IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво на Лудогорец и от мен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нищо няма да коментирам по мача. Забранил съм на синя у нас да ми говори за тази испанска паплач. САМО ЛУДОГОРЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Браво на Лудогорец и от мен!
      Няма да коментирам дузпата, която по-скоро я имаше, но както каза коментатора и при положението в края на мача в другото наказателно поле трябваше да се свири такава, защото Ираменди задържа Мисиджан за ръката...последния малко театрално падна, но все пак - както казва Императора - "ИМАШЕ КОНТАКТ!"

Иначе че съдията си е "бритиш хомосекшуъл" няма спор! (ей сега ако на референдума бяха гласували ДА - щяхме да имаме ново понятие)
      Не толкова заради дузпите, а заради "различния аршин" - всяко единоборство - фаул за Реал! Да не говорим колко картони спести на балерините на нашите ги нашари хубаво!

Коментар

• Докъде се стига от запалянковските дрънканици на един болен коментатор !!! И в моментът по телевизията по някакъв предизборен дебат даже, някакъв тлъст политик, дето не знае отде се рита топката, за туй реве. Дузпа ИМАШЕ, Моци атакува и повали Роналдо с коляно, човек трябва да е сляп, та да го отрича. Неслучайно след мачът в студиото Лъчо Танев и Наско Сираков, дето са футболни професори един вид, потвърдиха това. Плюс това – отменен абсолютно редовен гол за Реал още при 1:0 и веднага след това още една най-малкото страшно съмнителна засада при голова атака на... ама тия работи ги премълчаваме, нали? Впрочем самите играчи на Лудогорец и треньорът им не казаха нищо против садията, което е ного коректно и честно... ама народецът – не-е-е: реве – те са свикнали с нашето първенство, дето на Лудогорец и една дузпа по чудо се свири, камо ли две. Впрочем статистиката след мачът показва тотално превъзходство на Реал по всички показатели. Разбира се, нашите се бориха храбро и играха без страх...заслужено паднаха, но няма от какво да се срамуват. Мачът бе доста добър, макар Реал очевидно се отнесоха с пренебрежителство в началото – иначе няма как да си обясня присъствието на мексиканският инвалид Чичаритов, който не става дори за Марек Дупница. Той ли изпусна онуй положение – от два метра на празна врата – четири метра в аут?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Браво на Лудогорец !!!
          Какъвто и футбол да се играе, накрая печелят парите.....
          Не съм толкова краен като бат Пешо , но що ли не му е.а ма.ката на този с поличката...
          Защо е нужно да с подпират титаните ...? Може би за да не се срути небето на футбола...( и да е разпилеят милиардите ....)
          Не мисля че Лудогорец е по добрия отбор но Реал определено нямаше нужда от това съдийско мазнене и полягане.А дали тоя гнусен педал щеше да свири така срещу Италиански Немски или Английски отбор.Това е отношение към България.И нека всички прехласващи се по измислените гнусни евроценности се замислят.Щото във всички сфери на живота е така.Затова смятам че ние работа в ЕС нямаме.Там няма правила.На две три държави е позволено да си правят каквото искат да променят правилата както им уйдисва и да въвеждат нови когато и срещу когото си поискат

Коментар

• Вече когато се очаква всички (или повечето) да са изтрезняли да си кажа и аз мнението.

Много е хубаво, че има български отбор с такова представяне на световната сцена. И да кажа, че това не е нещо епизодично, а да си спомним градацията на Лудогорец последните 3 години и представянето им в евротурнирите.

Обаче реалността е, че този отбор не обединява, а разделя българския народ. Това е футбол. Това е запалянковщина, което е напълно нормално за футбола. Замислете се ако няма запалянковщина, ще има ли футбол? Ако всички подкрепят един отбор, ще има ли футбол? Аз съм си казвал мнението - не поддържам Лудогорец не заради футболни или регионални или религиозни причини, а заради мафиотската му структура. И никой няма право да ме обижда на патриотична основа, че видиш ли, ако не съм за Лудогорец, не съм българин. Е, аз мога да кажа обратното - който е за Лудогорец, не е българин, защото подкрепя мафията в България, която доведе последните 25г България до това дередже.

