If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някакви коментари за трансферите? Или да ви почвам с моите
МЮ - Коентрао - не знам за чий им е, но е добро попълнение. Предполагам ще търка пейката тип Начо Монреал; Фелаини - ами не разбирам какъв беше тоя зор да го привличат - ок, добър играч, ръгач, т.е. перфектен за английските стандарти, ама къде ще играе? Да бяха продали Шрек - ок, ще играе на неговото място в любимото ин дъ хол, ама сега? И как си представяте МЮ в средата и атака - Перси, зад него рунатавото, 2 крила и Фелайни с Карик в центъра? Това значи Клевърли да не играе, както и Валенсия/Нани, примерно?
МСити - без коментар, поредните полубезумни трансфери, поне не ги направиха в последната секунда
Тотнъм - поредица от трансфери, досега нито един важен, като изключим Солдадо, макар че те си имаха Аджебату и Дефо
Челси - идея нямам как е Ето-го - ако е във форма, ще е страхотен трансфер, ако не е - ще имат огромни проблеми в атака. Шюрле не става.
Ливера - не знам, нямат особена класа в атака, но накупиха защитници, интересно е какво ще стане със Суарез, всъщност той им е ключовата фигура, а Моузес не е лоша опция за резерва
Арсенал - за пръв път от много години насам да ми хареса трансферната им политика - само един трансфер (оная маймуна от преди това не я броя), но пък какъв. И не продадоха нито една звезда, може би поради липсата на звезди
Аз лично очаквах повече, но пък като за шиТа и толкова е добре
П.С. Винаги ми е било интересно като се постне една графика как в инглизия имало незнам си колко селски дербита, а в шпаньолия само 1. Едно, ама Барса и Реал ще е брутален мач и ще струва повече от всичките дребни сблъсъчета тип Ливера-МЮ взети заедно
Добре казано Груйче!
И аз мисля, че Йозил е най-доброто попълнение, ама не съм съгласен за Шитито: Йоветич е страхотен футболист, а пък и Негредо е супер нападател!
Иначе трансферната политика на Юнайтед е тотален файл - добре че не взехме и Бейнс в пакет с Фелайни - Евра си върши страхотно работата за момента!
Някакви коментари за трансферите? Или да ви почвам с моите
МЮ - Коентрао - не знам за чий им е, но е добро попълнение. Предполагам ще търка пейката тип Начо Монреал; Фелаини - ами не разбирам какъв беше тоя зор да го привличат - ок, добър играч, ръгач, т.е. перфектен за английските стандарти, ама къде ще играе? Да бяха продали Шрек - ок, ще играе на неговото място в любимото ин дъ хол, ама сега? И как си представяте МЮ в средата и атака - Перси, зад него рунатавото, 2 крила и Фелайни с Карик в центъра? Това значи Клевърли да не играе, както и Валенсия/Нани, примерно?
МСити - без коментар, поредните полубезумни трансфери, поне не ги направиха в последната секунда
Тотнъм - поредица от трансфери, досега нито един важен, като изключим Солдадо, макар че те си имаха Аджебату и Дефо
Челси - идея нямам как е Ето-го - ако е във форма, ще е страхотен трансфер, ако не е - ще имат огромни проблеми в атака. Шюрле не става.
Ливера - не знам, нямат особена класа в атака, но накупиха защитници, интересно е какво ще стане със Суарез, всъщност той им е ключовата фигура, а Моузес не е лоша опция за резерва
Арсенал - за пръв път от много години насам да ми хареса трансферната им политика - само един трансфер (оная маймуна от преди това не я броя), но пък какъв. И не продадоха нито една звезда, може би поради липсата на звезди
Аз лично очаквах повече, но пък като за шиТа и толкова е добре
П.С. Винаги ми е било интересно като се постне една графика как в инглизия имало незнам си колко селски дербита, а в шпаньолия само 1. Едно, ама Барса и Реал ще е брутален мач и ще струва повече от всичките дребни сблъсъчета тип Ливера-МЮ взети заедно
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Виж Хамшик как израства.Игуаин е класа.Имат много сериозен отбор.
Хамшик бе най-силен,когато подаваше на Кавани и влизаше зад гърба му.Миналата година не беше нищо особено.
Боатенг даде много на Милан,но почна да го стяга шапката и ... напомня ми на Златан на неговите години,но той беше вече доказан играч(колкото и да го ненавиждам),докато Кевин-Принс... има още много хляб да яде - фактът,че отиде в Шалке е доста красноречив.
Ако Милан не се осерат сами (което ще абсолютно техен стил) само Юве са класа над тях и могат да поднесат изненада.
И аз съм съгласен, че Наполи ги бива - с парите от Кавани взеха Игуаин и Кайехон и някой и друг даже! Рафата си е опасност, ама да видим - Милан хич не ги разбрам в трансферната политика - защо трябваше да вземат Матри и да махнат Боатенг?
Иначе на Кака съм фен - заедно с Шева, е най-добрия футболист който е играл в Милан през последните 10-15 години!
Коментар