Честито на хората дали луди пари да гледат Реал Мадрид.Гадните европейски боклуци с дебели мазни задници в УЕФА начело с френския тлъст задник Платини се изгавриха за пореден път с България.Само путин може да ги сложи в ред.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеШотландския гей съсипа мача.Това са на Маранди евроатлантическите ценности.Да им еба путката майна на европейските педераси и на УЕФА и на ФИФА жалки корумпирани боклуциТози мач ясно показва каква роля ни е отредил Запада.Честито на Маранди.Съдията съдията съдията долен педерас.Затова ще ги шибат англичаните деба и говедата прости боклуци
Коментар
-
Шотландския гей съсипа мача.Това са на Маранди евроатлантическите ценности.Да им еба путката майна на европейските педераси и на УЕФА и на ФИФА жалки корумпирани боклуциТози мач ясно показва каква роля ни е отредил Запада.Честито на Маранди.Съдията съдията съдията долен педерас.Затова ще ги шибат англичаните деба и говедата прости боклуциLast edited by Бате Пешо; 02.10.2014, 00:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениебаси иронията, винаги съм знаел че по-красив спорт от женския волейбол едва ли има, а точно днес съм заложил на мъжки футбол - мъжки от страна на Лудогорец и доста съмнителен от към страна на съперници/чки/те им...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеединственото интересно в момента - България-Русия, световно първенство по волейбол за жени. Що, нещо по-важно ли дават някъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениебаси иронията, винаги съм знаел че по-красив спорт от женския волейбол едва ли има, а точно днес съм заложил на мъжки футбол - мъжки от страна на Лудогорец и доста съмнителен от към страна на съперници/чки/те им...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеединственото интересно в момента - България-Русия, световно първенство по волейбол за жени. Що, нещо по-важно ли дават някъде?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеа бре ти къв спорт гледаш, или по-точно кво точно смяташ!?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПодпря ги за втората люспа ( дет' я нямаше ), ама с тая глуха защита ще им напълнят кошницата, ако не излязат 20 метра напред.
Дано усетят, че топката не пари и си повярват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеThis Scottish homosexual broke the game!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеа бре ти къв спорт гледаш, или по-точно кво точно смяташ!?
Що?
Коментар
Коментар