If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
смеете се на Рамос и Аджебату, но ето ви една много добра подборка на гардиън - особено Неймар (тоа па гулемата дзвиздъ - който и д а се прееВе да го вземе, ще се псува брутално после: тотален медиен балон, тип Робиньо и прочие анонимници). Мисля, че неговата вече е изпреварила Вояджър и е някъде в друга галактика. Първите 5 дузпи (без тази на кантона) са доста брутални като изпълнения
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
за най-силния му мач - да, най-силният е, но сега ще започнат суперлативите и съответно ще се осере - дано съм лош пророк. Иначе с тази победа, ако не падне в следващият кръг, което не виждам как може да стане, освен от звездомания и не загуби в първите кръгове на следващите 2 мастърса, което също не виждам как може да стане, то спокойно ще влезе в топ 25 и ще загубя баса с марин, но това може само да ме радва, макар че ще е най-вероятно съвсем пирово, защото е твърде вероятно да не заърши в топ 25 годината, но това е съвсем друга бира.
Браво и от мен - успех и по-нататък
Мисля, че изигра най-силния си мач в кариерата - много стабилен, а на моменти правеше чудеса. От това, което съм виждал от Типсаревич, за мен победата е знакова за Гришо и то на червени кортове.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Мисля, че изигра най-силния си мач в кариерата - много стабилен, а на моменти правеше чудеса. От това, което съм виждал от Типсаревич, за мен победата е знакова за Гришо и то на червени кортове.
Агуеро винаги ми е бил противен футболист (перхвален.. не че е слаб, но е далеч от това, което медиите искат да го изкарат) ...
Вчера просто затвърди мнението ми за него...
поредният мач, със СЛАБ английски съдия ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Хауърд Уеб нещо пак е вилнял през уикенда? Само, че този път се е гаврил и експериментирал с малките отборчета. Като гледах и в ШЛ какви ги сътвори НедоКлатенбърг, просто се чудя докога ФА ще си затваря очите? Това ако бяха рефери от малка държава, 10г нямаше да помиришат сериозен мач, както стана с нас след издънката на Богдан Дочев на Мексико 86. То нещо цялостно в Европа съдийството стана левашко и тенденциозно, така че направо Платини трябва да се замисли, стига да не е нарочно.
Коментар