IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• нищо от това, просто да казваме на нещата с истинските им имена, а не на мангалите да викаме афроамериканци, щото негър било обидно.
    И ти нали беше в Дойчланд - тама като сте толкова оупън майндид, я се пробвай да си поговорите така, строго научно с някой за Хитлер,а? Ще можеш ли, нали е демокрация? А да те питам ли дали може пак така, строго научно, да обсъдите с някой в Дойчланд размерите на т. нар. Холокост и да се усъмните в бройката от 6 милиона избити евреи, а? Строго научно само - или ще ви вкарат директно в затвора, щото е демокрация...

Най мразя държаве, дето още си живеят реално в комунизма с цензурата си, да ми се правят на ощество без проблеми.
    Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
    e то и суарез е мангла от латинска америка и 70% от балгарите са 4ерни ама кво оттова
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• e то и суарез е мангла от латинска америка и 70% от балгарите са 4ерни ама кво оттова

Коментар

• прав си, ама суарез трябва да се научи че като си отишъл на гости да вземаш едни милиони трябва да спазваш едни правила в замяна. а англичаните са малко болни на тема расизъм...

п.п. хвала на кинг Анри!

Коментар

• аз пък не виждам какъв беше проблема вчера - Евра си е мангал, оригинален мангал и не виждам защо следва да се обижда. И аз да бях на мястото на Суарез, и аз нямаше да му подам ръка - все пак го наказаха,очно заради курвенското поведение на Евра и истеризациято около случката. Нашият народ го е казал - тарикат мъж не писка, така че не виждам къв му е проблемът на френския мангал.
          А какво да кажеш за реакцията на наркомана рио, които също не пожела да се ръкува със суарез - значи единият реагира с протест за обидата, че му налагат наказание за това, че е изрекъл истина и това е проблем, а другият реагира с протест, защото се е почувставал обиден, затова, че са "обидили" негов познат и това е прекрасно - двоен стандарт?!?!?!? Какво ли става в съблекалнята между рио и евра, че първият да е толкова засегнат от "обидата" нанесена на втория - That is the question?
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Днес медиите в Англия просто е**ха майката на Суарез, Далглиш и Ливърпул. Голяма излагация вчера с ръкостискането на между Евра и Суарез....

Last edited by Beti; 12.02.2012, 17:22.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              Фъргюсън: Суарес е срам за Ливърпул и трябва никога повече да не играе за тях

Поредната изключителна наглост от страна на Фъргюсън, който си е позволил да дава оценки за морала на Суарез при положение, че има в отбора си:

- Рууни, който ходи по к***и, докато жена му е бременна;
              - Гигс, който разби семейството на брат си, след като спа с жена му;
              - Евънс - арестуван по обвинения в изнасилване;

Еххх, старост нерадост, Фърги
              Рио, наказан за допинг тест
              Плачльото Евра също бе сниман в хотел с чужда жена

Коментар

• Фъргюсън: Суарес е срам за Ливърпул и трябва никога повече да не играе за тях

Поредната изключителна наглост от страна на Фъргюсън, който си е позволил да дава оценки за морала на Суарез при положение, че има в отбора си:

- Рууни, който ходи по к***и, докато жена му е бременна;
                - Гигс, който разби семейството на брат си, след като спа с жена му;
                - Евънс - арестуван по обвинения в изнасилване;

Еххх, старост нерадост, Фърги
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Айде не и тук бе Полкич. Разбирам, че живееш на село, разбирам че живота ти е безумно скучен през зимата, но моля те престани да се заяждаш с хората. Супер тъпо е разбери го. Дръж се като възрастен баси.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                    Как ти хрумна това "загубеняци" ве!? Аз знам, че ни наричаха "Непобедимите" и "Отборът играещ най-атрактивен футбол", пък и да ти припомня ли последният ни мач с Блякбърн - вкарахме им точно толкова колкото и вие преди година А за жалка картинка спокойно мога да определя вашето очевадно подпиране от ФА, мениджъри и съдии, ама толкова очевадно и постоянно, че чак вече не прави впечатление... Винаги сте имали 12-ти играч, преди беше Райли, сега е Уеб, после ще е някой друг...докато на власт е Съра, реалностите в Премиър лигата ще са такива, нещастници!!!
                    не му обръщай внимание на манафа на форума -> явно търси ташаци да пипа