За самия мач - една смешна дузпа за Реал, един отменен гол за Реал, който беше редовен. Отлична игра на Лудогорец.

С две думи - съжалявам за Лудогорец, защото отборът като такъв е много добър, не съжалявам за Домус ага, дори се кефя.

Или по друг начин казано : Да живей Лудогорец, Долу Лудогорец!

Коментар

• Дете влиза в магазина на Реал Мадрид и търси да си купи фланелка на отбора. Продавачът пита:
              - Каква я искаш - на вратар, нападател или защитник?
              - На съдия.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Браво на Лудогорец!
                Бях на мача, за пръв път ги гледам на живо и мога да твърдя, че впечатляват...
                Иначе Реал ги пожали, добре че Анчелоти не пусна Бензема отначало...което, пак казвам, не омаловажава играта на нашите...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Браво на Лудогорец !!!
                  Не съм толкова краен като бат Пешо , но що ли не му е.а ма.ката на този с поличката...
                  Защо е нужно да с подпират титаните ...? Може би за да не се срути небето на футбола...( и да е разпилеят милиардите ....)
                  +1
                  Парите не винаги печелят. Печели морала. Браво на Лудогорец! Браво и на Домуза!
                  Достойно представяне и срещу Ливерпул и срещу Реал Мадрид.Респект Лудогорец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Е нали ти е кеф нали мразиш Лудогорец.А за кого ли плачат едни младежи в Турция?Кой ходи там манафите да му се радват?Айде лягай си и се успокой.Знам че ти е зле като се сблъскаш с реалността ама нали това искаш.Твоите кумири така се отнасят с нас във всяко едно отношение
                    Естествено,първо трябва да се потрудиш и създадеш име,а след това и боговете помагат!!!
                    Но на теб това ти е ясно,кво ти обЕснявам!!!
                    А съдията си е за нота!!!

Коментар

• Браво на Лудогорец !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Селско педалче - спри да ми споменаваш ник-а за щяло и не щяло.

Разбра ли траверс?
                        Е нали ти е кеф нали мразиш Лудогорец.А за кого ли плачат едни младежи в Турция?Кой ходи там манафите да му се радват?Айде лягай си и се успокой.Знам че ти е зле като се сблъскаш с реалността ама нали това искаш.Твоите кумири така се отнасят с нас във всяко едно отношение

Коментар

• Народ без достойнство всеки се ебава с него.Треньора мълчи и вика ама те велики.Ми кат са велики що не бият с игра.Шотландския мазен грозен долнопробен педерас съсипа мача и унижи България а тука му се кефят.Гаден мръсен шотландски боклук.на ви европейски ценности.Има ли още заблудени?

Коментар

Шотландския гей съсипа мача.Това са на Маранди евроатлантическите ценности.Да им еба путката майна на европейските педераси и на УЕФА и на ФИФА жалки корумпирани боклуциТози мач ясно показва каква роля ни е отредил Запада.Честито на Маранди.Съдията съдията съдията долен педерас.Затова ще ги шибат англичаните деба и говедата прости боклуци
                            Селско педалче - спри да ми споменаваш ник-а за щяло и не щяло.

Разбра ли траверс?

Коментар

Честито на хората дали луди пари да гледат Реал Мадрид.Гадните европейски боклуци с дебели мазни задници в УЕФА начело с френския тлъст задник Платини се изгавриха за пореден път с България.Само путин може да ги сложи в ред.
                              +1

Коментар

• Защо всички, които имат и най-малката възможност искат да ни бият и да ни еб.т едновременно, сякаш сме най-долнопробното нещо в "Европа", баси!!! Ей това нещо трябва да е приоротет на които и да са бъдещи политици в управлението ни - да ни извадят от това положение на вечно прееб.ни и хора с които никой не се съобразява, нима нямаме достойнство, качества и чест за едно по-добро отношение и респект от останалите народи!? А сме ги били някога където и когато и да сме ги срещнели... смешници!

Коментар

Working...
                                X