IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
    Наистина, преди време, като направихме на армията грандиозните издънки и пируети, мислех, че наистина в българския футбол няма накъде по-долу. Подуене показа, че е възможно.
    Но си мисля, ей така още полусъбудил се, като как некви пет-шест хлапета влезнаха на пресконференция и омазаха пейзажа, при положение, че непрекъснато главните изпълнители се движат с охрана, все едно, че пренасят Кохинор, а на това събиране се допускат такива изстъпления. А па Наско седнал да се обяснява...
    Я не знам как е, а ма па и така нече да е!
    надолу винаги има мегдан, дедо Доказва го и държавата ни, която за 25 години прегод имаше 5-6 възход, я нямаше, останалото си беше копане надолу. Лошото е, че и да копаме надолу, петрол няма да намерим, не сме такъв тип държава, а само ще направим по-голяма дупка, но, ако сме умни, и от тази дупка можем да извлечем полза - ще я превърнем в кенеф и местна атракция - братовчед ми ме води преди 20-на години в едно село до Шумен, Кюлевча се казва (за там твърдят, че всички са облъчени от Мадарския конник и са конници без глава - в преносния смисъл естествено), та в това село основната атракция беше един човечец, дето го излъгали да копае кладенец. Копал човечеца, копал, 25 метра изкопал, ама вода - йок. И той се ядосал и превърнал дупкат в кенеф. Тогава с особена гордост съобщаваше, че "този кенеф и внуците ми не могат да го напълнят с лайна". А атракцията беше да те заведе до кенефа и да хвърлиш камъче в него - доста време се чакаше, докато чуеш цоп
    Та така - дано се поучим от кенефа, дето сме го изкопали и да продължим напред, а не да продължаваме надолу - кенефът вече е достатъчно дълбок, а пък неродените внуци вече са емигрирали
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      На художествена гимнастика ли ще ни биете?

П.П. Иначе поздравления за цирка днес - надминахте ни
      e, хайде, хайде, надминали сме ви - как да ви надминем, като сме вечно втори А и какво имаме ние - едно събличане на фланелка, а вие - душене на тренер с шалче и рязане на греди какво да ти кажа

А относно спора за художествената гимнастика, борбата или ръгбито, то нека да предложа друго басче, което си е чисто на тема чест и достойнство (нали Рачко Пръдлето беше казал, че "человек заради еднто красно име живей" - сигурно е имал предвид красноармейците, което е още едно доказателство, че ЦСКА е най-старият клуб в България с шеф на фенклуба гореописаното Пръдле и баш Цимбик - Мунчо): готов съм да се обзаложа, с колкото се съберат от червените фенове, че Левски ще бие в дербито, като облогът ще е следният - ако Левски бие, всеки от тези, с които ще сключа баса, ще си промени (по избор на загубилия баса) или аватара с този с емблемата на Левски, или подписа на: Само Левски, оле (или нещо друго - ще се доуточним) до следващото дерби между двата отбора (което ще е март догодина, ако не ме лъжат сметките). Ако Левски загуби, аз ще си сменя аватара с емблемата на ЦСКА или ще променя подписа си на "Само ЦСКА обичаме" или друго подобно, че не ви знам точно рефрените. Като, за да са честни нещата, аз ще нося гореописаните подпис или аватар, в продължение на толкова пъти повече време, колкото са хората, с които съм се хванал на бас, т.е. ако между двете дербите (есенното и пролетното) са 5 месеца и аз съм хванал бас с 3-ма души, и съответно съм го загубил, то ще съм с чорбарски аватар или подпис 15 месеца. При Х никой не печели и нещата си остават по старому.

Желаещи?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        .............

