IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Джокович е Българин!
    въпреки че подкрепям тезата на Бай Ганьо, ама оригиналния, а не ментето начело на Левски, който минавайки рез Сърбия изрича крилатата фраза: Абе и вие сте българи, ама се сърбеете, а и имайки предвид факта, че Белград е бил повече години български, отколкото шумадийски, няма как да те подкрепя в това изказване - нУле си е абсолютно шумадийско копеленце - виж му само наглотоповедение и ще разбереш. Ей с тая наглост ни отнеха Македония, а българите в Нишко, Вранско, Лесковецко, Тимошко и т.н. бяха превърнати в "прави срби". Да не говорим, че покрай Белград още има села, в които родният език е запазен!!!! А да не говорим пък за една местност край Истанбул наречена Белград, която е наименована така по населените там българи от белградските околии, които турците изселват там, за да има кой да работи, че сърбеж и майсторлък са 2 коренно противоположни понятия. да не отватям реч и как на унгарски (а те отлично знаят от кой са взели Белград, пък и те са го владели повече от сърбежите) се нарича Белград, а именно "Бълграската крепост" и т.н. и т.н.

Та аз не мога да честитя победата на нУле и не понасям Българи, които превъзнасят шумадийците или маляките, пък и мамалигите и се радват на успехите им. Та ние толкова бързо забравяме, поради толерастия и патриотарски комуноиден (какъв оксиморон, а) имтернационализъм или по модерному глобализъм кой е основния ни враг на Балканите. И това уважаеми Черкезов и особено ти, коки (за теб съм учуден, обикновено знаеш много), не са манафите от югоизточната граница, а маляките и особено шумадийците от запад. Никога не го забравяйте - няма как да обичаш България и да обичаш шумадийските свинари - това е все едно да обичаш майка си и изнасилвача й!!!!!

Колкото до победата - абсолютно резонен, полунареден мач. Аз изкараха кинтте, които вчера загубих заради "любимите" тотатджии барса, които явно в тази нулева година са решил да си оправят бюджета с тоторезултати. Който чул прознозата ми и я отиграл - доволно, който е отиграл другата ми прогноза (за Ливера) - да не се сърди, че Кауня прецака тотото, него Господ го е наказал и той го знае всеки ден, след като се погледне в огледалото...... А изказванията след мача са красноречиви - и Кралицата, и Стивито бяха наясно, че не трябваше да продължат според сценария, ама какво да се прави - шит хепънс, както казала майката на Кауня след като го родила
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Джокович е Българин!
      Още утре Бойко да му даден един Орден ,,Стара планина''послучай победата
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Джокович е Българин!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• След доста продължителен мач 5:50 любимецът ми Новак Джокович би Надал и е новият стар шампион на откритото първенство на Австралия!!!!!Да му е честита победата!!!!Това бе най -дългият мач в историята на Австралия Оупън.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Абе леко се издразних от "опълчение" и "тотално надиграване" и затова реагирах. По-хубави неща показахте на терена ама резултата е 2:1.
            Разбира се че е така, за това спор няма!
            Като писах за опълчението визирах онези моменти, в които играехте с 9 човека пред наказателното си поле и Керъл в центъра на терена.
            Това че ние не вкарахме още голове или поне не устискахме 1-1 си е наш проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
              Разбира се, че сме гледали различни мачове. Само че и Стиви Джи е гледал този, който съм гледал аз:
              Абе леко се издразних от "опълчение" и "тотално надиграване" и затова реагирах. По-хубави неща показахте на терена ама резултата е 2:1.
              Life won't wait for you.

Коментар

Явно четеш както ти отърва.Първо късмет споменах във връзка с Чичарито.А той си го има толкова колкото и талант.Много. Второ за тотално надиграване и опълчение от наша страна .... явно пак си гледал друг мач. Припомни си и мача за Шипа.Играхте с 9 дефанзивни играчи В моментите в които си повярвахте че можете да ни биете /към има няма 30% от времето/ играхте по-добър и по-хубав футбол.
                P.S.Най много се радвам за лицемерната черна путка Евра.
                Разбира се, че сме гледали различни мачове. Само че и Стиви Джи е гледал този, който съм гледал аз:

Джерард: Не заслужавахме успеха срещу Юнайтед
                новспорт

Емблематичният капитан на Ливърпул – Стивън Джерард, остана изключително щастлив от победата с 2:1 над тима на Манчестър Юнайтед, която класира мърсисайдци за осминафинал в турнира за Купата на Англия.

„Не заслужавахме да победим с оглед на притежанието на топката и може би с оглед на цялостната игра“, сподели чистосърдечно Джерард.

