Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеАко Челси бяха роден отбор, щях да предположа, че футболистите бойкотират мениджъра
Наистина, дали е случайно, че правят издънките на собствения си стадион, а навън наказват, та да може феновете подобаващо да изразят негодуванието си към Рафата
Сега чакам и загуба от арсенал, щото ще пусне иванович и тери в зашита, а те не са играли заедно от балканската война, но пък като ги знам и ареснал какви са ливади и мача пак си стои троенNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Ако Челси бяха роден отбор, щях да предположа, че футболистите бойкотират мениджъра
Наистина, дали е случайно, че правят издънките на собствения си стадион, а навън наказват, та да може феновете подобаващо да изразят негодуванието си към Рафата"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Аз пък се чудя на Челси. Психика ли нямат, мотивацията ли им липсва или треньорът отново не им е по вкуса!? Качества и стойност е ясно че имат в изобилие, обаче ми е странно как вкарваш 8 на Вила, 4 на Стоук, но падаш от КПР и не може да удържиш 2 гола преднина от Сайънтс!? "Футбол е, логика няма" ще каже някой, да ама самата игра на отбора сякаш говори друго, или поне на мен така ми се струва. С тия изтървани 5 точки къде щяха да са сега? А после как се ставало шампион - ами именно с постоянство и без издънки срещу по-слабите - иначе кел файда примерно, че си бил 2 пъти и 2 пъти си свършил Х с основните конкуренти! След като Арсенал стана ясно че пак ще са в борбата за толкова любимото им 4-то място, бях решил от така очертаващите се кандидати за титлата да подкрепям Челси, е след снощи май вече насочвам вниманието си само към ШЛ и ФАКъп...
Go Gunners!
Коментар
-
are you for real
Не е лошо момчето, ама чааак пък толкова - брат му е същият главоч (че да же и на прическа го докарва), а играе в световно неизвестния кпрЕдин от най-добрите - хаха, може би да е в топ 10-15, ама по-напред
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕсенцията е че Рафаел се превръща в един от най-добрите млади десни бекове в света. Това момче показва феноменално израстване във всеки един мач. Статистиките му са също феноменални. Дано само не се контизи нещо, че играе във всеки един мач.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеЗа мен пък правилото за дузпа трябва да се махне. Много често се дават дузпи за ситуации които не вещаят гол, а дузпата си вещае гол ама отвсякъде. Да се дава фаул в наказателното и толкова
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАз лично положението за Уест Хем не го видях, но положението за Манчо беше дузпа.
Коментар
-
За тях това си е нещо напълно нормално и не им прави впечатление... когато на един стабилен отбор, който е между основните претенденти за титлата, му се подарят десетина точки през сезона във важните мачове, резултата е ясен. Glory glory"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Истината е, че съдията пак сгреши в полза на Юнайтед. Дори според мен положението в полза на Уестхям беше много по-дузпа, отколкото другото, защото имаше движение на ръката към топката.
И Никола е прав, Рафаел става все по-добър десен бек и е наистина един от най-добрите на поста си. Други пък имат значителен регрес в играта си като Нани и Валенсия. Карик също ми се струва, че се превръща в изключително важен играч за отбора, не чак колкото Перси, но веднага след него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНе мога да разбера, защо феновете на Пуул все гледат чуждата паничка и по-специално в тази на Ман Юнайтед? Гледайте си сбирщайна от посредствени футболисти и спрете да завиждате, че ние сме фактор в това първенство, а вие laughing stock.
И на мен ми е странно как феновете на Юнайтед могат да се чудят кой е поздравил Суарез след гол и как. Това 10-тина дни след мача...
Съдийското отборче следва да си знае, че е такова, за да не им растат ушите на хорицата, дето са му фенове!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕсенцията е че Рафаел се превръща в един от най-добрите млади десни бекове в света. Това момче показва феноменално израстване във всеки един мач. Статистиките му са също феноменални. Дано само не се контизи нещо, че играе във всеки един мач.
Коментар
Коментар