IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е то който и да беше на мястото на Челси щеше да го отнесе в Торино, казах ви че е най-твърдия мач ....

Хайде да обсъдим залозите за довечера за сега съм намислил

Шалке- Олимп 1
    Андерлех - Милан 1 (DNB)

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      жалко, ди матео е добър тренер, по-скоро психолог, тип Дел Боске от страия, звезден реал и донесе най-желаната титла на чукчата, а от него - благодарност, та благодарност. Челси биха сглупили и биха слезли надолу, освен само в 3 варианта - капело (най-вероятен), хидинк и моу (хъпсурт, но мечтите са безплатни).
      Жалкото е, че сега няма да купувам Мата, поне докато не видя новата схема в челси, амача с Шити е напсоред както каже съдията, така че по-добре не се пробвай
      Миналата година бяха безумно слаби в ШЛ. Ама късмета, каквото им беше взел предните години (финала срещу нас, полуфинали с Пуул) си им го върна петорно! Отбора им на практика е супер небалансиран! Не знам как можеш да кажеш че Ди Матео е добър треньор, след като даде 60+ милиона за Оскар и Азар, а пусна Есиен без пари в Реал! Отзад са пълна трагедия...както всички силни отбори в Англия разбира се! То за това и Шити е пред отпадане, а Арсенал се класира само щото Монтпелие и Олимпиакос са с класи под тях! Ние се класирахме резонно обаче с треперене в почти всички мачове (с Галатасарай у дома едва устискахме, а Клуж и Брага трябваше да ги обръщаме (последните на два пъти))!

Коментар

• От четирите последни мача в Лигата, в които нямат победа, само първия беше решен от съдията. Просто играят доста слабо и май имат нужда от един голмайстор във форма плюс Тери в защита. Срещу Сити няма да разполагат нито с едното, нито с другото
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          В тая връзка...тренерчето на тия - загубилите с 0-3 днес му изпели песента - Старото се уволнява... Сега да вземат Рафа Бенитес, и да не ни се пречкат в борбата за титлата през следващите 5-6 сезона
          жалко, ди матео е добър тренер, по-скоро психолог, тип Дел Боске от страия, звезден реал и донесе най-желаната титла на чукчата, а от него - благодарност, та благодарност. Челси биха сглупили и биха слезли надолу, освен само в 3 варианта - капело (най-вероятен), хидинк и моу (хъпсурт, но мечтите са безплатни).
          Жалкото е, че сега няма да купувам Мата, поне докато не видя новата схема в челси, амача с Шити е напсоред както каже съдията, така че по-добре не се пробвай
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

В тая връзка...тренерчето на тия - загубилите с 0-3 днес му изпели песента - Старото се уволнява... Сега да вземат Рафа Бенитес, и да не ни се пречкат в борбата за титлата през следващите 5-6 сезона
            Да му се не види, надявах се да остане до уикенда, за да мога с чиста съвест да избухам една двойка на мача им със Сити

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
              На практика само Клуж-Брага ме издъни, защото това под 3 на Юве означаваше, че при точно 3 гола го броят за хванат с коефициент 1... както и да е, жалко, че се отказах от първоначалната си идея да пусна Бенфика и Шахтьор с повечко пари

Коментар

2 от 4!
                Аз играх няколко колонки и само една излезе, като моите хора най-много ме предадоха! Имах ги с още овърчета, щото очаквах да паднем 2-1, 3-2..а то само 1-0
                На практика само Клуж-Брага ме издъни, защото това под 3 на Юве означаваше, че при точно 3 гола го броят за хванат с коефициент 1... както и да е, жалко, че се отказах от първоначалната си идея да пусна Бенфика и Шахтьор с повечко пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  дано да греша, но тази колонка ми изглежда като да е с 0 познати в нея - мое си мнение, но понеже днес, а и вероятно до края на годината, няма да пипам бетинги, е твърде вероятно да позная, но заради теб се надявам да греша. Успех
                  2 от 4!
                  Аз играх няколко колонки и само една излезе, като моите хора най-много ме предадоха! Имах ги с още овърчета, щото очаквах да паднем 2-1, 3-2..а то само 1-0

Коментар

• ей тези от шахтьор как играха до последната секунда ................... все едно не водеха с 2-5, а все едно резултат беше 0-0 и напъваха до последно - браво на украинците

челски смешни ................... а онзи черногореца беше най-смешен с онзи пропск през второто полувреме ................... добре, че БЕРБО не отиде при дъртата госпожа, че пак щеше да търка пейката с тези хиляда нападателя които имат там - справка Бентднер

за БЕРБО в пълна степен важи максимата -> "по-добре пръв на село отколкото последен в града"
                    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• ЧЕСТИТО ВТОРО ЖЕНСКО ДЕТЕНЦЕ НА БЕРБО

СТОИЧКОВ има две момичета, а сега и БЕРБО го последва...

да са живи и здрави цялото семейство .................. пожелавам им и трето

-------------------------
                      Last edited by Nikola; 21.11.2012, 15:16.

Коментар

• дано да греша, но тази колонка ми изглежда като да е с 0 познати в нея - мое си мнение, но понеже днес, а и вероятно до края на годината, няма да пипам бетинги, е твърде вероятно да позная, но заради теб се надявам да греша. Успех
                        Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        След дълго умуване:

Нордселанд-Шахтьор 2 с ХК
                        Клуж-Брага 2 draw no bet
                        Бенфика-Селтик 1
                        Ювентус-Челси под 3 гола

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• След дълго умуване:

Нордселанд-Шахтьор 2 с ХК
                          Клуж-Брага 2 draw no bet
                          Бенфика-Селтик 1
                          Ювентус-Челси под 3 гола

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                            да де, ама мисля, че не си спомняш какво каза ходъл тогава

..................... то и аз не помня точно думите му, но беше нещо от рода на това, че инвалидите сега са инвалиди защото били извършили нещо нередно в миналите си животи и сега плащали за тогавашните си грешки ...................... не е изобщо смешно това което тогава ходъл каза, но това заключение наистина кърти...
                            Имаше нещо такова ама не се наемам да цитирам.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Те повечето лафове са казани, на майтап ама има и някои, които къртят
                              да де, ама мисля, че не си спомняш какво каза ходъл тогава

..................... то и аз не помня точно думите му, но беше нещо от рода на това, че инвалидите сега са инвалиди защото били извършили нещо нередно в миналите си животи и сега плащали за тогавашните си грешки ...................... не е изобщо смешно това което тогава ходъл каза, но това заключение наистина кърти...

Коментар

• Те повечето лафове са казани, на майтап ама има и някои, които къртят
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X