IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• за днес очаквам трудни мачове с малко голове за цска и литекс, ъндърите ми се виждат като добра идея. все пак успех и на двата тима.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
      Ново украинско попълнение в ЦСКА (бежанец от Севастопол)...

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B2%D0%B8%D1%87
      А бе, и Меси да дойде с кого да играе - те наш'те разграден двор още.

П.П. Само да не изчаткаме някоя Мура 2, че Груйчи ще ме сцепи после от гавра

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Мани,

и на мен ми е свит стомаха за чорбата. Много сме зле - гледах ги с Берое на представянето.

Пълна трагедия сме точно сега, нов отбор, несработен и чак за пролетния полусезон може да се очаква нещо, както миналия шампионат.

П.П. Крейзитата си свършиха работата, ха дано и останалите 3 БГ отбора да лепнат по някоя точка за коефициента да'е ...
        Ново украинско попълнение в ЦСКА (бежанец от Севастопол)...

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%...B2%D0%B8%D1%87

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

П.П.С. По темата - с колко ще бият днес лудоглавец (макар че проклятието на Нова тегне над тях), че само за 1-ца е много нисък коеф. На чорбата 1.4 е добре, ама хич не съм сигурен, че ще бият, макар да играят отлично в европа, но пък има заеми за избиване, а евротурнирите са прекрасен начин за завъртане на тото с релано големи пари, а не с фантасмагоричните къщи в Азия
          Мани,

и на мен ми е свит стомаха за чорбата. Много сме зле - гледах ги с Берое на представянето.

Пълна трагедия сме точно сега, нов отбор, несработен и чак за пролетния полусезон може да се очаква нещо, както миналия шампионат.

П.П. Крейзитата си свършиха работата, ха дано и останалите 3 БГ отбора да лепнат по някоя точка за коефициента да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Неееееее
            Любо ги опъна с националния отбор - а там (все още) парАта "няма свършване" (както се казваше в една реклама)!
            Ботев - те са ясни...
            Ще последват съдбата на много други традиционно силни школи в България - А зонална( или В група като вземат нечий лиценз) и живуркане в Б група с епизодични,но шумни представяния в А група.
            Докато се намери новия Цецо В. и налее едни "свежи" пари,че да дръпнат пак в първенството.
            От всички отбори само левски и ЦСКА го правят това - живот на кредит (както разправят е на запад) и успяват някакси (къде с бой, къде с рязане на греди, къде със събличане)
            с кой национален отбор? В някой контролка ли? И нали правим разлика между национален отбор, където се събира местната измет и няма особен избор и футболен клуб на някой новобогаташ, където изборът е в световен мащаб? е, не се прави изведнъж Барса или Реал, ама средно европейски тип тип Галатасарай не е проблем да се случи.
            Та баш супата - е, айде няма нужда, рядко надценен тренер, да не кажа, че е пълна скръб. Няколко равенства с паркиране на автобуса и/или подценяване на противника нищо не означават, за да изпадаме в дитирамби как бил възродил видиш ли национала. Ще ни лъсне задника на тези евроквалификации, където при 24 класиращи се отбора, нас няма да ни има - изключително се андявам да съм лош пророк, но може да вържем някое басче, ако искаш, гледам Иветка те хвали - да не си й пратил и още нещо
            Колкото до Ботев - не, няма да изпаднат във В, доколкото знам нямат дългове, а и вече имат база, плюс, че вероятно държавата ще се намеси и ще им построи стадиона. Отделно имат нелоша фенска маса, единственият им проблем е, че майните са стиснати и не им се дават пари за спорт, а не е като да няма стабилни фирми и комунистически безпризорни пари с герберско-бсп-дпс окраска в региона, а и от еврофондовете все нещо ще се изкопчи,нали все на тях се надяваме...
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

koй, какво, коя супа? Това не е ли оня, дето абдикира от ботевъ, като свършиха парата? Да не го бъракш с Мърльо, който биде разпознат като гувяду и изгонен от "бултраситу', нищо че отстрани същите тез гувяда в единственият турнир, за който имаха шанс. Ама папагали, не случайно химнът им е за едно канарче, дето го ползвали миньорите като индикатор - вкарвали го в мината и ако спре да пее, т.е. поумре, значи и те (миньорите) трябва да се изнасят от дупката. ботевъ бе използван по същия начин от Люб де ла суп, ама те си го обичат щото бил чорбар-мъжкар, а не презряно гувяду
              Неееееее
              Любо ги опъна с националния отбор - а там (все още) парАта "няма свършване" (както се казваше в една реклама)!
              Ботев - те са ясни...
              Ще последват съдбата на много други традиционно силни школи в България - А зонална( или В група като вземат нечий лиценз) и живуркане в Б група с епизодични,но шумни представяния в А група.
              Докато се намери новия Цецо В. и налее едни "свежи" пари,че да дръпнат пак в първенството.
              От всички отбори само левски и ЦСКА го правят това - живот на кредит (както разправят е на запад) и успяват някакси (къде с бой, къде с рязане на греди, къде със събличане)
              Only God Can Judge me...