Наистина, преди време, като направихме на армията грандиозните издънки и пируети, мислех, че наистина в българския футбол няма накъде по-долу. Подуене показа, че е възможно.
        Но си мисля, ей така още полусъбудил се, като как некви пет-шест хлапета влезнаха на пресконференция и омазаха пейзажа, при положение, че непрекъснато главните изпълнители се движат с охрана, все едно, че пренасят Кохинор, а на това събиране се допускат такива изстъпления. А па Наско седнал да се обяснява...
        Я не знам как е, а ма па и така нече да е!
        И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          басче?Парите ги превеждаме на Никола или ако искаш Греъм/Хаки/Импето - сите са чорбари При Х никой не печели. Съгласен?
          На художествена гимнастика ли ще ни биете?

Коментар

басче?Парите ги превеждаме на Никола или ако искаш Греъм/Хаки/Импето - сите са чорбари При Х никой не печели. Съгласен?
            Не ме замесвайте
            При подобни ситуации винаги сме реанимирали Левски. Общо взето ЦСКА е възкресявал повече мъртъвци от митологичните герои
            Last edited by B.Graham; 09.10.2013, 07:24.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
              Единственият шанс за победа на Левски в момента е ЛУУУУУУУУУУУД КЪСМЕТ.Ама два поредни мача с луд късмет ще ви (ни) дойдат много.Не че не е възможно.Но не вярвам Стойчо да изтърве шанса си срещу този безличен Левски.

Коментар

• Единственият шанс за победа на Левски в момента е ЛУУУУУУУУУУУД КЪСМЕТ.Ама два поредни мача с луд късмет ще ви (ни) дойдат много.Не че не е възможно.Но не вярвам Стойчо да изтърве шанса си срещу този безличен Левски.

Коментар

сСега, ако няма тото, ще треснем чорбата и всичко пак ще си дойде на мястото, а Левски ще е първи или втори в крайното класиране
                  Ама на какъв спорт?
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Ooooo в голяма грешка си.Цирка беше при вас.Вие се криехте ама никой не ви търсеше.Докато това днес беше режисирано точно от тия дето трябваше да ви търсят.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Не че ми дреме какво се случва в Левски /щото доскоро и при нас имаше подобни простотии/ ама това днес беше цирк.Група фенове унижават треньора а Педераско Насраков се прави, че не чува и говори с друг фен
                      Ooooo в голяма грешка си.Цирка беше при вас.Вие се криехте ама никой не ви търсеше.Докато това днес беше режисирано точно от тия дето трябваше да ви търсят.
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

ами нова трибуна строим, така че пара си требе, а единственият начин за набавянето й към настоящия момент е този. Просто сме прекалено слаби, за да си ги изкараме от участие в ШЛ или ЛЕ и остава този вариант
                        Вярвай си ако така ще ти олекне.Но не вярвам.

Коментар

• ами нова трибуна строим, така че пара си требе, а единственият начин за набавянето й към настоящия момент е този. Просто сме прекалено слаби, за да си ги изкараме от участие в ШЛ или ЛЕ и остава този вариант

Коментар

• Ееееееееееееееех това черно тото как добре обяснява липсата на класа.Значи УЕФСКИ досега пада заради тотото?И отсега нататък ако продължи със загубите ще е пак заради тотото?Аз пък що си мисля,че не е баш така?!

Коментар

с Петев, без Петев, все ми е тая - на мен ми е много антипатичен, принципно, но най-хубавото от днес е, че педераско и тонев се разкараха - ей-така, от нищото почти, така че случилото се днес е положително, макар и не по този начин, но особените ситуации изискват особени меркиСега, ако няма тото, ще треснем чорбата и всичко пак ще си дойде на мястото, а Левски ще е първи или втори в крайното класиране
                              Това становище е обърнато точно на 180 градуса

Коментар

• с Петев, без Петев, все ми е тая - на мен ми е много антипатичен, принципно, но най-хубавото от днес е, че педераско и тонев се разкараха - ей-така, от нищото почти, така че случилото се днес е положително, макар и не по този начин, но особените ситуации изискват особени меркиСега, ако няма тото, ще треснем чорбата и всичко пак ще си дойде на мястото, а Левски ще е първи или втори в крайното класиране

Коментар

Working...
                                X