IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Бе, Русото явно е гледал друг мач по волей ( т'ва в черничкото )??
    объркала съм се с 4ката....четох за четвъртото място и за бозата и по инерция, както и да е

но точно последният гейм имаха много силни моменти, на фона на психическото рухване ...
    на няколко пъти мислех, че ще го вземат гейма, особено след като поведоха и стопиха 4 точкова разлика, но мал шанс, напр. след добрия ас на Братоев последва мрежа...
    Да се коментира играта и някои треньорски решения е едно(напр. паузата, когато поведохме 16:15), но да се говори с пренебрежение за един силен отбор не ме кефи

Коментар

3:0

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Браво на момчетата!
        4-то място в Европа!

Браво

Много силна игра, особено 4-я гейм, може би, защото нямаше какво да губят повече
        Мачът ми хареса повече от този с италианците, но и двата тима -и сърбите имат много мощна блокада

Не ни достига на момента обиграността на другите
        Но да наричаш отборите на Полша и Германия слабички....не знам, какво да кажа
        Просто ги бихме, защото отборът ни е добър

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Физиономиите гледа ли ги на наште!!!По едно време и коментатора го спомена!!!
          Нямаха сила за нищо!!!И физическа и психическа!!!Те са добри волейболисти!!!За нагоре трябва да са страхотни!!!С много акъл и сила!!!
          ...Любо Ганев ли

а гледа ли какви бяха физиономиите на немците

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            И от мен браво!
            Не знам какво не ни стига - продължаваме с тиквените медали...но след мачовете срещу Полша и Германия няма как да упреквам нашите момчета!
            Дано следващия път имаме повече късмет и да успеем да затворим тези оспорвани геймове!
            Физиономиите гледа ли ги на наште!!!По едно време и коментатора го спомена!!!
            Нямаха сила за нищо!!!И физическа и психическа!!!Те са добри волейболисти!!!За нагоре трябва да са страхотни!!!С много акъл и сила!!!

Коментар

• "David Moyes spent 11 years trying to get Everton above Manchester United in the Premier League and now he's finally achieved it."

Коментар

• И от мен браво!
                Не знам какво не ни стига - продължаваме с тиквените медали...но след мачовете срещу Полша и Германия няма как да упреквам нашите момчета!
                Дано следващия път имаме повече късмет и да успеем да затворим тези оспорвани геймове!

Коментар

• Браво на момчетата!
                  4-то място в Европа!

Браво

Много силна игра, особено 4-я гейм, може би, защото нямаше какво да губят повече
                  Мачът ми хареса повече от този с италианците, но и двата тима -и сърбите имат много мощна блокада

Не ни достига на момента обиграността на другите
                  Но да наричаш отборите на Полша и Германия слабички....не знам, какво да кажа
                  Просто ги бихме, защото отборът ни е добър

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    отказвам се да ги гледам, ще пиша след мача, преклаено съм агектиран
                    Явно другите отбори са били доста слабички,щом като нашите са стигнали до тук!!!
                    Четвъртото място е добро но волейбола беше боза!!!Говоря за последният гейм срещу сърбите!!!Като гледам отборчето,повече не може!!!

Коментар

• отказвам се да ги гледам, ще пиша след мача, преклаено съм агектиран
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                        Братоев до 2-3 години ще е изключителен разпределител. Висок е, дава прекрасни топки към центровете. Трябва му още малко за доработка в подаванията към диагонала. Хубавото е, че Цецо е много добър и се оправя и с лошо подадените му топки.

Алексиев така и не сваля килограми, а е и на 30 години. На този пост скоро ще имаме сериозен проблем.
                        Братоев няма отбор още.

Като е толкова добър защо никой не го иска? Отговори си на тоя въпрос и ще разбереш, че е пълна нула в момента. Ха, сега ми кажи как ще стане топ-разпределител? Като тренира самосиндикално ли и без отбор?

Особено с лигавенето да пуска топки на втори пас към него. Той и в зона 2 и 4 не може да даде читава топка - все ги завива в мрежата до антената нападателите.

За зона 6 ( пайп ) да не говорим - това се води екзотика за него.

