Браво на Лудогорец и от мен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нищо няма да коментирам по мача. Забранил съм на синя у нас да ми говори за тази испанска паплач. САМО ЛУДОГОРЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Браво на Лудогорец и от мен!
Няма да коментирам дузпата, която по-скоро я имаше, но както каза коментатора и при положението в края на мача в другото наказателно поле трябваше да се свири такава, защото Ираменди задържа Мисиджан за ръката...последния малко театрално падна, но все пак - както казва Императора - "ИМАШЕ КОНТАКТ!"
Иначе че съдията си е "бритиш хомосекшуъл" няма спор! (ей сега ако на референдума бяха гласували ДА - щяхме да имаме ново понятие)
Не толкова заради дузпите, а заради "различния аршин" - всяко единоборство - фаул за Реал! Да не говорим колко картони спести на балерините на нашите ги нашари хубаво!
Коментар
-
Докъде се стига от запалянковските дрънканици на един болен коментатор !!! И в моментът по телевизията по някакъв предизборен дебат даже, някакъв тлъст политик, дето не знае отде се рита топката, за туй реве. Дузпа ИМАШЕ, Моци атакува и повали Роналдо с коляно, човек трябва да е сляп, та да го отрича. Неслучайно след мачът в студиото Лъчо Танев и Наско Сираков, дето са футболни професори един вид, потвърдиха това. Плюс това – отменен абсолютно редовен гол за Реал още при 1:0 и веднага след това още една най-малкото страшно съмнителна засада при голова атака на... ама тия работи ги премълчаваме, нали? Впрочем самите играчи на Лудогорец и треньорът им не казаха нищо против садията, което е ного коректно и честно... ама народецът – не-е-е: реве – те са свикнали с нашето първенство, дето на Лудогорец и една дузпа по чудо се свири, камо ли две. Впрочем статистиката след мачът показва тотално превъзходство на Реал по всички показатели. Разбира се, нашите се бориха храбро и играха без страх...заслужено паднаха, но няма от какво да се срамуват. Мачът бе доста добър, макар Реал очевидно се отнесоха с пренебрежителство в началото – иначе няма как да си обясня присъствието на мексиканският инвалид Чичаритов, който не става дори за Марек Дупница. Той ли изпусна онуй положение – от два метра на празна врата – четири метра в аут?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБраво на Лудогорец !!!
Какъвто и футбол да се играе, накрая печелят парите.....
Не съм толкова краен като бат Пешо , но що ли не му е.а ма.ката на този с поличката...
Защо е нужно да с подпират титаните ...? Може би за да не се срути небето на футбола...( и да е разпилеят милиардите ....)
Коментар
-
Вече когато се очаква всички (или повечето) да са изтрезняли да си кажа и аз мнението.
Много е хубаво, че има български отбор с такова представяне на световната сцена. И да кажа, че това не е нещо епизодично, а да си спомним градацията на Лудогорец последните 3 години и представянето им в евротурнирите.
Обаче реалността е, че този отбор не обединява, а разделя българския народ. Това е футбол. Това е запалянковщина, което е напълно нормално за футбола. Замислете се ако няма запалянковщина, ще има ли футбол? Ако всички подкрепят един отбор, ще има ли футбол? Аз съм си казвал мнението - не поддържам Лудогорец не заради футболни или регионални или религиозни причини, а заради мафиотската му структура. И никой няма право да ме обижда на патриотична основа, че видиш ли, ако не съм за Лудогорец, не съм българин. Е, аз мога да кажа обратното - който е за Лудогорец, не е българин, защото подкрепя мафията в България, която доведе последните 25г България до това дередже.
За самия мач - една смешна дузпа за Реал, един отменен гол за Реал, който беше редовен. Отлична игра на Лудогорец.
С две думи - съжалявам за Лудогорец, защото отборът като такъв е много добър, не съжалявам за Домус ага, дори се кефя.
Или по друг начин казано : Да живей Лудогорец, Долу Лудогорец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБраво на Лудогорец !!!
Какъвто и футбол да се играе, накрая печелят парите.....
Не съм толкова краен като бат Пешо , но що ли не му е.а ма.ката на този с поличката...
Защо е нужно да с подпират титаните ...? Може би за да не се срути небето на футбола...( и да е разпилеят милиардите ....)
Парите не винаги печелят. Печели морала. Браво на Лудогорец! Браво и на Домуза!
Достойно представяне и срещу Ливерпул и срещу Реал Мадрид.Респект Лудогорец!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕ нали ти е кеф нали мразиш Лудогорец.А за кого ли плачат едни младежи в Турция?Кой ходи там манафите да му се радват?Айде лягай си и се успокой.Знам че ти е зле като се сблъскаш с реалността ама нали това искаш.Твоите кумири така се отнасят с нас във всяко едно отношение
Но на теб това ти е ясно,кво ти обЕснявам!!!
А съдията си е за нота!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСелско педалче - спри да ми споменаваш ник-а за щяло и не щяло.
Разбра ли траверс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеШотландския гей съсипа мача.Това са на Маранди евроатлантическите ценности.Да им еба путката майна на европейските педераси и на УЕФА и на ФИФА жалки корумпирани боклуциТози мач ясно показва каква роля ни е отредил Запада.Честито на Маранди.Съдията съдията съдията долен педерас.Затова ще ги шибат англичаните деба и говедата прости боклуци
Разбра ли траверс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЧестито на хората дали луди пари да гледат Реал Мадрид.Гадните европейски боклуци с дебели мазни задници в УЕФА начело с френския тлъст задник Платини се изгавриха за пореден път с България.Само путин може да ги сложи в ред.
Коментар
-
Защо всички, които имат и най-малката възможност искат да ни бият и да ни еб.т едновременно, сякаш сме най-долнопробното нещо в "Европа", баси!!! Ей това нещо трябва да е приоротет на които и да са бъдещи политици в управлението ни - да ни извадят от това положение на вечно прееб.ни и хора с които никой не се съобразява, нима нямаме достойнство, качества и чест за едно по-добро отношение и респект от останалите народи!? А сме ги били някога където и когато и да сме ги срещнели... смешници!
Коментар
Коментар