IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Е всички мислят МИЛАН 2 ДНБ, пък ти голяма "бомба" залагаш! Гледа ли мача с прехваленото Наполи в събота! Росонерите направо ги смачкаха и след 2-0 можеше да отиде на 2-4! Не че още са отбор, на който да можеш да заложиш със сигурност ама кой да знае!
    Иначе аз обмислям овъри на Ман Шити-Реал, Шалке-Олимпиякос, Арсенал-Монтпелие, Аякс-Дортмунд....ама да видим до довечера как ще ги наредя.

Може колонката да е нещо като:
    Реал над 1.5
    Арсенал над 1.5
    Шалке-Олимпиякос над 2.5
    Аякс-Дортмунд над 1.5
    Не съм гледал милан в събота, ще го-обмисля по внимателно щом казваш

Шити обаче повече от един гол на Реал няма да вкарат, Дортмунт също
    Арсенал - Монтпелие - 2:0 или 2:1 а може и по-зле 1:1 - така че внимателно с овърите

Коментар

• ди матео е добър тренер и резултатите му са показателни - израви на крака тотално разбит от авб отбор, спечели шл и поне в първите 7-8 кръга отборът играеше страшен футбол в шиТ-а. Резнаха ги много жестоко срещу юнайтед и оттам тръгна всичко. И забележи, прави всикчо това при наличието на супер ялов централен нападател, за който му е наредено отгоре да играе всеки мач - е, какво повече искат от него? А да, пропуснах и реално подмлади отбор от средна възраст над 30 до 24 (примерно и двете цифри са на ангро)
      Есиен - какво за Есиен - титуляр ли е в реал, какво е? А за пари и трансферна политика, точно пък фен на манчестър да ми говори - 30 милки за барбуков, става голмайстор, забиваш го на пейката и после го шиткаш за 5 милки. А трансферните недоразумения като Бебе да коментираме ли? Или ултра парите платени за карик, фил джоунс, андерсон и т.н.

П.С. И точно фен на манчестър да ми говори за късмет - как да ти кажа, най-малкото е нагло
      Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Миналата година бяха безумно слаби в ШЛ. Ама късмета, каквото им беше взел предните години (финала срещу нас, полуфинали с Пуул) си им го върна петорно! Отбора им на практика е супер небалансиран! Не знам как можеш да кажеш че Ди Матео е добър треньор, след като даде 60+ милиона за Оскар и Азар, а пусна Есиен без пари в Реал! Отзад са пълна трагедия...както всички силни отбори в Англия разбира се! То за това и Шити е пред отпадане, а Арсенал се класира само щото Монтпелие и Олимпиакос са с класи под тях! Ние се класирахме резонно обаче с треперене в почти всички мачове (с Галатасарай у дома едва устискахме, а Клуж и Брага трябваше да ги обръщаме (последните на два пъти))!
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
        Манчестър Сити с/у Реал (Мадрид) - над 3.5 - К=2.30 (над 4.5 е 4.2)

Аякс с/у Борусия Дортмунд - над 3.5 - К=2.4

(тези 2 срещи може да ги потърся и на 2:2 на полувреме и 3:3 краен)

Браво!
        Аз се спрях на по-скромното:
        Над 2,5 в мачовете на Арсенал, Шити и Дортмунд + Шалке да вкара 2+.
        Коефициента ми идва 5.1 някъде!
        Успех и дано днес да имаме много голове по всички терени!

Коментар

• Манчестър Сити с/у Реал (Мадрид) - над 3.5 - К=2.30 (над 4.5 е 4.2)

Аякс с/у Борусия Дортмунд - над 3.5 - К=2.4

(тези 2 срещи може да ги потърся и на 2:2 на полувреме и 3:3 краен)

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Направихте някое евро от залози май вчера! 1 час с човек повече, че и ви поведоха даже! Аз бях почти сигурен в Х-а ама на, като не съм свикнал да я играя хиксове ...
            Ми ...
            общо взето водехме мача ...
            Ама нещо липсва ефективност, кат че ле ...
            ...
            За сега се движим по план - минахме в следващата фаза на турнира...
            На дневен ред, сега е първенството ... Тук има един доста важен мач, който трябва като минимум да не загубим...
            С другите се надявам да нямаме, кой знае какви дертове ..
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Още не е другарю...
              Но се работи по въпроса ..
              Направихте някое евро от залози май вчера! 1 час с човек повече, че и ви поведоха даже! Аз бях почти сигурен в Х-а ама на, като не съм свикнал да я играя хиксове ...

