Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Та аз не мога да честитя победата на нУле и не понасям Българи, които превъзнасят шумадийците или маляките, пък и мамалигите и се радват на успехите им. Та ние толкова бързо забравяме, поради толерастия и патриотарски комуноиден (какъв оксиморон, а) имтернационализъм или по модерному глобализъм кой е основния ни враг на Балканите. И това уважаеми Черкезов и особено ти, коки (за теб съм учуден, обикновено знаеш много), не са манафите от югоизточната граница, а маляките и особено шумадийците от запад. Никога не го забравяйте - няма как да обичаш България и да обичаш шумадийските свинари - това е все едно да обичаш майка си и изнасилвача й!!!!!
Колкото до победата - абсолютно резонен, полунареден мач. Аз изкараха кинтте, които вчера загубих заради "любимите" тотатджии барса, които явно в тази нулева година са решил да си оправят бюджета с тоторезултати. Който чул прознозата ми и я отиграл - доволно, който е отиграл другата ми прогноза (за Ливера) - да не се сърди, че Кауня прецака тотото, него Господ го е наказал и той го знае всеки ден, след като се погледне в огледалото...... А изказванията след мача са красноречиви - и Кралицата, и Стивито бяха наясно, че не трябваше да продължат според сценария, ама какво да се прави - шит хепънс, както казала майката на Кауня след като го родила

Коментар