IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно е и друго - всички "капацитети" знаеха, че Мойс не е удачен избор за мангалчестър, само те не знаеха, ама си го назначиха. Всички знаеха, че пепи гуардиолов е въздух под налягане, само в байрен не знаеха, всички знаят, че с арсен топчиите ще видят титла на куково лято, само в арсенал не го осъзнават и т.н. и т.н.ю

Та въпросът ми е - шефовете на тези отбори са топ идиоти или пак стигаме до фундаменталния въпрос (особено силен при мангалчестър, на които им се изстреляха акциите, след като напусна мойс, ей-така, уж от нищото или при арсето, дето е ясно, че основната дейност на главният им акционер, хамериканското реднекче е печалба и нищо друго - титли, купи, това не са нещо, които вълнуват "истинските" фенове, важното е отбпрът да играе "правилно") - За пари ли, а, за много лииииии
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Ей това как чакам да се случи....че съм сложил 4-5 евро на това "събитие"...дейш'
      Следващия Анди Керъл, Стюърт Даунинг и прочие...
      Only God Can Judge me...

Коментар

Ей това как чакам да се случи....че съм сложил 4-5 евро на това "събитие"...дейш'
        мда, Ливера тръгна по добре утъпкания път на Тотенхамските евреи - продадох играч, който "струва" колкото половин отбор - буквално и преносно за 75 милки паунда и накупупиха половин отбор каруцари, смятайки, че ще запълнят празнината... Е, няма как да стане - то е като да си имал някаква уникална жена, която по една или друга прична да си загубил, и да си мислиш, че като го туриш на 10 кОрви и ще е същото. Ми не е
        Жалко, симпатичен отбор са, но гъз глава затрива - не го подкрепиха и момчето си отиде

П.С. До сега са купили играчи за 85 милиона паунда - и всички до един са дървета и потенциални резерви
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ливърпул плаща 19 млн. паунда за Вилфред Бони

Коментар

Имах такъв пресантимон....
            И това ще мине ...

Коментар

• http://www.novsport.com/news1129871_1004.html

почнахме ви!

Коментар

Да казвам ли сега на къде пък и пловдивските отбори са тръгнали...
                я, кажи да те чуем, че ми стана интересно?
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  И това го казва фен на разпадналия се Спартак Варна В Левски няма време за поправяне, няма време за тренерски грешки - ние да не сме Арсенал, я
                  Моля моля!
                  Тук сме финансов форум!
                  Отборът не е разпаднал се, а фалирал!
                  Нашият "чичко паричко" просто няма парички!
                  Да казвам ли Нефтохимик сега къде са, пък и пловдивските отбори на къде са тръгнали...
                  Да не кажем че и ЦСКАту трябваше да е там ама те я поддържат на системи

Коментар

Що да е огромно бе?
                    За сто-годишния-юбилей беше огромно, да вземете нещо я титла, я купа...а вий - цървул!
                    Сега имате 100 години да се поправите! План 2024 ако не подейства, 2114 поне ще подейства...
                    И това го казва фен на разпадналия се Спартак Варна В Левски няма време за поправяне, няма време за тренерски грешки - ние да не сме Арсенал, я

Коментар

ами, има и такива моменти - не знам доколко е добър испанеца, не че му дадохме много шансове, де, но да те бие безкрайното недоразумение като тренер, с тактика от средата на 80-те, тройча (вече петорчо, макар реално да е четворче, че имаше и два мача за купата), не е особено добър атестат. Факт е, че и в трите мача играхме срещу отбори, които излязоха като аутсайдери срещу нас (не се смейте), с ясната идея да не получат гол, а не да вкарат - при селянчето от плоски товасе открои най-ясно, а срещу такива ботушари се играе най-трудно, така че съм със смесени чувства за освобождаването му. И все пак не може да се очакват чудеса за няколко мача, но напрежението на Герена е огромно, макар и създавано от едва 2-3к човека по трибуните, ала и не видяхме дори и наченки на "правилен" футбол, а само кюскане и ритане - това и наш гонзо си го може, пък и пари няма да иска, а в тази криза, като нема пАре, барем дупе се сака
                      Що да е огромно бе?
                      За сто-годишния-юбилей беше огромно, да вземете нещо я титла, я купа...а вий - цървул!
                      Сега имате 100 години да се поправите! План 2024 ако не подейства, 2114 поне ще подейства...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                        Ей Богу, още един счупен рекорд:

Пепе Мурсия вече не е треньор на Левски. Новината бе съобщена в официалната
                        страница на "сините".

.....
                        ами, има и такива моменти - не знам доколко е добър испанеца, не че му дадохме много шансове, де, но да те бие безкрайното недоразумение като тренер, с тактика от средата на 80-те, тройча (вече петорчо, макар реално да е четворче, че имаше и два мача за купата), не е особено добър атестат. Факт е, че и в трите мача играхме срещу отбори, които излязоха като аутсайдери срещу нас (не се смейте), с ясната идея да не получат гол, а не да вкарат - при селянчето от плоски товасе открои най-ясно, а срещу такива ботушари се играе най-трудно, така че съм със смесени чувства за освобождаването му. И все пак не може да се очакват чудеса за няколко мача, но напрежението на Герена е огромно, макар и създавано от едва 2-3к човека по трибуните, ала и не видяхме дори и наченки на "правилен" футбол, а само кюскане и ритане - това и наш гонзо си го може, пък и пари няма да иска, а в тази криза, като нема пАре, барем дупе се сака

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Според мен там ентусиастите ще са не повече от 6-7 човека + наистина тази година нямам ентусиазъм да играя кой знае колко сериозно.. Освен в нашата си лига, де
                          ти си знаеш, аз ще се включа, ако ме поканят, стига Колеца да не го е срам. Много

Коментар

• СЪБЛИЧАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ей Богу, още един счупен рекорд:

Пепе Мурсия вече не е треньор на Левски. Новината бе съобщена в официалната
                            страница на "сините".

По-късно днес спортният директор Георги Иванов-Гонзо ще даде пресконференция, на която ще обяви кой ще води отбора.

Много е вероятно именно Гонзо да тренира "сините", докато бъде
                            намерен постоянен наставник. Иванов вече на два пъти бе треньор на Левски, но се
                            проваляше в това си начинание.

Пепе Мурсия пък официално счупи антирекорд на Вили Вуцов, като се задържа начело на "сините" едва три мача, в които записа победа (1:0 над Локо София), равенство (1:1 с Локо Пловдив) и загуба (0:2 от ЦСКА). Досегашното "постижение" на Вуцов бе от четири мача.
                            През последните дни пък се заговори, че Едуард Ераносян и Димитър Димитров може да акостират на "Герена", но по всичко личи, че Гонзо за трети път ще поеме "сините".

Прочети още на: http://www.dnes.bg/sport/2014/08/04/...mursiia.234546

Long live Gonzo !!!
                            Only God Can Judge me...

Коментар

е, как без теб в другата лига Тъкмо се научиха да ги бием - топ 3 все наши хора и ти да се откажеш, не мой така
                              Според мен там ентусиастите ще са не повече от 6-7 човека + наистина тази година нямам ентусиазъм да играя кой знае колко сериозно.. Освен в нашата си лига, де

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Не съм го чувал от месец, явно и той се разработи... В другата лига аз няма да участвам... Нямам много време тая година.
                                е, как без теб в другата лига Тъкмо се научиха да ги бием - топ 3 все наши хора и ти да се откажеш, не мой така

Коментар

Working...
                                X