IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    На мен, от мачовете тази вечер, ми изглежда като голям подарък коеф. 1.53 за Черна гора - Молдова и мисля да го пробвам по-стабилно
    И аз така мисля ама съм го пуснал ДНБ + Русия на 0 + Швейцария до21 + Шотландия до21 за някъде към 2.35

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      За утре се чудя дали да не изпляскам един Х за Азерите с/у Булгарите!
      Може и точен резултат 0-0!
      На мен, от мачовете тази вечер, ми изглежда като голям подарък коеф. 1.53 за Черна гора - Молдова и мисля да го пробвам по-стабилно
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Конкретно за този мач има и нещо друго: Кристиано не е играл, а португалците без него си слизат не много далече от нашето ниво или с други думи за нищо не стават
        Факт, миналите квалификации май направиха подобна издънка с Израел... 1 на 1 или 1 на 2, май...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          При потенциална възможност за класиране на първите три от група, резултати като Португалия-Албания 0:1 не трябва да са "изненади"...
          Конкретно за този мач има и нещо друго: Кристиано не е играл, а португалците без него си слизат не много далече от нашето ниво или с други думи за нищо не стават
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            че що пък да не е - някои хора виждат фибоначи във всичко (включително в парите отделени за закуска и обяд, в гръдната обиколка и талията на някоя мЪникенкенка, която са имали шанса да изпляскат, в броя споменвания на "Аз" от Баце при речите му в четвъртък и петък и т.н. Аз пък виждам тото и понякога това ми носи кинта, друг път пък ми я отнема -трябва да проверя дали няма някоя тото зависимост и там
            И аз това казвам де!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              Всичко е тото!!!
              че що пък да не е - някои хора виждат фибоначи във всичко (включително в парите отделени за закуска и обяд, в гръдната обиколка и талията на някоя мЪникенкенка, която са имали шанса да изпляскат, в броя споменвания на "Аз" от Баце при речите му в четвъртък и петък и т.н. Аз пък виждам тото и понякога това ми носи кинта, друг път пък ми я отнема -трябва да проверя дали няма някоя тото зависимост и там
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Всичко е тото!!!
                При потенциална възможност за класиране на първите три от група, резултати като Португалия-Албания 0:1 не трябва да са "изненади"...

Коментар

За утре се чудя дали да не изпляскам един Х за Азерите с/у Булгарите!
                  непредвидим мач, идеален за тото - всички го чакт ъндър, току-виж излязъл оувър Пък и перукан каза, че ще е доволен на Х, значи може би подготвя почвата за загуба - все ми е тая, няма да ги гледам - даже честванията на бабите и дядовците комуноиди на 09.09 ще са по-интересни от онези гелосани мръхльовци.
                  П.С. А беше време, когато Туньо "освободи" "Матушката" навръх този "празник" - еееееех, а сега само за реклама на бира става
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

абе аз не смя да се зарадвам - прекалено тотаджийски взеха да играят нашите. Не става да се мъчиш като кучка с шкембе срещу Китай и да те разцепват Канада (но не на хокей, а на волейбол) и изведнъж да надуграваш категорично Русия, които са най-добрите към момента, поне за 2 гейма Дано да е просто съвпадение и нашите да успеята да се класират за 3-тата фаза, но аз лично съм ултра песимистично настроен
                    Всичко е тото!!!

Коментар

С Русия снощи се представихме достойно, въпреки че играхме с 1 център!
                      Както писах аз направих един залог за 0-3, след като Йосифов се контузи, но пък нашите волейболисти ме изненадаха...добре че после се въздържах да "избивам" с 1-3...в 4-я гейм беше ясно че ще паднем и го спрях!

Сега дано вземем точка от Бразилия и поне 5 от Германия и Финландия..не знам дали ще стигнат, но поне снощи показахме малко по-добра игра!
                      абе аз не смя да се зарадвам - прекалено тотаджийски взеха да играят нашите. Не става да се мъчиш като кучка с шкембе срещу Китай и да те разцепват Канада (но не на хокей, а на волейбол) и изведнъж да надуграваш категорично Русия, които са най-добрите към момента, поне за 2 гейма Дано да е просто съвпадение и нашите да успеята да се класират за 3-тата фаза, но аз лично съм ултра песимистично настроен

Коментар

• За утре се чудя дали да не изпляскам един Х за Азерите с/у Булгарите!

Коментар

срещу Полша и САЩ със сигурност ншма да играем, за това се иска да сме поне в първата 6-ца, а това няма как да стане Докъде стигнахме, не е истина просто, сега чакам маранди да ми обясни колко било яко, че бил разкарал Братоеви, колко велик е Жеков и че чербата ще ни оправи някога си...
                          П.С. За съжаление не мога да играя, че нащите няма да са в топ 6.
                          П.П.С. Искрено се надявам просто да са играли тото в мачовете с Канада и резаците - а, дано, ама надали, както казало Айшето
                          С Русия снощи се представихме достойно, въпреки че играхме с 1 център!
                          Както писах аз направих един залог за 0-3, след като Йосифов се контузи, но пък нашите волейболисти ме изненадаха...добре че после се въздържах да "избивам" с 1-3...в 4-я гейм беше ясно че ще паднем и го спрях!

Сега дано вземем точка от Бразилия и поне 5 от Германия и Финландия..не знам дали ще стигнат, но поне снощи показахме малко по-добра игра!

Коментар

• специално за чорбичките, понеже нещо се навъдиха много в нашия иначе икономически форум, което доказва тезата ми за червените пари, но това е друга тема:

Това е официална класация на УЕФА за най-харесван отбор в държавата си - Левски е на 6-то място в цяла Европа по % харесване от населението на дадената държава. Цялото инфо - тук. Ами факти, пред тях и чорбетата би следвало да си мълчат - само марандича може да направи изключение, ако не е на волейболна вълна

Коментар

• Grahame, поглеждайки схемата и по-скоро левия фланг на Юнайтед, за миг изпитах огромно удовлетворение! После обаче реалността бързо се върна, и несигурността и съмненията отново се загнездиха в съзнанието - дали Мосюто е имал видение или е пипал нещо преди великото си прозрение, но най-вече дали Конникът без глава тоя сезон ще се превърне в Оцеола... А дано!

Go Gunners!!!

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X