Днес е велик ден за ЦСКА. Жалко че съм на работа и не мога да ида на празника. Много ме е яд че няма да го дават по телевизията. А най ме е яд че няма да мога да бия дузпа на Джони Велинов.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение3-5-1-1
Фалкао
РВП
Ди Мария - Рууни - Мата
Блинт - Ерера
Рохо - Евънс - Джоунс
(като за място в 5-цата когато играят с халф-бекове могат да влязат Шоу и Рафаел)Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениене, това задължително условие ли е да разбирам от дадения спорт?
За сметка на това познавам доста спортисти, някои дори Уегенди, от времето преди да станат Дзвизди
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеГруйче,практикувал ли си някакъв спорт състезателно???
За сметка на това познавам доста спортисти, някои дори Уегенди, от времето преди да станат ДзвиздиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесрещу Полша и САЩ със сигурност ншма да играем, за това се иска да сме поне в първата 6-ца, а това няма как да станеДокъде стигнахме, не е истина просто, сега чакам маранди да ми обясни колко било яко, че бил разкарал Братоеви, колко велик е Жеков и че чербата ще ни оправи някога си...
П.С. За съжаление не мога да играя, че нащите няма да са в топ 6.
П.П.С. Искрено се надявам просто да са играли тото в мачовете с Канада и резаците - а, дано, ама надали, както казало Айшето
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеКато гледах как се мъчихме вчера тези дни срещу Канада, Китай и Египет мисля да сложа на точен резултат 0-3 срещу първия по-сериозен съперник (Бразилия, Русия, Полша, САЩ)!Докъде стигнахме, не е истина просто, сега чакам маранди да ми обясни колко било яко, че бил разкарал Братоеви, колко велик е Жеков и че чербата ще ни оправи някога си...
П.С. За съжаление не мога да играя, че нащите няма да са в топ 6.
П.П.С. Искрено се надявам просто да са играли тото в мачовете с Канада и резаците - а, дано, ама надали, както казало АйшетоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеми ти хубуу, ама защо дадохте 30 млн евро за ШоуДа го държите резерва ли
Джонката Евънс е тотален нонсенс в защита, а и изобщо идеята за 3-ма в защита ми звучи тъпо, при положение, че сега ви разбридват кошарката отборчета като лебедарите
Схема с тримата Руни-РВП_Фалкао един зад друг също ми звучи безумно, но аз все пак не съм футболен капацитет. За мен играта ви е: 4-4-1-1,
като в защита сте с Рохо - двама централни (не знам кои) и десен (не знам кой), полузащита: Ди Мариа - Руни (опорен)-Карик/Флечър-десен полузащитник (не знам кой) - Мата (ин дъ хол) - РВП/Фалкао. Място и за РВП, и за Фалкао би имало само ако Мата мине вдясно където изобщо не му е силата, а и никой от Фалкао?РВП не става за втори нападател (за там най-добър е Рунтавия). Изобщо страшно много пари се изсипаха (особено в лявата зона - то вярно, че ЛВГ си е лЕв, ама чак пък толкова ли) и ако пак няма място като минимум в топ 4, то догодина ще сте трагедия и поемате славният път на Ливърпул отпреди 25 години....
Пък и отслабваме конкуренцията - продадохме Уелбек на Арсенал, трябваше Андерсон да пратим в Ливърпул и щяхме да сме 6
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение3-5-1-1
Фалкао
РВП
Ди Мария - Рууни - Мата
Блинт - Ерера
Рохо - Евънс - Джоунс
(като за място в 5-цата когато играят с халф-бекове могат да влязат Шоу и Рафаел)Да го държите резерва ли
Джонката Евънс е тотален нонсенс в защита, а и изобщо идеята за 3-ма в защита ми звучи тъпо, при положение, че сега ви разбридват кошарката отборчета като лебедарите
Схема с тримата Руни-РВП_Фалкао един зад друг също ми звучи безумно, но аз все пак не съм футболен капацитет. За мен играта ви е: 4-4-1-1,
като в защита сте с Рохо - двама централни (не знам кои) и десен (не знам кой), полузащита: Ди Мариа - Руни (опорен)-Карик/Флечър-десен полузащитник (не знам кой) - Мата (ин дъ хол) - РВП/Фалкао. Място и за РВП, и за Фалкао би имало само ако Мата мине вдясно където изобщо не му е силата, а и никой от Фалкао?РВП не става за втори нападател (за там най-добър е Рунтавия). Изобщо страшно много пари се изсипаха (особено в лявата зона - то вярно, че ЛВГ си е лЕв, ама чак пък толкова ли) и ако пак няма място като минимум в топ 4, то догодина ще сте трагедия и поемате славният път на Ливърпул отпреди 25 години....
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеай сега ми кажи каква ще е формацията на юанйтед за мачовете в шампионата, като включиш наличните 3-ма супер напдателя, плюс двамата супер халфа (и двамата ултра атакуващи и горе-долу с 0 потенциал в зашита). Аз виждам вариант и за 5-мата в състава, само ако рунтавия добитък играе дефанзивен полузащитник, но пък персийчето и фалкао са твърде еднотипни напдатели? Та как го виждаш идеалния състава на юнайтед с тези играчи в момента?
Фалкао
РВП
Ди Мария - Рууни - Мата
Блинт - Ерера
Рохо - Евънс - Джоунс
(като за място в 5-цата когато играят с халф-бекове могат да влязат Шоу и Рафаел)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеАбе усетил съм аз някаква зависимост все пак ,ама съм объркал реда.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеВчера Ачо голям мач направил срещу световните шампиони - 3 асистенции и гол!
Айде сега да мята защитниците в Премиър лигата - пускай пасчета на Ел-Тигрето и на Робин и те да ги вкарват в мрежата (може и на Рунката)Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, точно с тази си констатациш си тотално в грешка:
- Аустрелиън - 4-ти кръг за Маша, 1/4 финал за нашия
- Ролан Гарос - титла за Маша, oтпадане на нашия още в първия кръг
- Уимбълдън - 4-ти кръг за Маша, 1/2 финал за нашия
- ЮС - 4-ти кръг за Маша, 4-ти и за нашия
та малко не само не е баш както си го рекъл, ами е и точно обратното
Коментар
Коментар