IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сър Алекс предупреди Фърдинанд и Видич
    © Reuters
    Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отправи сериозно предупреждение към Рио Фърдинанд и Неманя Видич: „Предстои ви страхотна борба, за да си върнете титулярните места.”

Двамата пропуснаха двубоя срещу Тотнъм заради контузии, а в тяхно отсъствие отлично със задачите си се справиха Джони Еванс и новото попълнение Фил Джоунс.

Фърдинанд ще бъде на линия за мача на „червените дяволи” срещу Арсенал в неделя. Видич пък има още три седмици докато се възстанови от проблем в прасеца.

Юнайтед излезе срещу „шпорите” в понеделник с втория си най-млад състав, който сър Алекс някога е водил, като средната възраст бе 23 години и 191 дни.

32-годишният Фърдинанд и 29-годишният капитан Видич, както останалите вече установени звезди на шампионите, знаят, че имат голямо предизвикателство пред себе си, ако искат да се преборят с напористите младоци за титулярните си места.

„Рио и Неманя са наясно със способностите на младите футболисти. В това няма съмнение. Когато един от тях или и двамата отново са на линия, ще трябва да взема решение”, призна Фъргюсън, цитиран от „Sun”.

За подобно решение мениджърът на Юнайтед говори преди време и що се отнася до нападателите, като засега Димитър Бербатов губи борбата с младите за място в отбора.

Коментар

• и едно бързо за тениса и наш глигорча - не случайно му излезе прякора Григор "втория кръг" Димитров Макар че това е леко подведждащо, щото вчера стигна до 3-ия кръг, а аз позагубих малко пари от победата му във втория, защото забравих, че мина първия с почивка така че по-редно е да се пръкръсти на Григор "отстраняващият по един съперник" Димитров. Вчерашният и завчерашният мач се развиха по един и същ сценарий - първият сет се взенма от по-опитния с 1 пробив, втория стратира с пробив на по-оптиния, след това ъндърдога го размазва в остатъка от сета и тайбрек в третия, където ъндърдог-а психически не издържа и си заминава.....

Ами няма психика нашичкия, а може би и толкова си може. все пак е най-напред калсиралия си българин, но ако другата седмица на УС Опън не мине поне 2 съперника, е твърде верочтно и в топ 50 да не може да влезе, камо ли в топ 30, защото идва защита на точките му от миналата година.Все пак тактиката на мениджъра му е много правилна - игра само в турнири, в които играят тенисисти извън топ 30 и участие на големите турнири само ако са поканение с уайлд карт или имат ранкинг за тях - никави квалификации, че може рано-рано да се отпадне от тях и това са си потенциални загуби на точки. Все пак мениджъра му е добър и ако се запази с него, има шансове за инцидентно влизане в топ 30 в следващите 3 години
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
        почваш малко по малко да вдяваш

нали ти написах, че защитата се справя добре, но вече в три мача атакуващите полузащитници и нападателите ги няма на терена
        Мисля, че в момента Шчесни ви вади горещите картофи от огъня, но докога?!?

Вчера определено бе с основен принос за победата, не само заради спасената дузпа!

А относно защитата - ще я видим как ще тича да гони Руньо, Наньо, Даньо (уелбека) и Ашльока
        Last edited by man_united; 25.08.2011, 10:02.

Коментар

• хайде и аз да драсна малко за отборите на ингилизите:

