If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Честито! Тия твоите май ще вземат КЕШ тая година!...
Ми, нямам абселютно нищо против .. дет се казва ...
Твърде далеч сме от финала...
Абсурдно е, да се недооцени Барса. Отбора, дето от няколко години определя модата...
Не че нямаме сили. Не че не вярвам в отбора и ръководството.
Ама да гледам към Манчестър, при положение, че имаме два мача с каталунците, е несериозно...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Аз ги псувах в началото,но след като не изгониха Дарън Гибс(щеше да е напълно заслужено) в 30' всичко стана ясно и шибнах един Х за краен... 3.10 не беше зле
Няма такъв играч! Нашият е Киърън Гибс, техният Дарън Гибсън, за който и говориш Както и да е, аз лично очаквах доста повече настроение и хубава игра, а да бъда честен и нещо от рода на 3 или 4 на 1, но... Последния половин час ми стана ясно това, което и на теб в 30-тата мин., и се примирих с точката. Все пак може да се окаже ценна предвид предсотящият пряк сблъсък на Челси и Тотнъм, а защо не и наш Митьо да не ме зарадва още тая вечер с някой ранен гол, който Челси после успеят единствено да върнат. Ще видим!
Аз пък пропилях 45 минути от живота си да гледам Арсенал-Евертън! Никога не бих го гледал, но прочетох че карамелите играли много грубо първото полувреме и трябвало да получат червен картон и викам, дай да сложа некой леф на Овър картони, че другите ми залози бяха отишли по дяволите! Гледам 2 картона на почивката, а за Над 4.5 коефициента 1.66! СКОК!....и какво стана? 20 минути Евертън уж играе в защита а владееше топката в 2/3 от времето...
Артета си изкара един картон, един младок дето не съм го чувал (Баркли) и той...и нищо! Арсенал понатисна, достигна до 1-2 полуположения, ама няма нарушения! А аз седя и го гледам тоя тъпия мач!
Добре че в 93тата минута Начко спря един опит за контра на Евертън да ми излезе залога, че наистина мнооооого щях да ги псувам и ДВАТА ОТБОРА!
Аз ги псувах в началото,но след като не изгониха Дарън Гибс(щеше да е напълно заслужено) в 30' всичко стана ясно и шибнах един Х за краен... 3.10 не беше зле
Аз пък пропилях 45 минути от живота си да гледам Арсенал-Евертън! Никога не бих го гледал, но прочетох че карамелите играли много грубо първото полувреме и трябвало да получат червен картон и викам, дай да сложа некой леф на Овър картони, че другите ми залози бяха отишли по дяволите! Гледам 2 картона на почивката, а за Над 4.5 коефициента 1.66! СКОК!....и какво стана? 20 минути Евертън уж играе в защита а владееше топката в 2/3 от времето...
Артета си изкара един картон, един младок дето не съм го чувал (Баркли) и той...и нищо! Арсенал понатисна, достигна до 1-2 полуположения, ама няма нарушения! А аз седя и го гледам тоя тъпия мач!
Добре че в 93тата минута Начко спря един опит за контра на Евертън да ми излезе залога, че наистина мнооооого щях да ги псувам и ДВАТА ОТБОРА!
Знам, че почти никой не го грее, ама аз да си кажа...
Вчера разгембихме вълците с 6-1 в полуфинал за купата ...
Много добър мач !!! Игра, смени, резултат ...
Тоа Шакири, направо скоро ще изяде нечие титулярно място, ама не ми е ясно точно чие... Много агресивен, прецизен и концентриран. Много иска да се наложи в титулярната 11-ка... Гомес, направо ги разпиля. Влезе на смяна и за няколко(5-6) минути забоде хеттрик.. !!!
В момента сме в силна серия и ако задържим нивото, на Барса ще им е много трудно срещу нас..
Радвам се, че Меси се е възстановил и ще излезе срещу нас... Така трябва. Искам и двата отбора да са с оптимални състави. Пък там нек бий по-добрия !!!
Да видим !!
НАПРЕТ МАШИНААААААА
МУАХАХАХАХАХАХАХАХАХААААААААААААААААААААА
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Ейй, д'вечера да подкрепите Артилерията в битката с градските съперници!
Хем за нас добре ако ги бием, хем за вас. Макар, че кат' ви гледам последните нулеви ремита, и кат' слушам коментари от щаба ви, май класирането дори за лига Европа въобще не ви е цел
Май цел е да не участваме в този турнир
А единствената цел до края на сезона като гледам ще бъде да направим Суарез голмайстор на лигата
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Ейй, д'вечера да подкрепите Артилерията в битката с градските съперници!
Хем за нас добре ако ги бием, хем за вас. Макар, че кат' ви гледам последните нулеви ремита, и кат' слушам коментари от щаба ви, май класирането дори за лига Европа въобще не ви е цел
Коментар