Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
знаеш, че по телевизията 90% от мачовете които дават са на цецка и лецка ..................... което си е нормално де .................... феновете на двата отбора са във всяко българско село и паланка ................. и тези хора нямат възможност да ходят по мачовете на любимите им отбори и им остава само да ги гледат по телевизията
а аз зор нямам по телевизията да дават цецка и лецкаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКолко точки щяха да имат МАНГАЛИТЕ на Фърги, ако нямаха в състава си Уеб, Клатенбург и Холси
Колкото и да се напъват всички хомосексуалисти и леки жени от FA, пак няма да ги направят шампиони, защото са доста некадърниLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе съм доволен от съдийството, но какво мога да направя аз по въпроса? Не харесвам такива победи, но това е положението.
ПП: Сори Груец, вместо да цитирам коментара ти го едитнахNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГледах. Хиляди благодарности на премиера, защото мача си струваше
знаеш, че по телевизията 90% от мачовете които дават са на цецка и лецка ..................... което си е нормално де .................... феновете на двата отбора са във всяко българско село и паланка ................. и тези хора нямат възможност да ходят по мачовете на любимите им отбори и им остава само да ги гледат по телевизията
а аз зор нямам по телевизията да дават цецка и лецка
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз се надявах и дузпа да ни дадат, но уви..
още преди месец съм предрекъл, че следващата седмица съдия ще е кауър дуеб
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениечестно казано, след подобен мач, ми е малко жал за феновете като теб - имащи реален поглед и чувство за хумор. Сега, каквото и да направите до края, все ще си останете "служебен шампоан" за неутралните фенове. Жалко и за Персийчето - принципно е страхотен нападател (най-добрият в света, поне за мен, ако приемем, че Кристиано и меси не са чисти нападатели), но и той започна с циганските номерца като блъскане на съперник без топкаАми честита титла на шотландския алкохолик, макар че ще се накефя чукотския евреин да се намеси и да си позакупи и той някое чернодрешче
Не съм доволен от съдийството, но какво мога да направя аз по въпроса? Не харесвам такива победи, но това е положението.
ПП: Сори Груец, вместо да цитирам коментара ти го едитнахThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепоздравления за прогнозата
гледа ли мача по телевизията?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПоредния супер трансфер на Фърги - Марк Недоклатенбърг.
Колкото и да се напъват всички хомосексуалисти и леки жени от FA, пак няма да ги направят шампиони, защото са доста некадърни"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене съм очаквал, че ще го кажа, но:
МАНГАЛЧЕСТЪР СА ШИБАНИ, ШИБАНИ, ШИБАНИ МАНАФИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКогато си си прав си си прав. Няма какво да се каже.Ами честита титла на шотландския алкохолик, макар че ще се накефя чукотския евреин да се намеси и да си позакупи и той някое чернодрешче
Last edited by Nikola; 28.10.2012, 20:03.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеpolki, зарежи форума и тръгвай към стадиона да подкрепиш любимците си в борбата за 3-тото място
Очаквам интересен мач. Прогноза 1-1 или 1-2 с гол на любезно картотекирания след мача с Левски, Мишел
гледа ли мача по телевизията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПрез мач. Не може всеки път.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз се надявах и дузпа да ни дадат, но уви..Life won't wait for you.
Коментар
Коментар