както знаеш манафите се поддържат навсякъде -> половината дъртаци във ФА са гейове и затова назначиха райли за шеф на съдиите, а друг манаф достойно го замества като надува бузи -> хауър дуеб

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                      Как ти хрумна това "загубеняци" ве!? Аз знам, че ни наричаха "Непобедимите" и "Отборът играещ най-атрактивен футбол", пък и да ти припомня ли последният ни мач с Блякбърн - вкарахме им точно толкова колкото и вие преди година А за жалка картинка спокойно мога да определя вашето очевадно подпиране от ФА, мениджъри и съдии, ама толкова очевадно и постоянно, че чак вече не прави впечатление... Винаги сте имали 12-ти играч, преди беше Райли, сега е Уеб, после ще е някой друг...докато на власт е Съра, реалностите в Премиър лигата ще са такива, нещастници!!!
                      Някога си е за някога - радвайте се, пейте песни и си спомняйте с умиление!

А за загубеняците ми хрумна точно навреме, защото сега Ливърпул като спечели Карлинг къп някой трябва да вземе прякора!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Анри не иска да остава в Арсенал

Даже и голмайстора им за всички времена вижда жалката картинка, в която са се превърнали загубеняците и иска да се махне по-бързо...защо ли не се учудвам?!?

Коментар

• Анри не иска да остава в Арсенал

Даже и голмайстора им за всички времена вижда жалката картинка, в която са се превърнали загубеняците и иска да се махне по-бързо...защо ли не се учудвам?!?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              За мача Челси - Юнайтед, говорите за 2те дузпи, ама защо никой не говори за положението, в което Кейхил свали Уелбек на земята - по-чиста дузпа и от двете свирени (предполагам, защото не съм гледал първата).
                              Коментарът на самия играч е че е имал късмет, че не е бил изгонен така че явно си знае, че не му е чиста работата. Отделен въпрос е защо при втората дузпа Уеб не вдигна втори жълт картон на Иванович?!?
                              Пък нека не забравяме че до 50тата минута (при резултат 3-0) Челси имаше 2 голови положения!!! Резултатът си е напълно нормален и пак ще кажа, че ме е яд че точно сега не ги бихме!
                              Иначе съм съгласен с Груйчо, че работата си отива към титла на Шити, която ще вземат след някой измъчен Х на Етихат...и победи на двата отбора до края! Така и арабелите ще са си оправдали милиарда изхарчен за трансфери и Сър Алекс ще може да гледа бодро и да казва "Играли сме добро, али сме немали шансу"
                              Като фен на МЮ, не мога да се съглася с теб в часта дузпа срещу Уелбек. В първия момент и аз реших, че е дузпа, дори и след първото повторение, което бе от странична камера. Но от второта повторение, ясно се видя, че Кейхил игра първо с топката - т.е за мен дузпа нямаше и май беше единственото правилно отсъждане на Уеб по отношение на дузпи Моето скромно мниние,е че трябва да запалим свещ за здравето на УЕб

Коментар

• не знам това дали не е за "Бисери и вицове" но си е реална новина:

Българският телеком Globul ще подпише спонсорски договор с английския футболен гранд "Манчестър Юнайтед".

Параметрите на контракта засега не са известни, но най-вероятно звездите на "Манчестър Юнайтед" ще участват в рекламни клипове на телекомуникационния ни оператор. Освен това логото на българската компания ще бъде сложено на фланелките на тима.

Договорът трябва да бъде подписан днес в присъствието на мениджъра на действащия английски футболен шампион сър Алекс Фъргюсън.

С новия контракт Globul се нарежда до световноизвестни имена, които спонсорират "Манчестър Юнайтед" – Nike, AON, DHL, Audi, Smirnoff, Epson, Thomas Cook и други.

http://econ.bg/_l.a_i.375832.html

Коментар

Working...
                                X