1. манчо - нищо, засега седим и чакаме. определено не са по-слаби от миналата година. Проблем предполагам, че ще е Дехеа, който е супер неориентиран засега, но пък защитата и полузащитата играят със супер много хъс и реално положения пред него почти липсват, освен удари отдалеч. Прогноза - 1-2 място (вероятност за шампиони - 60%)
          2. челски - Торес им е огромният проблем на тях - хем не е в топ форма (да не кажа в никава форма), хем трябва да е титуляр, защото закотвят ли го на пейката и става страшно, а 50 милки са си 50 милки, дори и за Абрамович. Ако Торес влезе във форма, ще мажат наред, но засега са доста колебливи, а и новият тренер е супер недоказан. прогноза 1-2 място (и за манчо и за чукотките, първото място ще зависи основно от ШЛ. тя е по-важна за Челси, но ако отпаднат рано.....) (вероятност за шампиони - 33%)
          3. Шити - въпреки, че много се тръби как шити били некво качество и т.н., за мен са тотален шит ото супер мнго и супер скъпи индивидуалности (огромната част от които едно ниво над посредственоста и без нито една истинска звезда, ако изключим квазимодо), с огромна разлика в заплатите (Капитана им взема 60К, а ЪЪ и Кун - по 250К), което няма как да не избие в криза. Тренера им е супер слаб и въпреки половин милиардната селекция, нямат никави шансове за 1-то място, освен ако и Манчо, и Челси не се класират за финала в Мюнхен или пък мангалите в двата отбора (ама то в Манчо такива май няма, затова и са ми фаворити за шампиони) не се ипоконтузят за купата на африка. Прогноза 2-4 място (вероятност за шампион - 3% - все пак имат израстване, преди шампионата им давах 1%)
          4. Арсенал - ами добро или нищо - нищо. От Насерито направиха страхотна сделак - тоя дървар сигура е струва 27 милки, но как можаха да подарят сеск на барса за 29 милки, умът ми не го побира - и после ми мрънкат, че нямало пари. Ами като си подарявате футболистите, струващи по 50 милки, за 29, така ще е. Новите са смешни, дефанса - също, макар да играят като отбор и да не допускат много голове, като за Арсенал. Хубавото е, че май си намериха вратар - добър, поне на фона на останалите главочи, минали през Арсенал за поселдните 20 години. Лошото е, че вече имат смо един истински добър играч - РВП и ако Тео или някой друг не блесне, нямат шансове за нищо. прогноза - 3-5 място, но все пак, заради традициите им давам 3% шанс за шампиони
          5. Ливера - ами кралица Кени Джи стабилизира отбора, но това все още нищо не значи - може ида стигне за място в евротурнирите (евентуално ШЛ), но за титла..... Взеха не лоши нови играчи, макар и за супер много пари, но от тях само суарез е истински фудбалер, останалото е пълнеж. Все пак вече имат стил - търчане опо крилата и центрирания към главоча Керъл или нещо със Суарез. Кенито обаче е страхливец - вчера в мача с отбор от н-та дивизаия за карлинг, той игра с всички титуляри. прогноза - 3-6 място, но пак зарди традициите (макар и не в Шипъ, а от времето на динозаврите) им давам 1% шанс за титла.

Финална прогноза:
          Манчо - титла
          Чукотките - нещо в ШЛ и 2 място
          Шити - предполагам и двете купи, което ще бъде определено за супер успех, как надграждали и прочие английски бълвочи, ама те ингилизте, така или иначе са си идиоти и място в четворката. В ШЛ - осиране
          Арсенал - калъфки у дома. дано отпаднат от групите на ШЛ, за да имат шанс за ЛЕ - единственият трофей, за който имат реален шанс
          Ливера - борба за 4-ката и евнтуално Карлинг или факъп-а, ако съумеят да се сборят с шити, за които купите ще са приоритет за спасяването на сезона. Ако вземе купа и влезе в 4-ката, кени ще се бетонира.

Ами успех на залагащите и дано феновете на всеки отбор осъшествят мечтите си (надявам се да се по-скромни и да си значт мястото, щото титлата е една и вече резервирана, но пък още не е платена)
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Снощи и в нападение нещата изглеждаха малко по-добре. Жервиньо направи добър мач, а и Уолкът ще е доста полезен през сезона, стига Венгер да не разчита на него да бележи голове, защото завършващият му удар е много зле. Все пак ви трябва заместник поне на единия от Сеск и Насри, защото черните момчета в центъра не са на много високо ниво. Срещу Юнайтед - слаби, към незначителни шансове за точка.
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Очаквам след загубите днес и в неделя да уволнят Венгер - и след него да чакате още 6-7 години за някой Карлинг или ФА Куп
              в това топло време защо не идеш да се цопнеш в морето ами се чудиш каква поредна глупост да сътвориш

............................... или поне иди на лекар ----> за напеканите от слънцето лечението е безплатно в болниците

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              ПП Полки, не знам кои три мача на Арсенал си гледа ама в мача с Удинезе нямахте свястно отиграване (с изключение на гола и проявите на Шчесни).
              почваш малко по малко да вдяваш

нали ти написах, че защитата се справя добре, но вече в три мача атакуващите полузащитници и нападателите ги няма на терена

Коментар

• Очаквам след загубите днес и в неделя да уволнят Венгер - и след него да чакате още 6-7 години за някой Карлинг или ФА Куп

