IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=1TGTm...layer_embedded
    платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Ако Челси бяха роден отбор, щях да предположа, че футболистите бойкотират мениджъра

Наистина, дали е случайно, че правят издънките на собствения си стадион, а навън наказват, та да може феновете подобаващо да изразят негодуванието си към Рафата
      ами точно така е, но до известна степен си е виновен и рафата, който започна да се прави на мениджър и да ротира състава или да залага на куците коне. Приемр - залагаше на Моузес, при положение, че има купа на африка и той нямаше да му е опция поне месец. Луиз в центъра, луиз в зашита. Ами не става така - досега единственият, който е успявал (до известна степен) да ротира футболистите си е шотландеца, всички останали опити са завършвали с провал, в повечето случаи гръмовен. Странно как ЪЪ може да играе в абсолютно всеки мач на Шититу и да се сцепва от тичане в най-невралгичната зона, а другите - не могат. ами.....

Сега чакам и загуба от арсенал, щото ще пусне иванович и тери в зашита, а те не са играли заедно от балканската война, но пък като ги знам и ареснал какви са ливади и мача пак си стои троен
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ако Челси бяха роден отбор, щях да предположа, че футболистите бойкотират мениджъра

Наистина, дали е случайно, че правят издънките на собствения си стадион, а навън наказват, та да може феновете подобаващо да изразят негодуванието си към Рафата
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз пък се чудя на Челси. Психика ли нямат, мотивацията ли им липсва или треньорът отново не им е по вкуса!? Качества и стойност е ясно че имат в изобилие, обаче ми е странно как вкарваш 8 на Вила, 4 на Стоук, но падаш от КПР и не може да удържиш 2 гола преднина от Сайънтс!? "Футбол е, логика няма" ще каже някой, да ама самата игра на отбора сякаш говори друго, или поне на мен така ми се струва. С тия изтървани 5 точки къде щяха да са сега? А после как се ставало шампион - ами именно с постоянство и без издънки срещу по-слабите - иначе кел файда примерно, че си бил 2 пъти и 2 пъти си свършил Х с основните конкуренти! След като Арсенал стана ясно че пак ще са в борбата за толкова любимото им 4-то място, бях решил от така очертаващите се кандидати за титлата да подкрепям Челси, е след снощи май вече насочвам вниманието си само към ШЛ и ФАКъп...

Go Gunners!

Коментар

• are you for real
            Не е лошо момчето, ама чааак пък толкова - брат му е същият главоч (че да же и на прическа го докарва), а играе в световно неизвестния кпр Един от най-добрите - хаха, може би да е в топ 10-15, ама по-напред
            Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Есенцията е че Рафаел се превръща в един от най-добрите млади десни бекове в света. Това момче показва феноменално израстване във всеки един мач. Статистиките му са също феноменални. Дано само не се контизи нещо, че играе във всеки един мач.
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
              За мен пък правилото за дузпа трябва да се махне. Много често се дават дузпи за ситуации които не вещаят гол, а дузпата си вещае гол ама отвсякъде. Да се дава фаул в наказателното и толкова
              +1

Коментар

• Да бе

За мен пък правилото за дузпа трябва да се махне. Много често се дават дузпи за ситуации които не вещаят гол, а дузпата си вещае гол ама отвсякъде. Да се дава фаул в наказателното и толкова
                домоуправител

Коментар

• Абе шошовци

Не разбрахте ли, че футбола е субективна игра. Съдиите на терена са като преподавателите в университетите. Взимаш изпита ако профчето ти го даде. Има дузпа ако съдията се е наспал.

Коментар

• Мале много ми станахте и не мога да ви прихранвам всичките.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Аз лично положението за Уест Хем не го видях, но положението за Манчо беше дузпа.
                      По критериите във Висшата лига е дузпа, по моите не съвсем, защото постоянно от нищо и никакви ситуации се раздават дузпи, което мен не ми харесва. Идеята на дузпата за мен е по-друга, но това е друга тема. Имам чувството, че вече масово фланговите футболисти като нямат идея какво да правят с топката я вдигат леко на нивото на ръцете на противника и почват да ръкомахат, искайки дузпа, което често разваля мачовете, тъй като все по-често се получава. Не визирам вчерашния мач, а по принцип.

Коментар

• Аз лично положението за Уест Хем не го видях, но положението за Манчо беше дузпа.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• За тях това си е нещо напълно нормално и не им прави впечатление... когато на един стабилен отбор, който е между основните претенденти за титлата, му се подарят десетина точки през сезона във важните мачове, резултата е ясен. Glory glory
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Истината е, че съдията пак сгреши в полза на Юнайтед. Дори според мен положението в полза на Уестхям беше много по-дузпа, отколкото другото, защото имаше движение на ръката към топката.
                            И Никола е прав, Рафаел става все по-добър десен бек и е наистина един от най-добрите на поста си. Други пък имат значителен регрес в играта си като Нани и Валенсия. Карик също ми се струва, че се превръща в изключително важен играч за отбора, не чак колкото Перси, но веднага след него.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Не мога да разбера, защо феновете на Пуул все гледат чуждата паничка и по-специално в тази на Ман Юнайтед? Гледайте си сбирщайна от посредствени футболисти и спрете да завиждате, че ние сме фактор в това първенство, а вие laughing stock.
                              К'вото почукало, такова се обадило!...
                              И на мен ми е странно как феновете на Юнайтед могат да се чудят кой е поздравил Суарез след гол и как. Това 10-тина дни след мача...
                              Съдийското отборче следва да си знае, че е такова, за да не им растат ушите на хорицата, дето са му фенове!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Есенцията е че Рафаел се превръща в един от най-добрите млади десни бекове в света. Това момче показва феноменално израстване във всеки един мач. Статистиките му са също феноменални. Дано само не се контизи нещо, че играе във всеки един мач.
                                Есенцията е, че съдийте които свирят на манските показват сериозно израстване!...

Коментар

Working...
                                X