Коментар

Още нямам адрес,къде да я пратя
                Току що ми пристигна пратчицата и стъклото с вкусната течност. Благодарско на Муси, пич е и може да му имате доверие.

Коментар

Това само за левскари важи
                  Любо супата ги опука на тяхна земя !!!

Иначе за Ботев верно си е опция
                  koй, какво, коя супа? Това не е ли оня, дето абдикира от ботевъ, като свършиха парата? Да не го бъракш с Мърльо, който биде разпознат като гувяду и изгонен от "бултраситу', нищо че отстрани същите тез гувяда в единственият турнир, за който имаха шанс. Ама папагали, не случайно химнът им е за едно канарче, дето го ползвали миньорите като индикатор - вкарвали го в мината и ако спре да пее, т.е. поумре, значи и те (миньорите) трябва да се изнасят от дупката. ботевъ бе използван по същия начин от Люб де ла суп, ама те си го обичат щото бил чорбар-мъжкар, а не презряно гувяду
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

...казахстанските и азърбейджанските отбори - имат много пари (което е горе-долу равнозначно на класа) в съставите...
                    Това само за левскари важи
                    Любо супата ги опука на тяхна земя !!!

Иначе за Ботев верно си е опция
                    Only God Can Judge me...

Коментар

• Тея Легия вчера направо е... м,,,

Коментар

Вчера беше ебаси и гредата !!!
                        От всичко само Стяуа излезе.
                        Нашите ми прецакаха залозите за ДШ Х2, U3.5 и над 12 корнера(точно толкова излязоха).
                        Отделно Легия Варшава не можа да бие ирландските самодейци и работата стана ... кой ми с*а в гащите
                        Днес трябва да се избива и предложенията ми са следните:
                        Розенборг -1.5
                        ЦСКА -1.5 - казват че им платили и ще играят на макс
                        Литекс - Дьошдиор - Х2(ДШ) - хората на Ганчев си мисля,че се наиграха за тази година.
                        Да видим
                        на мен също не ми излезе ъндър 3,5 гола на Лудоглавец, но за сметка ан това тениса си върви повече от отлично Нямам оплаквания. За довечера не знам какво да играя, но бих пробвал казахстанските и азърбейджанските отбори - имат много пари (което е горе-долу равнозначно на класа) в съставите, а и вчера ми издъниха един Х -Актобе биха Тбилиси, а аз не очаквах да са чак толкова добри
                        нашите отбори не бих ги пипал, заради тренерите - бала е доказан некадърник от висша класа, макар латекса да имат нелош отбор, а унгарците да са в криза, чорбата са непредвидими, а и коеф им е кофти, а ботяф са ми изключително спорни,макар вили главата според мен да е доста добър тренер - лично мнение.
                        Успех и на трите бълагрски отбора!

Коментар

Нашите ми прецакаха залозите за ДШ Х2, U3.5 и над 12 корнера(точно толкова излязоха).
                          Отделно Легия Варшава не можа да бие ирландските самодейци и работата стана ... кой ми с*а в гащите
                          Розенборг -1.5
                          Литекс - Дьошдиор - Х2(ДШ) - хората на Ганчев си мисля,че се наиграха за тази година.
                          Да видим
                          Аз в моята колона 0 от 3!
                          Поне хванах едно ДШ 1Х на Легия след като получиха гол, че малко да избия!
                          За днес мисля че не си прав за Литекса, ама няма да пипам! По-скоро ще играя Санкт Пьолтен +1.5, че не виждам в Ботев да е останал състав, който да излезе и да ги бие с 2 гола разлика... жалко!

Коментар

Моите са Котка (ктп), Джаз пори (играят срещу последния и имат реален шанс да се измъкнат) и Стяуа - общ К 6.23
                            Розенборг -1.5
                            Да видим
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Днеска пуснах Легия+Малмьо+КоТеПо ДНБ за 1.93! Да видим какво ще става!
                              Крейзитата ще ги чакам на живо!
                              Моите са Котка (ктп), Джаз пори (играят срещу последния и имат реален шанс да се измъкнат) и Стяуа - общ К 6.23
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Днеска пуснах Легия+Малмьо+КоТеПо ДНБ за 1.93! Да видим какво ще става!
                                Крейзитата ще ги чакам на живо!

Коментар

Working...
                                X