IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Арсенал, за разлика от мача срещу Удинезе, бяха излязли с Насри и ван Перси, но май имаха 1 или максимум 2 голови положения. Ние също не играхме кой знае колко добре, но имахме късмет при автогола. Иначе мачът си отиваше към скучно 0-0. Със Суарез в атака нещата изглеждат добре, но Керъл засега ме разочарова. Дано му потръгне играта след някой и друг мач.
    Мачът създаваше впечатление, че трябва Пуул да се напъне малко и да го спечели, защото насреща имаше доста дезорганизиран отбор (особено след контузията на Кошчелни). Обаче Далглиш го беше страх да пусне Суарез още на почивката - нямаше да му трябва много време да обърне мача. Чак след червения картон се реши и се видя, че това му донесе успех - дори да не беше автогола мисля, че гостите щяха да вкарат!

ПП Керъл си е типичния английски рогач-девятка - от типа Алън Шиарър. Ако го накараш да излъже няколко варела (като в онзи виц за БГ-национала) ще срещне големи проблеми.
    Определено съботния мач не му беше най-добрия, но и Каут и компания не му дадоха повече от 1-2 удобни центрирания!
    Last edited by man_united; 22.08.2011, 10:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Никакви коментари за Арсенал-Ливърпул от феновете на двата отбора!?!

Аз ще кажа моя коментар - като страничен наблюдател:
      За домакините - както се казваше за умрял или добро или нищо - за това НИЩО!

За гостите - доста добро представяне ама само с рогача напред няма как да стане. Струва ми се че "Крал Кени" подходи много страхливо към мача - още на почивката трябваше да пусне Суарез и нямаше да се налага мача да се решава в последните 10 минути - определено показват потенциал за топ 4!
      Арсенал, за разлика от мача срещу Удинезе, бяха излязли с Насри и ван Перси, но май имаха 1 или максимум 2 голови положения. Ние също не играхме кой знае колко добре, но имахме късмет при автогола. Иначе мачът си отиваше към скучно 0-0. Със Суарез в атака нещата изглеждат добре, но Керъл засега ме разочарова. Дано му потръгне играта след някой и друг мач.
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Ти как ги виждаш нещата в Арсенал(честно и ако може без много злоба )?
        Ами виждам ги че нямате читави резерви - тези момчета дето играха хич не са за първия отбор - пингпонг-мингпонг, дженкинс и прочие.

Според мен Венгер има още 1 седмица и трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да намести парите от трансфера на Сеск - поне един от спряганите Гари Кейхил, Ягиелка и Самба + Дефанзивен халф.
        Ако наистина Насри остава напред нещата не изглеждат зле - отзад обаче само Вермаален и Саня(донякъде) стават!

ПП Примера с Ман Ю е пресен - контузени Рио и Видич, обаче с Джонс, Смолинг и Джони Еванс(не толкова) очакваме мача с Тотнъм спокойни!

Коментар

• Ами чудя се какво да ти кажа.Очаквах загуба, след като гледах мача с Удинезе ( а там направо си бях потресен от играта), обаче не и такава, мислех че Ливърпул ще ни разгроми а то ... накрая даже остана горчивата нотка , че пак Арсенал е прецакан от съдбата .
          А с мача с Манчестър Юнайтед , и там очаквам загуба , но поне се моля да стане хубав мач и най-вече да не паднем така , поне не така.
          Иначе с течи червени картони , контузени , и всякакви всевъзможни липсни на футболисти , как ще се изкара сезона , уш е рано но пък миналата година така почнаха Ливърпул и до идването на Даглиш бяха много зле .
          Ти как ги виждаш нещата в Арсенал(честно и ако може без много злоба )?

Коментар

• Никакви коментари за Арсенал-Ливърпул от феновете на двата отбора!?!

Аз ще кажа моя коментар - като страничен наблюдател:
            За домакините - както се казваше за умрял или добро или нищо - за това НИЩО!

За гостите - доста добро представяне ама само с рогача напред няма как да стане. Струва ми се че "Крал Кени" подходи много страхливо към мача - още на почивката трябваше да пусне Суарез и нямаше да се налага мача да се решава в последните 10 минути - определено показват потенциал за топ 4!
            Last edited by man_united; 22.08.2011, 09:18.

Коментар

• kev - точно колонката с "нашите" мачове ми остави малко въздух!
              Да са живи и здрави българските отбори - като не могат да играят поне да направим някой лефче от техния резил!