Коментар

• При ситуации като сегашната криза на Челси се сещам за баснята "Орел, рак и щука" .... треньор, собственик, играчи.

............................................

Челси уволни Роберто ди Матео .... И аз го харесвах ... Последните им треньори не изкарват и един сезон. В края на краищата при него се сбъдна мечтата на привърженици, собственик, цяло поколение играчи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
                  Байерн Мюнхен №1!
                  Още не е другарю...
                  Но се работи по въпроса ..
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      Айде да се пробвам, макар че обикновено трупам загуби през седмицата, които избивам през уикенда.

19:00 Спартак (Москва) - Барселона 2
                      19:00 БАТЕ (Борисов) - Лил 1
                      21:45 Галатасарай - Манчестър Юнайтед 1
                      21:45 Валенсия - Байерн Х
                      21:45 Ювентус - Челси 1
                      21:45 ЧФР Клуж - Брага 2
                      21:45 Бенфика - Селтик 1
                      21:45 Ньордселанд - Шахтьор (Донецк) 2

Още не мога да реша, какво да играя - може би 1Х на Валенсия и победата на Галатасарай
                      Как може да позная 6 от 8 мача и акаунтът ми е да на нетна загуба снощи не знам, ама така е като се изкушавам от ъндъри и оувъри
                      Нищо, ще мислим днес, кво да правим, давайте прогнози

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Разгледай мнение
                        Ди Матео дал 60 млн ... ... че той не е мениджър, а само треньор, както и Анчелоти и почти всички при чукча ... той дава парите и купува който си иска. Не знам дали сте мернали, но Шевченко отказа Украйна, щото щял да става помощник на Ди Матео. Те не го приеха като играч, тренер ще им става

А Сити спокойно могат да си ги вземат, нещата не са толкова праволинейни ... макар че при Челси мензиса е много дълъг понякога
                        Добре де! То е ясно, че Абрамович иска да върти нещата и споменатия Шевченко беше негов трансфер, оказал се доста несполучлив, но да кажем че цялата селекция я прави той пак ще е преувеличено! А ако Ди Матео беше казал, дай да купим един дефанзивен халф, че Лампарт вече издиша все щяха да се намерят едни 10-15 милиона отгоре ...

ПП Забравих че освен Есиен, Ди Матео продаде и Раул Мейрелеш на Фенербахче, който е доста стабилен и играе точно на тази позиция! Сега гледаме Джон Оби Микел как го разминават като малка гара...ама на никой не му светва лампичката и всички обвиняват само Торес!

Коментар

• Ди Матео дал 60 млн ... ... че той не е мениджър, а само треньор, както и Анчелоти и почти всички при чукча ... той дава парите и купува който си иска. Не знам дали сте мернали, но Шевченко отказа Украйна, щото щял да става помощник на Ди Матео. Те не го приеха като играч, тренер ще им става

А Сити спокойно могат да си ги вземат, нещата не са толкова праволинейни ... макар че при Челси мензиса е много дълъг понякога

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Е то който и да беше на мястото на Челси щеше да го отнесе в Торино, казах ви че е най-твърдия мач ....

Хайде да обсъдим залозите за довечера за сега съм намислил

Шалке- Олимп 1
                            Андерлех - Милан 1 (DNB)
                            Е всички мислят МИЛАН 2 ДНБ, пък ти голяма "бомба" залагаш! Гледа ли мача с прехваленото Наполи в събота! Росонерите направо ги смачкаха и след 2-0 можеше да отиде на 2-4! Не че още са отбор, на който да можеш да заложиш със сигурност ама кой да знае!
                            Иначе аз обмислям овъри на Ман Шити-Реал, Шалке-Олимпиякос, Арсенал-Монтпелие, Аякс-Дортмунд....ама да видим до довечера как ще ги наредя.

Може колонката да е нещо като:
                            Реал над 1.5
                            Арсенал над 1.5
                            Шалке-Олимпиякос над 2.5
                            Аякс-Дортмунд над 1.5

Коментар

• "Chelsea manager job lengths ... Di Matteo 262 days. Villas-Boas 257 days. Scolari 244 days"

Коментар

• Байерн Мюнхен №1!
                                платформа за инвалиди

Коментар

Working...
                                X