ПП Полки, не знам кои три мача на Арсенал си гледа ама в мача с Удинезе нямахте свястно отиграване (с изключение на гола и проявите на Шчесни). Реално трябваше да паднете 1 на 3,4 ОБАЧЕ КЪСМЕТА (който така приписвате на нашия отбор) ВИ ПОКРИ!
                Ще видим днес на какво ще разчитате!
                Last edited by man_united; 24.08.2011, 15:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Евра: Въпреки всичко, мачът с Арсенал ще е дерби за нас

Много йезуитско изказване на капитана ни. След продажбата на Насри и Сеск, контузията на Уилшир и наказанието на пингопонг въобще не знам какъв състав ще изкара Венгер на Олд Трафорд. А пък и днес им предстои гостуване на Фриули, което окончателно може да им разбие сезона след само 3 официални мача...ще видим!
                  миналата година пишеше същите глупости в първите кръгове и тази година си продължаваш същата песен

....................... голям комплекс са ти създали АРСЕНАЛ явно --- все те са ти в гъзЪ

тези глупости сам ли ги измисли или ги прочете някъде?

Ами виждам ги че нямате читави резерви - тези момчета дето играха хич не са за първия отбор - пингпонг-мингпонг, дженкинс и прочие.
                  момчетата играят за сефте в шипъ и то срещу лузърите които пръснаха над 100 млн. за трансфери , а момчетата бяха безпогрешни въпреки, че струват под 1 млн. , но ти (големия специалист) се изказваш авторитетно, че не ставали за първия отбор на АРСЕНАЛ

Според мен Венгер има още 1 седмица и трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да намести парите от трансфера на Сеск - поне един от спряганите Гари Кейхил, Ягиелка и Самба + Дефанзивен халф.
                  защитата се справя чудесно ---- в 3 мача няма допуснат гол и слабо отиграване ---- опитай се да го запомниш това

автогола беше след немаркирана засада която, ако беше отсъдена, лузърите нямаше да вкарат и гола в 90-тата минута когато с 10 човека всички се бяха втурнали напред и след контраатака суарез вкара

Ако наистина Насри остава напред нещата не изглеждат зле - отзад обаче само Вермаален и Саня(донякъде) стават!
                  нещата отпред са много взе --- нито една свястна атака в 3 мача и един гол са прекалено малко за отбора на АРСЕНАЛ

няма да продължавам да ти обяснявам повече защото знам, че не разбираш какво ти пиша

Коментар

• Евра: Въпреки всичко, мачът с Арсенал ще е дерби за нас

Патрис Евра заяви, че въпреки многото проблеми в Арсенал, двубоят между Манчестър Юнайтед и "топчиите" в неделя си остава дерби.

Както е известно, левият бек на "червените дяволи" никога не е пропускал да се заяде с "артилеристите", след като Юнайтед победи възпитаниците на Арсен Венгер на терена. В един от случаите Евра обяви, че не му е било интересно срещу "топчиите", тъй като на терена са били "мъже срещу момчета".

Сега обаче, французинът се изказа с уважение за Арсенал:

"Въпреки всичките им проблеми, този мач ще бъде дерби за нас", споделя бившият защитник на Монако.
                    Много йезуитско изказване на капитана ни. След продажбата на Насри и Сеск, контузията на Уилшир и наказанието на пингопонг въобще не знам какъв състав ще изкара Венгер на Олд Трафорд. А пък и днес им предстои гостуване на Фриули, което окончателно може да им разбие сезона след само 3 официални мача...ще видим!

Коментар

• Единият измежду Модрич и Мата по всяка вероятност и аз ще го взема

Коментар

• Първото полувреме беше доста посредствено ако трябва да бъдем честни!
                        Точно взех да се нервирам, че съра не изкара Клевърли и Уелбек, които мотаха гащи до тогава и те взеха, че направиха хубавата атака за първия гол. После втория - още по-хубава комбинация - радва ме че Андерсон е почнал да цели и вратата.

Накрая и Руньо вкара, да помогне малко, че ми е капитан във фентъзито, а пък бяхте дръпнали много до вчера

ПП: Не знам дали САФ иска да накара Бербатов да иска трансфер, обаче просто ме е яд, защото щеше да свърши повече работа от Дани Уелбек.

ПП2: Верно е че с Шити се представяме на малко по-добро ниво, но да не забравяме че Челси взе Мата, и ще вземе Модрич до 3-4 дена, така че и те не са за отписване.