ПП Ама колко странен е света: българския защитник Вальо Илиев (Стяуа) избива топката от голлинията след удар на румънския нападател Зику (ЦСКА)

Коментар

• БНТ най-после се усетиха,че трябва да предават мачовете без аудио сигнал.Голям кеф!!!

Коментар

• http://www.sportal.bg/news.php?news=321004

Колкото е голям като треньор,толкова е малък (пардон - жалък) като човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    Аз едно време бях от Реал - Зидан като играеше там, даже ако не знаете и самия ББ е фен на Реал М
                    Все още не можете да запълните 100 човека

Шегувам се разбира се - ако бъдем честни в България отношението фенове на БарЦа - Реал е някъде 10 към 1.
                    За Премиършип и Серия А нещата са съвсем различни

ПП Реал със Зидан беше страхотен - най-добрия отбор в Европа по това време!

Коментар

• Аз едно време бях от Реал - Зидан като играеше там, даже ако не знаете и самия ББ е фен на Реал М

Коментар

Груйче в същност в България феновете на Реал сигурно са 100на човека, аз познавам само 1 и той замина за чужбина!
                        Заради модерния ляв, 99.99% са от Барцилона (включително моя милост) в по-голяма или по-малка степен!
                        не е бе .. тука си е, ама е на морето
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Груйче в същност в България феновете на Реал сигурно са 100на човека, аз познавам само 1 и той замина за чужбина!
                          Заради модерния ляв, 99.99% са от Барцилона (включително моя милост) в по-голяма или по-малка степен!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                            Е, аз съм от средните Ама за това, че гербера ми е любимо цвете не си прав, просто по-ми харесва от другите цветя, особено ако е свежо и ароматно и изглежда добре! На мен пък цялата ми компания дето се сбираме сме фенове на ЦСКА-то, което прави и там споровете по темата невъзможни, но пък за сметка на това компенсираме в Английското, където имаме и от 4-те "големи" Само Сити никой още не ги е заобичал
                            Шити само да купят меси и ще видиш как половината ти компания ще им станат фенове. презумцията ми е, че всички чорбета са фенове на Барса (поне аз не знам фен на цска и реал), а барса значи меси и така

Успех на Цска довечера. На Латекса няма да го пожелавам, защото ще е хвърлено на вятъра.....
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              хе, за пръв път виждам комбинацията чорбар-топчия, че и гербер, отгоре на това. Всичките фенове на чорбата, които познавам са фенове или на Пуул (по-дъртите) или на Манчо (по-младите), но на Арсенал. Кумецът ми също е фен на чорбата и на герб (от най-болните), но е от Манчо, та поне за една тема нямаме големи спорове
                              Е, аз съм от средните Ама за това, че гербера ми е любимо цвете не си прав, просто по-ми харесва от другите цветя, особено ако е свежо и ароматно и изглежда добре! На мен пък цялата ми компания дето се сбираме сме фенове на ЦСКА-то, което прави и там споровете по темата невъзможни, но пък за сметка на това компенсираме в Английското, където имаме и от 4-те "големи" Само Сити никой още не ги е заобичал

Коментар

Днес спирам да прилагам правилото ДА НЕ ЗАЛАГАМ СРЕЩУ български отбори и пуснах:
                                Стяуа-ЦСКА 1 ДНБ
                                Литекс-Динамо 2
                                ..и още няколко мача от ЛЕ...
                                Да видим дали ще позная ?!?

ПП Според мен шансовете на ЦСКАту са да падне малко в мамалигария и да търси успех на реванша, а за Латекса очаквам две загуби с хендикап -1, -2...
                                ами аз сериозно мисля, че мача на чорбата е Х2, като по-скоро е 2 там и 2 тук. Защо мисля така - ами бекали и Гърнето са дупе и гащи (според много източници/жълти, естествено/ бекали е дал парите на чорбата, за да се разплатят преди първенството), а най-високият коеф. е за двойка, естествено. Едновремемно с това, евнтуална 2 или дори Х, ще привлече почти всикчи налични чорбаари в страната на стадиона за реванша, Гърнето ще им забие по 20 кинта за сектов Г и по 30 за другите сектори, стадионът ще е много вероятно да е пълен и ето ти парите за Лечков избити. Нова 2-ка тук и всички доволни - не знам кой ще се класира при този варинат, не се наемам да прогнозирам От друга страна, не знам доколко има напрежение в Стяуа и дали Бекали би си позволил да рискува с една загуба в Румъния, тка че Х също би бил вариант. Та на твоя мач бих игра 2 ДНБ....

Латекса не ги коментирам там ситуацията е ясна, макар че и Киев не са в оптимална форма
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X