IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    e, тук се оля шоПландците са една от най-фуДболните нации в света, едно на ръка, а от друга - поляците са в пъти по-нископлатени от онези, дето ги правят в гъз или от кеъвосмешение с Уфсите
    Селтик са институция, легия са смешки, а никой не му дреме за смешки. Миналата година и Апоел ТА имаха същия казус, като играха с Бирои, и Дебърцините, като играха с латекса, ама си минаха само с глобички, щото нашите са смешки, а онези - не са. Абе свобода, равенство, братство, ама някои винаги са по-равни (ти дръж тея мангали и ги интегрирай, че аз не ща, ама не ги бийте, а ние можем и т.н., и т.н.), а и 100 тояги са малко на чужд гръб
    Икономически нещо не ми се вързва!
    Поляците ще изхарчат много повече пари от шотландците известни с невероятната си щедрост, съперничеща си само с еврейската !!!
    Ще изпият много повече водка и ще обиколят повече свят.
    Миналата есен, като бях на финалите на европейското по волейбол (нищо че в Полша това е спорт номер 1) от 10 000 човека на стадиона (да, правилно) може би 8 500 бяха поляци, докарали си собствен талисман, собствен ди джей и все едно си бяха в хола. Водката в цял Копенхаген свърши изведнъж, а там си е цифра сериозна. Така че не ми е ясна идеята
    Да си говорим за традиции, успехи и други подобни с теб специално ми е много странно.
    Икономически и финансово е необосновано !!!
    Айретен,че най-вероятно щяха да ги отнесат почти навсякъде (е не чак като левски) и щяха да спестят още пари от уефа-та
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
      Къв им е келепира от Селтик ??
      От Легия щеше да има повече приходи. Поляците са в пъти по-футболна страна от шотландците.
      e, тук се оля шоПландците са една от най-фуДболните нации в света, едно на ръка, а от друга - поляците са в пъти по-нископлатени от онези, дето ги правят в гъз или от кеъвосмешение с Уфсите
      Селтик са институция, легия са смешки, а никой не му дреме за смешки. Миналата година и Апоел ТА имаха същия казус, като играха с Бирои, и Дебърцините, като играха с латекса, ама си минаха само с глобички, щото нашите са смешки, а онези - не са. Абе свобода, равенство, братство, ама някои винаги са по-равни (ти дръж тея мангали и ги интегрирай, че аз не ща, ама не ги бийте, а ние можем и т.н., и т.н.), а и 100 тояги са малко на чужд гръб
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
        Дали и те така мислят?
        Явно не!
        Просто не ми е ясно на какво разчитат от там
        Only God Can Judge me...

Коментар

От Легия щеше да има повече приходи. Поляците са в пъти по-футболна страна от шотландците.
          Дали и те така мислят?

Коментар

• Първоначално изпратено от ksarax Разгледай мнение
            По принцип си прав, но за същото нещо миналата или по миналата година Дебрецен ги наказаха с глоба 15К.
            Така, че въпроса е УЕФА (тези божи и чисти чеда) кой искат да избутат напред.
            Only God Can Judge me...

Коментар

Няма такова малоумие като на Легия !!!
              При положение,че първия мач си бил с 4:1и водиш във втория с 2:0 - 3 минути преди края вземи пусни нередовен играч
              За къв *уй ти е въобще да правиш смени ???
              Тото ???????????????
              Така и Гонзо даже няма да се изложи
              По принцип си прав, но за същото нещо миналата или по миналата година Дебрецен ги наказаха с глоба 15К.
              Така, че въпроса е УЕФА (тези божи и чисти чеда) кой искат да избутат напред.

Коментар

• Няма такова малоумие като на Легия !!!
                При положение,че първия мач си бил с 4:1и водиш във втория с 2:0 - 3 минути преди края вземи пусни нередовен играч
                За къв *уй ти е въобще да правиш смени ???
                Тото ???????????????
                Така и Гонзо даже няма да се изложи
                Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                  Нема да е лошо да се оттепат на Бате Борисов. Имам предвид футболния отбор...
                  Стоя букурещи
                  Сега ще е интересно какво ще правят чорбетата - дали ще го играят пак глуха гугутка и след като са плюли гувядата за мача Лудоглавец-Лацио, сега те ще имат "моралното" основание да подкрепят мамалигите, щото Хармейците трябвалод а се подкрепят или ще се преоблекат като "молещият се и на турския господ" Дудучето, който се оказа пръв фен на лудоглавците в белград
                  Успех на нашите срещу мамалигите, ще ги подкрепя пред таливизоря
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

...
                    Успех - гришо и Кубрат са единствените ни значими спортисти към момента, никой друг дори не се доближава до тяхното ниво и един от тях трябва да е спортист на годината.
                    Не съм фен на тениса и не га следя, но на Григорча, може да му се каже само едно голямо БРАВО...
                    Ако Кубрат успее да нашока тиквата на хохола, за мен той трябва да взема "спортиста"
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Нема да е лошо да се оттепат на Бате Борисов. Имам предвид футболния отбор...
                      И това ще мине ...

Коментар

• Официално: Лудогорец сред непоставените отбори в жребия за плейофите на Шампионската лига
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          ша го е'!
                          Онзи ден го играх да не бие с повече от 4.5 гейма а той би с 5! Дейш'
                          абе много си стабилизира играта и най-вече психически вече е доста напред с материала, така че дори и в мачовете, като на този турнир, пак е на много високо ниво. и това, като отчетем факта, че не е играл от уимбълдън, а освен него, другите, които са в топ 8 са:
                          - Джуката - отпадна
                          - Педал - поредната "контузия", за да изчисти зобта
                          - Педерер - досега игра само с балъци,но продължава
                          - Бъбринка - отпадна
                          - Бердих - отпадна
                          - Рапонич - игра и в предишни турнири, след уимбълдън
                          - ферер - същото като рапона

Иначе казано, от играчите в топ 8 единственото нашият и педерер са почивали досега след уимбълдън и все още са в турнира, а това определенов ече говори за класа!!! Довечера също ще е много трудно, но в атп 1000 лесно няма Успех - гришо и Кубрат са единствените ни значими спортисти към момента, никой друг дори не се доближава до тяхното ниво и един от тях трябва да е спортист на годината.

Коментар

Гришо е големааааа планинааааа Ей, откакто се върна към българските си корени, страшен прогрес има
                            ша го е'!
                            Онзи ден го играх да не бие с повече от 4.5 гейма а той би с 5! Дейш'

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                              Баскетбол ли ще играете!!!
                              Ако е добър поне на половината на баскетболиста отнасяме конкуренцията в БГ на разлика
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                                дано и добре да продължат-пожелавам и го искрено и от сърце
                                ще им се падне легия и са до там

Коментар

Working...
                                X