Няма сервиз, на блок е посредствен.

П.П. Казийски даже и контузен на инжекции дет' не може да скача прави по-малко брак в нападение от Алексиев.

Но какво очакваш от овча федерация, дет' един плешив е решил да надмине бай Тошо по управленско дълголетие и не пуска никой.

Ай, успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                          Аз мисля, че проблема за това беше посрещането!
                          Просто при добро посрещане Братоев я пуска бързо на центъра до себе си и почти 90% от случаите идва точка за нас, а при лошо посрещане я дава 70% от случаите на Соколов, 20% на Алексиев и 10% на Скримов, Пенчев или който е на игрището!
                          Ясно се видя, че от втория гейм нататък ние атака през центъра нямахме, за разлика от италианците, които направиха почти половината точки оттам!
                          Точно за това говоря. Първия гейм имахме добро посрещане и Братоев не разигра Соколов (щото на Соколов се дават най-неудобните топки). До 20-та точка на втория гейм го потърси 5-6 пъти и така го извади от ритъм. И взе да му дава след 20-та да отиграва важните топки.

Коментар

Н

П.П. Братоев има рядката "дарба" да скапва психиката на целия отбор с неадекватните си неудобни топки, които започва да разпределя към нападателите и да ги извежда винаги на 2-3 блок.
                            Братоев до 2-3 години ще е изключителен разпределител. Висок е, дава прекрасни топки към центровете. Трябва му още малко за доработка в подаванията към диагонала. Хубавото е, че Цецо е много добър и се оправя и с лошо подадените му топки.

Алексиев така и не сваля килограми, а е и на 30 години. На този пост скоро ще имаме сериозен проблем.

Коментар

Не може в първите 20 точки на гейма да потърсиш за атака Соколов само 4-5 пъти и да очакваш той да ти направи решителните точки след 20-тата (особено в края на втория и четвъртия геймове).

Въпреки, че си има обяснение от гледна точка на тактиката. Италия беше насочила защитата си към него и това позволи да се играе много по-успешно през центъра и в другия край на мрежата.
                              Трябваше в края на втория гейм Братоев да продължи да играе с центровете и със Скримов и Алексиев за решителните точки, а не да търси почти "незагрялия" Цецо.

П.П. Между другото, положението със Соколов е следното - или ще ти изнесе целия мач с 20-на точки в атака и 5-6 в блокада или ще ти провали мача, ако преди това не е направил много точки.
                              След 2-3 години, за Олимпиадата в Рио, Цецо вече ще е зрял диагонал, който може да носи целия отбор на гърба си. Не само физически, но и психически.

Отварям малка скоба и дано не ядосам много Грую - В последните три полуфинала (Олимпиада, Световна лига и Европейското) наистина се усети липсата на състезател като Казийски - поемащ отговорността за решителните точки.
                              Аз мисля, че проблема за това беше посрещането!
                              Просто при добро посрещане Братоев я пуска бързо на центъра до себе си и почти 90% от случаите идва точка за нас, а при лошо посрещане я дава 70% от случаите на Соколов, 20% на Алексиев и 10% на Скримов, Пенчев или който е на игрището!
                              Ясно се видя, че от втория гейм нататък ние атака през центъра нямахме, за разлика от италианците, които направиха почти половината точки оттам!

Коментар

.......

Отварям малка скоба и дано не ядосам много Грую - В последните три полуфинала (Олимпиада, Световна лига и Европейското) наистина се усети липсата на състезател като Казийски - поемащ отговорността за решителните точки.
                                Не е само Казийски и Жеков - оттам падна класата на отбора и сме прочетен вестник за останалите с 3-4 комбинации, които всички знаят наизуст.

П.П. Братоев има рядката "дарба" да скапва психиката на целия отбор с неадекватните си неудобни топки, които започва да разпределя към нападателите и да ги извежда винаги на 2-3 блок.

Също така Грую удобно забравя, че Радо Стойчев си остави "дясната" ръка ( Плачи ) тук. Не беше поискал - не беше си го взел с него, но го остави.

Не съм оптимист, че ще бием и сърбите след малко. Ма, ха дано!

Коментар

Working...
                                X