IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    ...Там наистина може да се направил леф, щото коефициентите играят много!
    Уимбълдън беше много добър турнир за мен
    За разлика от световното,където нещата са почти на кантар в полза на печалбата
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Под 3,5 гола е 1,95 - всеки сам си решава
      Аз дъня тенис и съм много доволен - само да не са тъпите отказвания, като това вчера на мача на расол - тъкмо да го бие и онзи квалификант се отказа, следвателно ми анулираха залога Но пък има направо коеф подаръци, както и да го погледнеш
      Аз пък нацелих две - три греди в последно време на тениса и сега се ослушвам!
      Там наистина може да се направил леф, щото коефициентите играят много!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        И аз обмислям някакви голове да търся... в предсезонната подготовка Крейзи направиха доста мачове с по 4-5 гола. Колкото и да се затворят тези, все пак си остават отбор от Люксембург
        Под 3,5 гола е 1,95 - всеки сам си решава
        Аз дъня тенис и съм много доволен - само да не са тъпите отказвания, като това вчера на мача на расол - тъкмо да го бие и онзи квалификант се отказа, следвателно ми анулираха залога Но пък има направо коеф подаръци, както и да го погледнеш
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Да бе да!
          Аз го мисля Над 2.5 гола да вкарат! АХ-2.0 също звучи добре!
          Все се споменава, че преди 2 години били отстранили Залцбург обаче тогава Залцбург не бяха в топ-форма - и в двете си гостувания тогава пуснаха по 4 гола!
          И аз обмислям някакви голове да търся... в предсезонната подготовка Крейзи направиха доста мачове с по 4-5 гола. Колкото и да се затворят тези, все пак си остават отбор от Люксембург
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
            Слагай смело Х2ДШ
            Лично аз си мисля,че ще се изложат срещу рейса пред вратата на "банкерите"
            Да бе да!
            Аз го мисля Над 2.5 гола да вкарат! АХ-2.0 също звучи добре!
            Все се споменава, че преди 2 години били отстранили Залцбург обаче тогава Залцбург не бяха в топ-форма - и в двете си гостувания тогава пуснаха по 4 гола!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              не го знам къв е този Чронос, дето си позволява да ме трие, но и бог Кронос да е, все ми е тая Темата Спорт е в раздел Отдих и развлечения, така че, ако обича, да си ми върне мненията - отнело ми е достатъчно време, за да ги напиша. Ако пък искат да ме изгонят от форума - моля, и без това е пълно с ботове, ще ме заменят без проблем Бахти, писнало ми е от новобранки, които се мислят за велики - следващо подобно своеволие на Чроноса ще бъде докладвано където трябва - може да е модератор, но и ние познаваме хора с власт!!!

П.С. Съжалявам за оффтопика

П.П.С. По темата - с колко ще бият днес лудоглавец (макар че проклятието на Нова тегне над тях), че само за 1-ца е много нисък коеф. На чорбата 1.4 е добре, ама хич не съм сигурен, че ще бият, макар да играят отлично в европа, но пък има заеми за избиване, а евротурнирите са прекрасен начин за завъртане на тото с релано големи пари, а не с фантасмагоричните къщи в Азия
              Слагай смело Х2ДШ
              Лично аз си мисля,че ще се изложат срещу рейса пред вратата на "банкерите"
              Only God Can Judge me...

Коментар

Написах го заради това:
                http://www.sportal.bg/news.php?news=498689
                А аз заради това:
                http://www.gol.bg/juventus/2014-07-1...poeme-yuventus

Дано все пак твоето е вярно !!!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• не го знам къв е този Чронос, дето си позволява да ме трие, но и бог Кронос да е, все ми е тая Темата Спорт е в раздел Отдих и развлечения, така че, ако обича, да си ми върне мненията - отнело ми е достатъчно време, за да ги напиша. Ако пък искат да ме изгонят от форума - моля, и без това е пълно с ботове, ще ме заменят без проблем Бахти, писнало ми е от новобранки, които се мислят за велики - следващо подобно своеволие на Чроноса ще бъде докладвано където трябва - може да е модератор, но и ние познаваме хора с власт!!!

П.С. Съжалявам за оффтопика

П.П.С. По темата - с колко ще бият днес лудоглавец (макар че проклятието на Нова тегне над тях), че само за 1-ца е много нисък коеф. На чорбата 1.4 е добре, ама хич не съм сигурен, че ще бият, макар да играят отлично в европа, но пък има заеми за избиване, а евротурнирите са прекрасен начин за завъртане на тото с релано големи пари, а не с фантасмагоричните къщи в Азия
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Назначаването на Алегри все още не е потвърдено, въпреки че той е основният кандидат. Все пак ако това се случи - най-вероятно Пирло ще се върне и ще бъдем най-щастливите хора на света.
                    FORZA MILAN !!!
                    Per tutto il giorno, pensando a te !!!
                    Написах го заради това:
                    http://www.sportal.bg/news.php?news=498689

Коментар

Господа, отклонихте се от темата Спорт!
                      Интересно е да коментираме голямата новина от вчера - оставката на Конте и назначаването на Алегри начело на Ювентус!
                      Като фен на Милан и донякъде симпатизиращ на Рома само мога да се радвам на тези неразбории да ги свалят от върха в Италия!
                      Назначаването на Алегри все още не е потвърдено, въпреки че той е основният кандидат. Все пак ако това се случи - най-вероятно Пирло ще се върне и ще бъдем най-щастливите хора на света.
                      FORZA MILAN !!!
                      Per tutto il giorno, pensando a te !!!
                      Only God Can Judge me...

Коментар

• Господа, отклонихте се от темата Спорт!
                        Интересно е да коментираме голямата новина от вчера - оставката на Конте и назначаването на Алегри начело на Ювентус!
                        Като фен на Милан и донякъде симпатизиращ на Рома само мога да се радвам на тези неразбории да ги свалят от върха в Италия!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение
                          Какво е Адоло?
                          По-добрата версия на Пломари
                          Only God Can Judge me...

Коментар

Лошо няма
                            Аз през летния сезон наблягам на анасоните и сега като се замисля, за края на сезона едно Адоло щеше да е супер,но и сър Джон няма да се изложи.
                            Пожелавам ти успех !
                            Какво е Адоло?

Коментар

По скоро кръглите бутилки заемат повече място - четвъртитките хубаво се нареждат една до друга, а при кръглите се губи място ...
                              Въпрос на обем,организация и разпределение
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• По скоро кръглите бутилки заемат повече място - четвъртитките хубаво се нареждат една до друга, а при кръглите се губи място ...

Коментар

Working...
                                X