If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уникален кадър, доказващ може би освен невинността на Азар, но и неговият професионализъм, хуманност... и точен мерник!
Винаги съм казвал, че гледната точка е много важна, дори може би най-важната! В случая, както и в доста други ситуации в мачовете, тя е преди всичко субективна и поради това доста пъти и грешна
Ти ако се не лъжа не беше много впечатлен от момчето? Според мен не е лошо, гледал съм му няколко мача, ще видим как ще се развие. Малко е муха без глава като Ашли Йънг, но ако култивира на младини от съра може да стане доста добър играч и да изплати тези не малко пари, вложени в него
15 милиона за някакъв келеш от Чемпиъншип е безумно голяма сума пари. Не ми харесва трансфера.
Гручец, защо си мислиш че одобрявам постъпката на Кантона? Тези неща са абсурдни, пък какво ли остава за ритането на деца.
Аиде сега да не задълбаваме в темата, колко точно сила е нужна на един професионален футболист, за да бутне някакво 17 годишно дебело дете. Провокация или не важното тук е че имаше умисъл в действията на Азар и при двете ситуации, което е и тъжното.
айде, айде, фен на манчестър да коментира подобни глупости - да припомням ли Кантона? На му е работа на Азар - факт, той все пак си е мангал, така че му е простено до голяма степен, но не е работа и на дебелака да бави топката и да преиграва. Така че Азарчо да си ги шибнат там за 3-4 месеца, но и пишлемето трябва да го накажат да не стъпва на терена, както и да се създаде практика за бавене на топката от децата, те директно да се изгонват със забрани за посешения на стадионите. Медалът винаги има две страни, нали?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Ти ако се не лъжа не беше много впечатлен от момчето? Според мен не е лошо, гледал съм му няколко мача, ще видим как ще се развие. Малко е муха без глава като Ашли Йънг, но ако култивира на младини от съра може да стане доста добър играч и да изплати тези не малко пари, вложени в него
Ето я ситуацията:
Също и "бутането" не ми изглежда достатъчно, за да се просне върху топката по този начин
Аиде сега да не задълбаваме в темата, колко точно сила е нужна на един професионален футболист, за да бутне някакво 17 годишно дебело дете. Провокация или не важното тук е че имаше умисъл в действията на Азар и при двете ситуации, което е и тъжното.
Азар очевидно беше изнервен от това, че не успяват да направят нищо и в същото време явно е имал надежди, че нещо може да се промени в малкото оставащи минути до края. Стремежът на дебелака беше да забави връщането на топката, което в подобна ситуация е изключително дразнещо за футболистите от отбора, изоставащ в резултата. Все пак задачата на децата, подаващи топката, не е ли да осигурят възможно най-бързото и връщане в игра?
Дразнещо или не не му е работа на Азар да рита бидончето. Ти имаш ли си дори бегла представа какви неща говори публиката на футболисите, когато са на терена? Напълно нормално е футболситите да се изнервят, но не и да си изпускат нервите по този начин.. ритане на дете.
Според мен не си гледал цялата ситуация и за това я разглеждаш по този начин. Бидончето искаше да даде топката възможно най-бързо на вратаря си но незнайно защо Азар отиде той да я дава, като тръгна да я взима от детето. След което го бутна и тн.
Коментар