайде, ШАМПИОНЕ, от кога те чакаме !!!
                  Браво на шампиона! Точно на време - в деня в който циганчето Роналдо и сие получават четворка спатия от Германия
                  http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related

Коментар

• Шуми се е събудил !!!
                    Хайде, ШАМПИОНЕ, от кога те чакаме !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

+1
                      Нямаше такъв подарък като 3.10 за Италия и 2.75 за Кот д'Ивоар
                      Снощи пак беше доволно на 1.36 за Аржентина и 1.33 за Франция в колонка
                      Днес коеф. 2.00 за Нигерия е поредният подарък на Бет365!
                      Да не би да честват някоя годишнина???
                      Няма такова безумие!
                      Аз захлебих с няколко залога на Франция - Хондурас Над 2.0 гола / Франция до 5 корнера / Хондурас -1 картон!
                      Иначе ги имам да бият заедно с Мада-Раша! Дано излезе туй дубълче!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                        ..Иначе с Италия и Кот д'Ивоар спечелих И не мога да разбера що коеф за Италия беше 2.80, че накрая стана и 3.20, а за ингилизите 2.65. Също и за Япония беше с 0.05 по нисък

...
                        +1
                        Нямаше такъв подарък като 3.10 за Италия и 2.75 за Кот д'Ивоар
                        Снощи пак беше доволно на 1.36 за Аржентина и 1.33 за Франция в колонка
                        Днес коеф. 2.00 за Нигерия е поредният подарък на Бет365!
                        Да не би да честват някоя годишнина???
                        Няма такова безумие!
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                          Ха, отменения гол на швейцарците е редовен ... В момента на паса голмайстора е на една линия с последния ... първия швейцарец пропусна топката без да е докосне ... в този момент голмайстора вече е зад линията (може) ... и последно той получи топката отклонена от противников бранител ...

А тъпото говедо коментатора казва няма какво да обсъждаме ...

.............

Браво на непознатата девойка в студиото ... ем убава, ем умна !!!
                          Тоя го хванах на 2/1!!!
                          Другите два са ми Х/1!!!

Коментар

• Ха, отменения гол на швейцарците е редовен ... В момента на паса голмайстора е на една линия с последния ... първия швейцарец пропусна топката без да е докосне ... в този момент голмайстора вече е зад линията (може) ... и последно той получи топката отклонена от противников бранител ...

А тъпото говедо коментатора казва няма какво да обсъждаме ...

.............

Браво на непознатата девойка в студиото ... ем убава, ем умна !!!

Коментар

• Браво на Гришо!
                              Вчера като смачка Вавринка си викам - трябва да вземе турнира и скоро ще е готов да спечели Уимбълдън и в "старшата възраст"!

Коментар

• Браво на нашето момче!!!
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X