„Трябва да поздравим Манчестър Юнайтед, те контролираха големи периоди от мача днес. Но най-важното нещо бе резултатът и ние го взехме в края.“

„Имахме наистина труден мач през седмицата, така че трябва да отдадете заслуженото на усилията и старанието, което дадохме днес.“

Джерард похвали и играта на често критикувания Анди Керъл: „Той е добър играч и е много важен за Ливърпул. Ако не беше Анди днес, може би утре нямаше да участваме в жребия. Играем със силните страни на Анди Керъл. Той може да създаде много проблеми на всеки отбор. Дирк вкара победния гол днес, а Даниел Агер първия, но Анди Керъл имаше огромен принос.“

31-годишният халф похвали и привържениците на Ливърпул, които също са помогнали за спечелването на мача. „Мисля, че феновете на Ливърпул бяха страхотни днес, както бяха и през седмицата. Те никога не ни оставят. Това бе голям мач и те изиграха роля днес, те ни бутаха напред. Мисля, че осъзнаваха, че сме много изморени от мача през седмицата, но продължиха да ни тласкат напред.“

Коментар

Точно с това не бих се съгласил! Състава си беше супер с ЕДНО ГОЛЯМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ - ДЕ ХЕЯ! Очевидно че с главочи като Каръл, Агер, Шкъртел, и Карагър нямаше как да получим гол освен от статично положение или от някой случаен далечен шут. Точно за центрирания не става Де Хея! Иначе си ви надиграхме тотално, но вие устискахте ОПЪЛЧЕНИЕТО! До 80тата минута нямахте голово положение освен един фаул на Джерард. Въпроса е защо се върнахме накрая да чакаме края без да сме си осигурили поне аванс?!? Нямам обяснение за това!

ПП А след такава игра след като успявате да победите не виждам въобще как може да споменаваш думата "КЪСМЕТ"!!!
                  Явно четеш както ти отърва.Първо късмет споменах във връзка с Чичарито.А той си го има толкова колкото и талант.Много. Второ за тотално надиграване и опълчение от наша страна .... явно пак си гледал друг мач. Припомни си и мача за Шипа.Играхте с 9 дефанзивни играчи В моментите в които си повярвахте че можете да ни биете /към има няма 30% от времето/ играхте по-добър и по-хубав футбол.
                  P.S.Най много се радвам за лицемерната черна п...а Евра.
                  Last edited by aleks262; 29.01.2012, 11:35.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Втори мач поред на "Анфийлд" вашия човек бърка тотално състава и тактиката.Първия път го спаси късмета и таланта на Чичарито.Сега обаче не стана.
                    Точно с това не бих се съгласил! Състава си беше супер с ЕДНО ГОЛЯМО ИЗКЛЮЧЕНИЕ - ДЕ ХЕЯ! Очевидно че с главочи като Каръл, Агер, Шкъртел, и Карагър нямаше как да получим гол освен от статично положение или от някой случаен далечен шут. Точно за центрирания не става Де Хея! Иначе си ви надиграхме тотално, но вие устискахте ОПЪЛЧЕНИЕТО! До 80тата минута нямахте голово положение освен един фаул на Джерард. Въпроса е защо се върнахме накрая да чакаме края без да сме си осигурили поне аванс?!? Нямам обяснение за това!

ПП А след такава игра след като успявате да победите не виждам въобще как може да споменаваш думата "КЪСМЕТ"!!!

Коментар

Поредното доказателство, че футбола е игра без логика!
                      Разбира се Сър Алекс си е виновен, че отбора му загуби!
                      Срещу отбор съставен от главочи да пуснеш Де Хея, си е самоубийство! И последните 10 минути да се прибереш и да ги оставиш да си повярват - изцяло твоя грешка!

ПП Да не говорим за безсмислената смяна на Гигс с Бербатов, която трябваше да стане заедно с тази на Скоулс!
                      Втори мач поред на "Анфийлд" вашия човек бърка тотално състава и тактиката.Първия път го спаси късмета и таланта на Чичарито.Сега обаче не стана.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                        Ми горе-долу си е казал верните неща.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Сър Алекс Фъргюсън: Аз съм феномен. Определено поомекнах, няма съмнение в това.

поомекнал е като дъвката дето дъвче вече 25 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            хм, Кауня обърка схемата, дейш и фрийка му, дейш. Омота ми залозите, но здраве да е - Ливера няма да вземат ФА.
                            през седмицата стеф-чо (стив-джи) нали каза: "по-добре карлинг къп от колкото в топ 4"

Коментар

хм, Кауня обърка схемата, дейш и фрийка му, дейш. Омота ми залозите, но здраве да е - Ливера няма да вземат ФА.
                              Поредното доказателство, че футбола е игра без логика!
                              Разбира се Сър Алекс си е виновен, че отбора му загуби!
                              Срещу отбор съставен от главочи да пуснеш Де Хея, си е самоубийство! И последните 10 минути да се прибереш и да ги оставиш да си повярват - изцяло твоя грешка!

ПП Да не говорим за безсмислената смяна на Гигс с Бербатов, която трябваше да стане заедно с тази на Скоулс!

Коментар

Е, в едно си прав - здраве да е
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X