баш + победи с повече от един гол на Лудогорец, Барса, Шити и Латекса - изяде ми много солидна пеяалба, ама този ден ми е доста крив, откъм бетинги
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами да му го...... на шибания персиец, който ми прецака тотото.Както и на шибания Арсен Люпен - как не ги беше срам да лъжат така нагло за контуията му
Пожелавам на Арсенал да завършат след смешниците от мръснисайд в първенството - няма толкова измислен отбор като лузърпуул и след 20 години, пак ще драпат за топ 4 и до там. Да изпадат в долнит дивизии и да си правят дербита с другия умрял гранд Нотингам.....
П.С. А на Манчини -
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеДано борда и Венгер гледат мача с Ливърпул!Няма да е по никакъв начин оправдано да се разделим с Човека, около който се крепи Арсенал в момента!
въпреки всички голове на ван Перси през последната календарна година продължавам да смятам , че колкото и да е полезен толкова е и вреден за отбора ......................... по скоро ван Перси е повече полезен за себе си отколкото за отбора - всичко се върти около него и когато "няма ден" отбора "го няма", отделно, че контузиите му са дълги и всеки сезон с изключение на този (да чукна на дърво)
================
днес пак нямаше дузпа за лузърите - топката излизаше в аут, уругваеца търсеше контакт с Счешси а не гонеше топката и т.н.
както не веднъж съм писал/казвал ................... всичко се връща
челски пада, лузърите бихме, остава пришпорените да паднат и джордитата да извъртят един равен........... и кръга ще се нареди
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
ами да му го...... на шибания персиец, който ми прецака тотото.Както и на шибания Арсен Люпен - как не ги беше срам да лъжат така нагло за контуията му
Пожелавам на Арсенал да завършат след смешниците от мръснисайд в първенството - няма толкова измислен отбор като лузърпуул и след 20 години, пак ще драпат за топ 4 и до там. Да изпадат в долнит дивизии и да си правят дербита с другия умрял гранд Нотингам.....
П.С. А на Манчини -Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
всеки има право на мнение, накрая борда и ВЕНГЕР решават какво и защо
....................... но ако на ван Перси му предложат 150 хил.лири на седмица останалите футболисти ще скокнат да искат и те по-големи заплати
виж рунтавия мафан от както му увеличиха заплатата на 250 хил.лири на седмица и спря да играе така както предиНяма да е по никакъв начин оправдано да се разделим с Човека, около който се крепи Арсенал в момента!
И дано най-после тия поляци отзад, почнат да се разбират по между си...
Go Gunners!
П.П.Отдавна разбрах, че сме си намерили вратар... и качествени странични греди!
Пет пъти го преправям тоя пост, но тоя ще е последния - ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ!!!Last edited by kev; 03.03.2012, 16:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеВчера националният ни отбор ме изненада приятно с играта си срещу унгарците. Вярно, че те не са нищо особено, но при Матеус паднахме от абсолютно всеки, който ни срещнаИмаше идеи в атака, липсваха фрапантните грешки в защита и новата ни халфова линия разиграваше доста прилично топката. Ивелин Попов и Тонев пропуснаха 3 чисти положения сами срещу вратаря - едно да бяха вкарали щяхме да бием, защото унгарците почти не стигнаха до вратата ни през второто полувреме. Дано не се окаже добре познатия ни еднократен ефект от смяна на треньора
P.S. Честита Баба Марта на всички! Бъдете живи и здрави
И аз бях доста приятно изненадан! Единственото, което ме издразни бе че така и не се справиха с изкуствените засади на унгарците и ги хванаха сигурно 20 пъти (по едно време изкараха статистика 1-12 засади, а това не беше в края на мача).
Все пак нашите футболисти не се мъчиха при изнасяне на топката, както в последните мачове, особено срещу отбори които ги пресират!
Коментар
-
Вчера националният ни отбор ме изненада приятно с играта си срещу унгарците. Вярно, че те не са нищо особено, но при Матеус паднахме от абсолютно всеки, който ни срещнаИмаше идеи в атака, липсваха фрапантните грешки в защита и новата ни халфова линия разиграваше доста прилично топката. Ивелин Попов и Тонев пропуснаха 3 чисти положения сами срещу вратаря - едно да бяха вкарали щяхме да бием, защото унгарците почти не стигнаха до вратата ни през второто полувреме. Дано не се окаже добре познатия ни еднократен ефект от смяна на треньора
P.S. Честита Баба Марта на всички! Бъдете живи и здрави"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеИли с 1:2, но пак с мъка и голям късмет в края на мача
онзи ден пак с клизма в 92 мин. биха , но те са свикнали да съдията да не свири край на мача до като не вкарат гол
остави майтапа, но онзи ден двамата им голмайтори на мафаните бяха на обща възраст 75 год..................... сколс 37 и гигс 38
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеИначе за Робин според мен не си прав и бих ти опонирал!
....................... но ако на ван Перси му предложат 150 хил.лири на седмица останалите футболисти ще скокнат да искат и те по-големи заплати
виж рунтавия мафан от както му увеличиха заплатата на 250 хил.лири на седмица и спря да играе така както преди
Коментар
-
Левски се довери на турци
а, честито
Турски фенове скандират "Аллах, аллах", "ЦСКА - педераст" и "Само Левски"
евала
Първоначално изпратено от груйчо ефендиаферим, машала, чок гюзел
груйче, има една много хубава българска поговорка - "голям залък лапни - голяма дума не казвай"
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеpolki, бърз въпрос - мислиш ли, че някой от младите играчи, освен некви супер луди анонимни "френски" маймуни би отишъл в Арсенал, ако го иска който и да е друг отбор от топ 6 на Анлия, топ на Германи и Италия и топ 2 на Испания? И ако отговорът ти е да, ще ми каже ли поне един ваш качетсвен трансфер в послдните 18 месеца?
