If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това отиграване много ми напомня на отиграванията на един друг отбор от същата лига...
Явно един от инициаторите и главен изпълнител се е учил добре, а сега предава своя опит и на новите си съотборници
“We have to look at it game by game but everybody wants to be champions. I feel that I'm surrounded by champions. They know how to win and that makes it really easy for me.”
Челси приятно ме изненада като се справиха с традиционно неудобния им Евертън, на техен терен, даже не им позволиха и финален натиск. Но трябва да си повишат ефективноста - голямо малодушие пред гола на някои футболисти, фронтално срещу вратата, от няколко метра ... и Хлапето, и други ... Forza Azzurri !!!
Иначе кръга неприятно ме изненада ... , даже Саутхямтън биха на чужд терен ...
http://www.gol.bg/manunited/2012-12-...a-ne-az.144086
Навремето сър Деменций скимтеше и хулеше Рафа защото казал,че Блекбърн бил малък клуб.Не показвал уважение към противника. А сега ...?
Старост - нерадост казват хората. Поредният пример за лицемерие в стил Фъргьо
За съжаление няма как да се даде на Стилиян тази награда защото не е играл изобщо.Особено при тези интереси около трансферите.Но ако журналистчетата се бяха уговорили да гласуват за него щеше да е много силен жест.Ама кой да се сети.Нали и на тях им плащат за да пишат поръчкови статии, да пишат коя курва с кой футболист излиза и т.н.
За съжаление няма как да се даде на Стилиян тази награда защото не е играл изобщо.Особено при тези интереси около трансферите.Но ако журналистчетата се бяха уговорили да гласуват за него щеше да е много силен жест.Ама кой да се сети.Нали и на тях им плащат за да пишат поръчкови статии, да пишат коя курва с кой футболист излиза и т.н.
Коментар