ПП3: Като гледах репортажа на Барса-Наполи мисля, че с Фабрегас и Санчес каталунците са още по-добри от последните 2 сезона. За да не падаме пак на финала за ШЛ ще трябва съра да изръси торбичката с паундите и да вземе Снайдер!!!

Коментар

• Да, засега заедно с "шумните съседи" се отличават от останалите отбори, но както обичаме да казваме сезонът е дълъг и е още в началото си... всичко може да се случи до края

Коментар

• Няма как да не похваля Манчо за играта сноши - принципно не съм им фен, даже по-скоро ме дразнят, но не мога да не призная, че този отбор има невероятен дух и извънземен мениджър (за шотландското пиянде не знам дали е уникален психолог, късметлия, тактик или всичко накуп, но е факт, че рядко има грешни решения).
                            Малка съпоставка на Арсенал и манчо в последния им мач:
                            Арсенал - 3-ма нови - Флимпонг, Дженкинсън и Рамзи + Вермален, но той е по-скоро в плюс на отбора, затова не го пиша - под нови имам предвид не играли много-много миналата година
                            манчо - 6 нови - Де Хеа, Смолинг, Джоунс, Клевърли, Йънг, Уелбек
                            т.е. манчо има 2-но повече нови футболисти и макар да не смачка игрово Тотнъм , ги разби като резултат. За Арсенал - е, за Арсенал ще замълчим. Друг е въпроса и какво е качеството на новите, но за това трябват от една трсна куража да правиш скъпи покупки с идеята, че коже и да те оплюят, при несполучлив избор от една страна, от друга - да имаш достатъчно кинти, от трета - да си достатъчно голямо име, за да искат да дойдат при теб и вече от четвърта - да набележиш правилните играчи........

Ами явно името МанЮнайтед респектира и въпреки на 50% новия състав, манчо играе, ако не по-добре, то със сигурност не по-зле от миналата година и то при положение, че дефанса им ена 80% различен (само Евра игра снощи). Е, да и Манчо ще берат ядове с Дехеа - поне според мен ще пусне много евтини голове, докато се адаптира,.но целият отбор на Манчо игра нахъсано и бокс-ту-бокс, като буквално изядоха тревата - ами не е чудно, че нашата примабалерина е 4-та резерва на титулярния нападател

Коментар

• НЕКА НИ Е ЗЛЕ!

"Манчестър юнайтед" подписва спонсорски договор с DHL за 66 млн. долара
                              ДНЕВНИК.БГ

"Манчестър юнайтед" може да продаде и непродаваемото. Рекордьорът по шампионски титли в Англия стана първият клуб от Висшата лига, привлякъл спонсор за тренировъчните си екипи, съобщава. "Сънди таймс".

"Юнайтед" подписа четиригодишен договор с DHL. Компанията ще плати общо 40 млн. паунда (66 млн. долара), или по 10 млн. паунда на сезон.

Генералният спонсор на английския клуб е Aon, който плаща два пъти повече, припомня "Блумбърг". Изданието също отразява новината, основавайки се на информация от двама души, свързани със сделката. Досега обаче липсва официално потвърждение.

Твърденията за договорът между "Юнайтед" и DHL идват няколко дни след информацията, че клубът ще се опита да привлече 1 млрд. долара чрез първично публично предлагане на акции на борсата в Сингапур. Шампионът на Висшата лига ще пусне в продажба около 30% от акциите си.

Благодарение на отличните резултати през последните години, англичаните вече имат спонсорски договори за над 100 млн. паунда годишно. Очаква се следващия месец от "Юнайтед" да обявят и споразумението с малайзийската марка чипсове Mister Potato, част от продуктите на компанията Mamee Double Decker Bhd.

Коментар

• Това което по принцип ми се наби много на очите в мача с Ливърпул е мотането на топката в средата на терена от страна на Арсенал.Принципно това си е запазена марка (мотането на топката) ама предишни години ставаше пред наказателното поле на съперника а сега .... не ми се говори.
                                Сряда ще гледам реванша с Удинезе и да видим хората които са с червени картони в премиершип ( Сонг и Жервиньо) как ще се представят и има ли светлина в тунела.
                                По принцип си прав че са нужни трансфери, обаче не знам какви трябва да са футболистите които ще дойдат( и съответно и цента ще им е много голяма) , че още от първата минута да правят чудеса и да изкарат отбора от тази дупка в която е затънал.
                                Лек и успешен ден

Коментар

Working...
                                X