всеки млад футболист знае, че ВЕНГЕР налага млади футболисти и АРСЕНАЛ е единствения клуб където ще им се даде шанс да играят на високо ниво, с достатъчно търпение към тях и отлично бъдещо развитие на кариерата им
качествен трансфер на млад футболист щом искаш веднага ще ти посоча -> Окслейд-Чембърлейн който започна да показва качествата си вече, но Венгер умело задържа развитието му и го пази от тежеста на славата ........................... само ще ти припомня, че любимия ти руски олигарх абрамчик лятото купи ромелу лукаку за 20 млн. лири и не е помирисал терена (с една дума му ебаха мамата в челски)
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеаз пък нямам нищо против да продадем ван Перси при една изгодна оферта
- винаги е бил прекалено чуплив и никога не изкарвал цял сезон без контузия
- с парите от евентуален негов трансфер ще се купят двама-трима нападателИ които ще дадат вариативност на атаката на АРСЕНАЛ, А СЕГА С ПЕРСИ СМЕ МНОГО ПРЕДВИДИМИ всички търсят него за завършваш удар и гол, а вчера изненадахме пришпорените като свалихме топката на земята и атакувахме от втора линия
- това е последния ни високо конвертируем футболист на този момент - повече няма да има какво да продават
а мен титли не ме интересуват -> важното е да вкарваме много голове и да играем красиво --- мачовете да са празник, а не както при други отбори да бием с едно на мъка
Иначе за Робин според мен не си прав и бих ти опонирал! Остави красивата игра, драматизма и головете - на тях сме се нагледали доста в ерата Венгер, но е факт че вече 6 години нямаме трофей, а купите все пак са черешката на тортата и плодът от труда през сезонаТой (ван Перси) може да се превърне във втори Анри или ако щеш Йън Райт (макар че тук сравнението не е много уместно), но искам да кажа че имаме нужда от лидер, от някой към когото другите момчета да имат доверие, респект и най-вече да виждат в него човекът който може да реши всеки мач и да завърши всяка ситуация! Виж, че имаме нужда от попълнения е ясно, но трябва да се запази ядрото - едно време Венгер направи именно това с наследения от Джордж Греъм отбор, запази защитата и по един-двама в средата и напред и около тях изгради феноменалния отбор напомнящ този на Хърбърт Чапман от 30-тте...
Това трябва да стане и сега, имаме пари ( е не толкова като Сити, Челси и Юнайтед), имаме прекрасен стадион, имаме много фенове, има и футболисти които с малко повече воля, амбиция и ангажираност към клуба биха могли да се превърнат в победители... А за красивите и драматични мачове...ехх те са ни патент още от време оно, дори когато направихме оная знаменита серия от няколко победи с по 1:0 и феновете пееха "Скучен, скучен Арсенал", но станахме Шампиони!
Аз лично съм фен от 1994-та и съм бил свидетел и на успехи и на загуби и на драматични мачове в които печелим или губим трофеи, но винаги ще си остана такъв!!!
Арсенал отново ще стъпи на върха в Англия, а в най-скоро време и на този в Европа, сигурен съм в това, дори и след това 0:4 от Милан преди седмица
Лека вечер и Go Gunners!!!
П.П.И едно извинявайте към другите фенове... Все пак темата не е само за един отбор и един спортLast edited by kev; 27.02.2012, 20:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеаз пък нямам нищо против да продадем ван Перси при една изгодна оферта
- с парите от евентуален негов трансфер ще се купят двама-трима нападателИ които ще дадат вариативност на атаката на АРСЕНАЛ, А СЕГА С ПЕРСИ СМЕ МНОГО ПРЕДВИДИМИ всички търсят него за завършваш удар и гол, а вчера изненадахме пришпорените като свалихме топката на земята и атакувахме от втора линия
- това е последния ни високо конвертируем футболист на този момент - повече няма да има какво да продават
а мен титли не ме интересуват -> важното е да вкарваме много голове и да играем красиво --- мачовете да са празник, а не както при други отбори да бием с едно на мъка
Коментар
-
polki, бърз въпрос - мислиш ли, че някой от младите играчи, освен некви супер луди анонимни "френски" маймуни би отишъл в Арсенал, ако го иска който и да е друг отбор от топ 6 на Анлия, топ на Германи и Италия и топ 2 на Испания? И ако отговорът ти е да, ще ми каже ли поне един ваш качетсвен трансфер в послдните 18 месеца?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеИ на мен ми е кофти (не толкова че не печелим трофей, а че вече не сме от класата на най добрите отбори в света)
С поста си просто исках да кажа, че няма скоро да сменят Венгер, като показвам и основния аргумент...
Колкото до Насри, той сега е резерва в Ман Сити, надявам се че Ван Пърси няма да последва неговата съдба, просто ще е жалко от основен футболист да стане резерва или да го въртят постоянно с балотели и другите им 'звезди'.
а мен титли не ме интересуват -> важното е да вкарваме много голове и да играем красиво --- мачовете да са празник, а не както при други отбори да бием с едно на мъкаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
И на мен ми е кофти (не толкова че не печелим трофей, а че вече не сме от класата на най добрите отбори в света)
С поста си просто исках да кажа, че няма скоро да сменят Венгер, като показвам и основния аргумент...
Колкото до Насри, той сега е резерва в Ман Сити, надявам се че Ван Пърси няма да последва неговата съдба, просто ще е жалко от основен футболист да стане резерва или да го въртят постоянно с балотели и другите им 'звезди'.
Коментар
Коментар