Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа утре се чудя дали да не изпляскам един Х за Азерите с/у Булгарите!
Може и точен резултат 0-0!"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКонкретно за този мач има и нещо друго: Кристиано не е играл, а португалците без него си слизат не много далече от нашето ниво или с други думи за нищо не стават1 на 1 или 1 на 2, май...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПри потенциална възможност за класиране на първите три от група, резултати като Португалия-Албания 0:1 не трябва да са "изненади"..."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениече що пък да не е - някои хора виждат фибоначи във всичко (включително в парите отделени за закуска и обяд, в гръдната обиколка и талията на някоя мЪникенкенка, която са имали шанса да изпляскат, в броя споменвания на "Аз" от Баце при речите му в четвъртък и петък и т.н.Аз пък виждам тото и понякога това ми носи кинта, друг път пък ми я отнема -трябва да проверя дали няма някоя тото зависимост и там
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВсичко е тото!!!Аз пък виждам тото и понякога това ми носи кинта, друг път пък ми я отнема -трябва да проверя дали няма някоя тото зависимост и там
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВсичко е тото!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеЗа утре се чудя дали да не изпляскам един Х за Азерите с/у Булгарите!
Може и точен резултат 0-0!Пък и перукан каза, че ще е доволен на Х, значи може би подготвя почвата за загуба - все ми е тая, няма да ги гледам - даже честванията на бабите и дядовците комуноиди на 09.09 ще са по-интересни от онези гелосани мръхльовци.
П.С. А беше време, когато Туньо "освободи" "Матушката" навръх този "празник" - еееееех, а сега само за реклама на бира ставаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе аз не смя да се зарадвам - прекалено тотаджийски взеха да играят нашите. Не става да се мъчиш като кучка с шкембе срещу Китай и да те разцепват Канада (но не на хокей, а на волейбол) и изведнъж да надуграваш категорично Русия, които са най-добрите към момента, поне за 2 геймаДано да е просто съвпадение и нашите да успеята да се класират за 3-тата фаза, но аз лично съм ултра песимистично настроен
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеС Русия снощи се представихме достойно, въпреки че играхме с 1 център!
Както писах аз направих един залог за 0-3, след като Йосифов се контузи, но пък нашите волейболисти ме изненадаха...добре че после се въздържах да "избивам" с 1-3...в 4-я гейм беше ясно че ще паднем и го спрях!
Сега дано вземем точка от Бразилия и поне 5 от Германия и Финландия..не знам дали ще стигнат, но поне снощи показахме малко по-добра игра!Дано да е просто съвпадение и нашите да успеята да се класират за 3-тата фаза, но аз лично съм ултра песимистично настроен
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениесрещу Полша и САЩ със сигурност ншма да играем, за това се иска да сме поне в първата 6-ца, а това няма как да станеДокъде стигнахме, не е истина просто, сега чакам маранди да ми обясни колко било яко, че бил разкарал Братоеви, колко велик е Жеков и че чербата ще ни оправи някога си...
П.С. За съжаление не мога да играя, че нащите няма да са в топ 6.
П.П.С. Искрено се надявам просто да са играли тото в мачовете с Канада и резаците - а, дано, ама надали, както казало Айшето
Както писах аз направих един залог за 0-3, след като Йосифов се контузи, но пък нашите волейболисти ме изненадаха...добре че после се въздържах да "избивам" с 1-3...в 4-я гейм беше ясно че ще паднем и го спрях!
Сега дано вземем точка от Бразилия и поне 5 от Германия и Финландия..не знам дали ще стигнат, но поне снощи показахме малко по-добра игра!
Коментар
-
специално за чорбичките, понеже нещо се навъдиха много в нашия иначе икономически форум, което доказва тезата ми за червените пари, но това е друга тема:
Това е официална класация на УЕФА за най-харесван отбор в държавата си - Левски е на 6-то място в цяла Европа по % харесване от населението на дадената държава. Цялото инфо - тук. Ами факти, пред тях и чорбетата би следвало да си мълчат - само марандича може да направи изключение, ако не е на волейболна вълнаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Grahame, поглеждайки схемата и по-скоро левия фланг на Юнайтед, за миг изпитах огромно удовлетворение! После обаче реалността бързо се върна, и несигурността и съмненията отново се загнездиха в съзнанието - дали Мосюто е имал видение или е пипал нещо преди великото си прозрение, но най-вече дали Конникът без глава тоя сезон ще се превърне в Оцеола... А дано!
Go Gunners!!!
Коментар
Коментар