IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито на хората дали луди пари да гледат Реал Мадрид.Гадните европейски боклуци с дебели мазни задници в УЕФА начело с френския тлъст задник Платини се изгавриха за пореден път с България.Само путин може да ги сложи в ред.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Шотландския гей съсипа мача.Това са на Маранди евроатлантическите ценности.Да им еба путката майна на европейските педераси и на УЕФА и на ФИФА жалки корумпирани боклуциТози мач ясно показва каква роля ни е отредил Запада.Честито на Маранди.Съдията съдията съдията долен педерас.Затова ще ги шибат англичаните деба и говедата прости боклуци
      Прав си Бате Пешо!

Коментар

• Шотландско уиски да не кусна повече никога!
        Да видим кога ще си избият парите от един мач!

Коментар

• тоя ше е еврейн ............ му

Коментар

• Шотландския гей съсипа мача.Това са на Маранди евроатлантическите ценности.Да им еба путката майна на европейските педераси и на УЕФА и на ФИФА жалки корумпирани боклуциТози мач ясно показва каква роля ни е отредил Запада.Честито на Маранди.Съдията съдията съдията долен педерас.Затова ще ги шибат англичаните деба и говедата прости боклуци
            Last edited by Бате Пешо; 02.10.2014, 00:30.

Коментар

• Бре, съдията зорлем иска да им даде мача - сигурно е заложил яко.....
              И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                баси иронията, винаги съм знаел че по-красив спорт от женския волейбол едва ли има, а точно днес съм заложил на мъжки футбол - мъжки от страна на Лудогорец и доста съмнителен от към страна на съперници/чки/те им...
                Е, ко ти пречи на ТВ-то Л-ц, па на комп-а волей?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  единственото интересно в момента - България-Русия, световно първенство по волейбол за жени. Що, нещо по-важно ли дават някъде?
                  Груец, толкоз 3 на 1

Коментар

баси иронията, винаги съм знаел че по-красив спорт от женския волейбол едва ли има, а точно днес съм заложил на мъжки футбол - мъжки от страна на Лудогорец и доста съмнителен от към страна на съперници/чки/те им...
                    жалко, втория и четвъртия тотално ги проспахме, но все пак взехме гейм, нещо, което мъжете ни не могат да направят. Дано имат ванс срещу сащианките утре, мисля,. че имат всички шансове. Успех!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      единственото интересно в момента - България-Русия, световно първенство по волейбол за жени. Що, нещо по-важно ли дават някъде?

Коментар

а бре ти къв спорт гледаш, или по-точно кво точно смяташ!?
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Подпря ги за втората люспа ( дет' я нямаше ), ама с тая глуха защита ще им напълнят кошницата, ако не излязат 20 метра напред.
                          Компенсира им засадата.
                          Дано усетят, че топката не пари и си повярват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            This Scottish homosexual broke the game!
                            Подпря ги за втората люспа ( дет' я нямаше ), ама с тая глуха защита ще им напълнят кошницата, ако не излязат 20 метра напред.

Коментар

• This Scottish homosexual broke the game!

Коментар

а бре ти къв спорт гледаш, или по-точно кво точно смяташ!?
                                България - Русия

Що?

Коментар

Working...
                                X